homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-95

#1787 2011-12-31 12:29:21

daenarys
Vizitator

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

poke,eu as merge la spital sa vad ce si cum
puss

#1788 2011-12-31 12:32:29

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

poke eu cand spun contractii si travaliu ma gandesc la regula lui 5-1-1: daca apar contractiile la interval de 5 min, dureaza un minut fiecare si continua de cel putin o ora, eu zic sa fugi la spital. daca ti s-au rupt membranele nu cred ca e ok sa stai asa, plus ca o sa devina si nasterea mult mai dificila. ai grija de tine si stai locului, tu nici acum n-ai stare?

kata ma bucur ca e mai bine burtica lui cris. eu nu apuc sa intru si la mamici, banuiesc ca acolo ai scris mai multe

smart si bebe pusspuss la multi ani, petrecere frumoasa in noaptea dintre ani, sa fie primul vostru revelion de vis in 3!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1789 2011-12-31 12:33:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

poke, inca cev.... stii ca daca ai membranele fisurate, tre sa nasti in max 48 h, altfel va baga pe antibiotic nu doar pe tine, ci si pe bebe (ceea ce e crunt pt un nou nascut, il da peste cap rau de tot). deci da, ar fi bine sa fii sigura ce-i cu lichidul al, dca e amnotic ori ba

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1790 2011-12-31 12:44:20

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

fetelor, va multumesc! eu nu realizez, zau lol
dae, nu merg de acum la spital, ca nu vreau sa ma tina de acus acolo.
onu, azi noapte am avut contractii si la 3 minute. a inceput totul de pe la 8 minute si dupa o ora jumate erau la 3 minute, dar mai scurte, nu tineau un minut si erau nedureroase.
pe mine cel mai tare ma nedumireste lichidul ala. curge doar cand stau pe wc. in rest sunt uscata-uscata! nici o urma de dop sau altceva.
in noaptea asta e finu' de garda, deci sunt safe.
atata tot ca nu am decat chit de celule stem, nu si pe cel pt tesut sad
onu, uite asa http://www.okazii.ro/catalog/51237652/c … nitor.html arata interfonul. eu sunt super incantata de el, ca noi cum stam la casa nu prea se aude de colo-colo. este sh si pretul a fost super ok. e produs in germania.
hainitele le-am luat de la aramis, de aici http://www.flickr.com/photos/imbracamin … 177092253/ dar am luat mai multe mamici si ne-a ajuns super ok!
ca sa va spun ce am facut acum rotfl am stat afara o ora, cu cateii, ca au scapat din curte noaptea trecuta si erau plini de maracini big_smile
si nu pot sa va spun cum se uita taica-meu la mine de dimi, cand la ora 6 eu fierbeam tetine si biberoane big_smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-12-31 12:46:13)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1791 2011-12-31 12:49:31

daenarys
Vizitator

poke,e bine ca e finu de garda in seara asta lol
si esti nebunnnaaaa lol

Publicitate

loading...

#1792 2011-12-31 12:52:38

pokemon
Diamond member

dae, si acum ma apuc sa fac niste maioneza rotfl ca daca nasc, nu-i bai, da' daca nu ce fac? primesc musafirii pe uscat? big_smile
mai, si aseara la 12 imi spunea iubi ca el nu crede ca io nasc mai devreme decat am termenul lol na belea acum!
se pare ca e cam cheflangiu asta mic! am zis ca ideal ar fi  dupa nunta,dar incercam pana atunci ca doar-doar,  cum am facut cheful de cununie s-a si prins.
acu' o sti ca vine revelionul si nu vrea sa il piarda rotfl

#1793 2011-12-31 12:54:50

daenarys
Vizitator

eu pana acum eral la spital lol

#1794 2011-12-31 12:58:10

pokemon
Diamond member

eu nu ma duc la spital pana nu stiu ceva concret!
adica, ori sa am contractii dureroase, ori sa se rupa apa.
altfel, nu...ca ma leaga aia de pat si merge mai greu. desi vad ca mai multe contractii am cand stau ininsa, nu cand stau in picioare.

#1795 2011-12-31 12:59:49

Onutza23
Insomniac member

poke multumesc de linkuri
si da, chiar ca nu realizezi smile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1796 2011-12-31 13:39:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

poke, dac suspectezi ca pierzi lichid, TREBUIE sa te duci la spital, Nu te obliga nimeni sa ramai acolo, dar TRE sa stii ce-i cu tine, din motivul de mai sus

cu contractiile... eu asa am avut tot travaliul, de aia nu am putut sta jos, m-am miscat continuu

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1797 2011-12-31 16:43:23

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Poke nastere usoara daca vrea bebe sa vina goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1798 2011-12-31 17:21:18

pokemon
Diamond member

kata, pai nu stiu daca tre' sa suspectez sau nu rotfl
andreea puss multumesc!
eu nici nu stiu daca nasc sau nu, dar va multumesc pt incurajari!
am terminat si noi de facut platourile si am aranjat casa de musafiri, pana pe la 7 mai stau un pic intinsa.
nici nu stiu daca ma mai doare sau nu, cred ca m-am obisnuit cu durerea aia surda...
sincer, ma simt foarte pregatita. nu am emotii, nu imi e frica. parca astept ceva normal sa se intample.
singura treaca e cea cu celulele, acum daca n-o fi sa fie, asta e...
chiar azi am intrat in sapt 39 chicot si recunosc ca incepe sa ma incante ideea de a anste in noaptea asta big_smile sa incep anul cu puiul in brate hjarta
dar vad ca acum mai asteapta, s-a facut cumintel big_smile

#1799 2011-12-31 17:32:27

Onutza23
Insomniac member

odihneste-te de acum poke, mai ai timp pana la 7, lasa musafirii
ce frumos ca esti pregatita si nu ai frica, eu numai cand ma gandesc ma ia cu fiori smile

#1800 2011-12-31 17:38:25

pokemon
Diamond member

da, onu, stau intinsa ca nu se stie ce-o urma smile
tu cum petreci in seara asta?
si eu ma mir de cat de linistita sunt smile am terminat bagajele, am cautat halatele pt ai mei, am aranjat medicamentele pt sala de nasteri lol stau toate puse frumos in raft.
ma gandeam ca ma vor lua trepidatii, nu stiu...ca ma voi agita,dar ma simt tare impacata. sunt curioasa si ma tot analizez, dar parca nu imi mai dau seama daca ma doare mai tare, sau au disparut, sau.... smile
azi noapte stateam cu cronometru de la tel langa mine si cu ochii in oala la biberoane lol cand am vazut ca au ajuns contractiile la 3 min. si l-am lasat pe iubi sa doarma, de m-a si certat ca de ce nu l-am trezit. si i-am zis ca ce rost avea, macar el sa fie odihnit ca de ajutat oricum nu ma putea ajuta rotfl
mami la fel...ca de ce nu am trezit-o lol

#1801 2011-12-31 17:57:11

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

fetelor, la multi ani cu drag! puss
poke, nastere usoara

BB nu a vrut sa mai stea cu mine......asa ca nu am sa mai intru o vreme, pana ma linistesc

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#1802 2011-12-31 18:02:48

pokemon
Diamond member

blue, iti multumesc!
imi pare extrem de rau pentru pierderea ta puss un an nou mult mai bun iti doresc si tie!

#1803 2011-12-31 18:17:35

Onutza23
Insomniac member

poke ce linistita astepti tu momentul nasterii, sper sa am si eu calmul si rabdarea ta cand o sosi momentul. sau oi presupune ca se apropie chicot
in seara asta il astept pe al meu ca lucreaza pana la 10 cel tarziu, si vom merge la ai mei la casa, un gratar, musafiri, foc de artificii, din astea...
apropo de bagajul pt spital. am vorbit cu o prietena de-a mea (care a i avut numeroase ia si fiv nereusite si acum a ramas natural, si a nascut la acelasi spital unde vreau si eu sa nasc) si mi-a zis ca ea tot ce si-a adus de acasa au fost ceva cosmetice (machiat, roll-on, crema, din astea). in rest i-au dat de acolo camasa de noapte, capot, papuci, pampersi, o goaza de chestii pt ea si bebe. eu cred ca o sa merg la spital cu lista cand semnam contractul si-o sa-mi pun in bagaj doar ce zic aia ca nu-mi dau acolo smile

blue imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat, daca simti nevoia sa ne povestesti, sa te descarci, sa plangi pe umarul nostru, aici suntem kram. iti doresc la multi ani si multa putere sa treci peste cele intamplate!

#1804 2011-12-31 18:25:16

pokemon
Diamond member

sa te simti bine, onu!suna frumos! aveti si artificii smile eu sper la noi sa nu se dea cu belele din astea ca-mi sperie cainii...
ft bine ca nu trebuie sa mai stai cu grija bagajului! dance un mare stress e

#1805 2011-12-31 18:30:11

Onutza23
Insomniac member

poke noi nu avem, dar peste drum e un hotel mare care are in fiecare an foc de artificii si e chiar frumos. si gratis chicot
ai si dreptate sa nu-ti doresti artificii din cauza cateilor. noi acum 2 ani cand am deschis pensiunea am avut foc de artificii. si aveam acolo un caine mare, frumos si destept, juca si fotbal. s-a speriat de la focul de artificii si a fugit, a fost ultima data cand l-am vazut

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-31 18:31:56)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.