homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-56

#1046 2011-12-15 17:00:59

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

vai poke ce m-ai emotionat hjarta  hjarta  hjarta
la asta ma gandesc si eu ca dintr-un punctulet a ajuns acuma maricel si cu forma de om, iar cand ii aud inimioara la eco toata ma topesc. dar sa-l vezi pe iubi cum e chicot doamne ca bebita al nostru scoate o latura a lui iubi pe care nu o cunosteam hjarta e atat de emotionat intotdeauna la eco chicot
plus cat ma rasfata si imi mangaie burtica, o pupa si vorbeste cu el big_smile si ii zice ca il/o iubeste hjarta  hjarta  hjarta

LE: plec acasa, va pup, intru mai tarziu

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-12-15 17:05:03)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1047 2011-12-15 17:04:27

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

muco, ce mult ma bucur pt tine! puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1048 2011-12-15 17:09:20

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Any, ce frumos smile Si sotul meu e un scump, de abia astept sa-l vad si pe el cum reactioneaza.

Poke, o sa incerc sa le tin bine minte, le pretuiesc mult smile

Ies si eu, va pup puss

Ultima oara a fost editat de timean86 (2011-12-15 17:21:44)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1049 2011-12-15 17:45:27

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

dragele mele puss suntem bine smile bebe nu a facut febra dupa vaccin happy

sunt minunate toate experientele traite in sarcina hjarta dar dupa ce nasti sunt si mai minunate hjarta cand vorbesc cu el dimineata si imi zambeste hjarta cand ii dau lapte cu sticluta si o refuza si il pun la san si papa de numa hjarta cand sta la san si se uita cu doi ochi mari la mine ma topeste toata hjarta hjarta hjarta
si va spun la toate: ALAPTATI, e cel mai minunat lucru pe care il puteti face in viata dupa ce ati dat viata unei fiinte atat de fragile dar in acelasi timp atat de puternice hjarta
daca era dupa medici imi opreau laptele deja de 2 ori... dar am tras si cu dintii sa am laptic pentru bebele meu

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1050 2011-12-15 17:51:28

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

fetelor,am devenit cam sentimentale chicot (cu mine in frunte tongue )

time mai ai putin si iti vezi si tu mogaldeata hjarta e o chestie unica in viata oricum...eu cel putin nu cred ca am sa pot  sa uit vre-o data hjarta timpul intr-adevar fuge,nici nu-ti dai seama cand a trecut,dar raman niste chestii unice,si pana la urma asta conteaza...amintirile astea nu ti le poate lua nimeni smile

any,creste in permanenta,acusica se face vorba lui poke de 20-40...ma uitam acum peste ecografii si nu-mi vine sa cred...si sotul meu a reactionat la fel,s-a bucurat cand i-am spus vestea,dar parca era ireal pt el pana nu a vazut fasolica la eco chicot si apoi cand l-a simtit miscand prima data...acum ca il trezeste noaptea cu loviturile in spate hjarta sunt tare emotivi cand vine vorba de copii chicot

poke,si eu astept cu nerabdare ziua de marti sa vad cat a mai crescut,mai ales ca onu a dat deja greutatea hjarta mama isi aduce aminte de fiecare data cand vorbim la tel,si zice ca ai impresia ca senzatia aia a miscarilor nu dispare niciodata...eu ma bucur acum la fiecare pumn in ficat care-l iau tongue nici nu pot sa concep sa nu ma bucur mai intens dupa ce il voi tine in brate...eu n-am uitat nici primele eco,grijile,micile bucurii,cu atat mai putin primele miscari,primele miscari resimtite si de sot hjarta

neruc puss bine ca n-a facut febra partydance eu asa am de gand,sa alaptez,acum ce-o fi o fi,cum vrea doamne-doamne rugaciune

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-12-15 17:56:43)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

Publicitate

loading...

#1051 2011-12-15 18:01:15

pokemon
Diamond member

neruc, ce frumos ai scris! hjarta
cred ca nu m-am exporimat bine. nu ca le uiti, insa par asa...fooarte departe smile
raven, mai e putin pana marti chicot
eu acus urc sa adun dupa mesteri, au pus si placile de gresie la loc. se vad ele ca sunt diferite, dar noi sa fim sanatosi!

#1052 2011-12-15 18:04:18

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

burtici ce vorbarete ati fost azi
eu am dormit vreo 2 ore chicot

Any ce mogaldeata hjarta ai tu acolo , vai ma topesc cand vad, imi amintesc ca asa era si la mine

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1053 2011-12-15 18:34:06

Ravensoul
Sr. member

poke puss harnicuta..lasa-le in colo de placi,important e ca s-a rezolvat buba

angel puss bine ca poti sa dormi...am picotit si eu vre-o 45 de minune,ceea ce e lucru mare asa intr-o singura tura lol

#1054 2011-12-15 19:04:49

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

raven am reusit sa dorm, mi-am impus sa stau in pat pana aadorm, pai eram treaza de la 3 dimineata

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1055 2011-12-15 19:49:50

pokemon
Diamond member

angel, bine c-ai dormit!
mai, pe mine m-au apucat toate alea de nu va pot explica!
a venit soacra acum 2 luni cand am facut noi un gratar cu o punga de pulpe si le-am bagat la congelator, ca era prea multa carne atunci.
si azi ii zice la iubi ca sa ii ducem si ei pulpele alea sa le bage la cuptor.
pt o punga de pulpe de acum 2 luni???
mie mi-ar fi fost nu stiu cum sa mai zic ceva de pulpele alea.... acklad
o sa cumpar maine sa ii duc pulpele, ca evident ca le-am gatit....

#1056 2011-12-15 19:55:58

Ravensoul
Sr. member

angelus,bine ca ai putut smile

poke wow fara suparare,dar e dusa tanti...cum frate dupa 2 luni sa ceri pulpele????!cum sa ceri inapoi ce ai dus o data?! wow nu-mi vine sa cred ce aud supa oricum,tu nu pune la suflet,nu merita sa te enervezi pt asa ceva kram

#1057 2011-12-15 19:58:57

pokemon
Diamond member

raven, ea de obicei nu e asa... (le-desi acum ca m-a apucat, imi aduc aminte mai multe faze si nu stiu ce sa cred) en fin.... disperat
mi-a mai zis la un mom. dat ca 'am si eu nsite pulpe la tine in congelator', dar eu am crezut ca imi spune in sensul ca sa stiu de ele.
dar acum i-a zis clar lui iubi ca sa ii ducem pulpele sa le faca la cuptor... ;-??
e adevarat, ca ne duceam si noi la masa, dar TOTUSI.
sper doar ca am inteles eu gresit, dar nu cred. si sunt uimita, sincer!

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-12-15 20:06:23)

#1058 2011-12-15 20:42:46

Ravensoul
Sr. member

poke...ciudat nustiu incredibil as putea spune...vezi tu daca ai inteles tu gresit sau nu...

#1059 2011-12-15 21:56:15

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna seara mamici si burtici pusspuss
azi am fost cam lenesa, m-am trezit la 11 dupa o repriza de stat treaza azi noapte vreo 2 ore, apoi am plecat de acasa si tot pe fuga am fost pana acum. de asta n-am reusit sa intru deloc la voi, ma scuzati puss

angel si bebe pusspuss vad ca inca nu s-a hotarat bebelina sa vina pe lume. felicitari pt numele ales, e foarte frumos. si era si cazul de acum tongue

poke si bebe pusspuss ma bucur ca s-a rezolvat problema cu centrala, ce aiurea ca a trebuit sa spargeti gresia, bine macar ca au descoperit repede problema si n-au fost stricaciuni prea mari.. sa porti sanatoasa rochia si sa faci poza sa ne-o arati si noua!

any si bebe pusspuss deci aveti verde la cotaiala, ma bucur. cu masura si cu grija, si totul e in regula wink
goodluck  goodluck la dublu test, sunt sigura ca totul va fi foarte bine

raven si bebe pusspuss ma bucur ca te simti bine si tensiunea e asa cum trebuie. mie cand mi-e pofta de cola beau, oricum se intampla rar
succes la doctor, bebe al tau cred ca va fi mai maricel, ca e baiat chicot

katey ma bucur ca ai rezolvat cu analizele, mult succes sa iasa toate bune!  goodluck  goodluck  goodluck

nera si bebe pusspuss ma bucur ca bebe al tau n-a facut febra dupa vaccin. am citit si eu ce vaccin i se face micutei la arcadia, antihepatita b, antituberculoza si vitamina k

imi pare rau ca v-am ingrijorat azi, n-am putut intra si cand m-a sunat any eram la o prezentare la bcr, m-a rugat mama sa merg in locul ei. capul mi-a trecut odata cu somnul, in rest toate au fost bune

voi poftiti la bere, mie in schimb mi se facea greata de la ea, imi ramane gustul amar si mi se face rau. am baut vin rosu de casa, cate un paharel cand si cand, in rest taria nu-mi place, decat daca de exemplu e visinata mai dulce chicot. iar acum ghiciti ce: beau putin vin fiert tongue

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-16 01:06:15)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1060 2011-12-15 21:59:35

pokemon
Diamond member

onu puss ma bucur ca etsi bine! ai avut o zi incarcata tare.
eu am lenevit si sunt asa de obosita....
raven, am zis o data ca am inteles gresit, dar deja cand ti se spune si a doua oara e clar. maine le cumpar si i le duc...

#1061 2011-12-16 00:26:22

Onutza23
Insomniac member

poke da, incarcata tare, dar suntem bine amandoua
imi pare rau de problema cu soacra, am ramas si eu wow

va pup pe toate, sa dormiti bine, maine sunt de dimineata alaturi de voi pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1062 2011-12-16 07:46:02

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici puss

buck puss iti raspund aici, inca nu l-am simtit pe bebe, cred ca inca e devreme
tatiana puss felicitari pt 13+, sarcina fara probleme pana la capat majoreta nu ai mai intrat sa zici ce ai facut miercuri. daca mai mergi si azi, bafta iti urez
onutza, raven  puss  puss felicitari pt 31+, ce repede trece timpul big_smile sarcina usoara si fara probleme incontinuare majoreta

poke puss ai dreptate, avem prea multe griji cotidiene si uitam sa ne traim viata si sa traim fiecare clipa. nu mai baga soacra in seama forgetit
time puss si sotul tau o sa fie foarte emotionat, o sa vezi big_smile
angelus puss cum stai cu durerile de mijloc?
neruca puss ma bucur ca denis nu a facut febra happy asa de frumos ai scris hjarta  hjarta stiu ca asa va fi pt fiecare dintre noi rodnar
raven puss da suntem sentimentale  chicot
onutza puss mersi

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1063 2011-12-16 07:53:28

Ravensoul
Sr. member

neata burtici puss

astazi o sa absentez de la voi,avem in plan o tura de cumparaturi: pt bibiloi,cadouri,pregatiri de sarbatori si pt maine ca vrem sa iesim putin la padure,cat mai pot tongue

any puss multumesc

#1064 2011-12-16 08:15:14

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss
noi fetele care mai facem azi o saptamana in plus suntem primele azi pe forum. sau lipseste vreuna si am uitat eu? chicot

any si bebe pusspuss eu primele miscari le-am simtit chiar in ziua in care am facut 17+, iar apoi simteam destul de rar, timp de vreo 2-3 saptamani m-am tot rugat sa miste mai des chicot

raven si bebe pusspuss spor la cumparaturi azi, sa gasiti tot ce v-ati propus si iesire frumoasa la padure, la mine e atat de urat si ploua, n-ai chef nici sa te dai jos din pat...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.