homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre moda cu pensatul (etc.) la baieti?

#1 2011-11-29 01:39:52

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Ce parere aveti despre moda cu pensatul (etc.) la baieti?

Ce parere aveti despre baietii care-si penseaza sprancenele, dandu-le o forma arcuita si bine conturata? smile sau despre cei care se aranjeaza excesiv? funny pic: http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/33245_314370_283283695028076_100000393422188_908341_763028669_n.jpg. vad ca cei din poza au mers si la solar cam mult chicot . am aflat ca, mai nou, nu e un lucru neobisnuit ca barbatii sa poarte machiaj.
epilati va place sa fie? cat de "aranjat" va place un baiat? big_smile

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-11-29 02:12:31)

#2 2011-11-29 02:04:07

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Ce parere aveti despre moda cu pensatul (etc.) la baieti?

oh, ala blond e acklad rotfl

#3 2011-11-29 02:14:48

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Nu-mi place!
Insa ce am observat eu e ca din ce in ce mai multi barbati incep sa confunde ingrijirea cu actiuni ce nu le apartin lor,de exemplu pensatul-la un barbat mi se pare potrivit sa penseze doar portiunea aia dintre sprancene,si asta in limite normale,nu sa se observe din avion  forgetit

#4 2011-11-29 08:41:06

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

horror

#5 2011-11-29 09:40:48

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

nu ma deranjeaza atata timp cat "ritualul" respectiv ii confera un aspect ingrijit. nu-mi plac barbatii cu unghii roase/rupte/murdare, cu blana sub brate, etc.
dar tipul de metrosexual pensat, epilat, vopsit si parlit la solar mi se pare si mie horror

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Publicitate

loading...

#6 2011-11-29 10:09:04

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

raspunsul la intrebarea din titlu e: acklad

pt mine, un barbat ingrijit e un barbat care acorda atentie felului in care arata, fara a recurge la tehnici de feminizare (pensat, epilat, machiat, etc.).
este de ajuns:
- sa fie curat (sa nu emane mirosuri de transpiratie, fum de tigara ori bautura acklad)
- sa poarte haine care ii vin bine (nu ca atarnate pe gard), curate si calcate
- sa aibe parul curat, ingrijit (nu dat cu gel, dar nici sa arate ca abia ridicat din pat)
- unghiile sa fie taiate la timp si fara urme de ros (nu cred ca are nevoie de manichiurista pentru asta, o poate face singur)
- desigur, sa nu-si strice imaginea cu niste maniere de proasta crestere
per total, atunci cand il vezi, sa stii din prima ca e un barbat care are grija de el si de felul in care arata, fara sa te intrebi daca tipul e gay ori nu. sa emane masculinitate, dar nu de om al pesterii, ci de barbat bine, modern, contemporan.
imi plac barbatii naturali, nu accept sa fie epilati pe niciunde tongue. cei cu sprancene stufoase ori imblaniti pe piept, nu-mi plac nici asa, dar nici pensati ori epilati. pentru ei, exista femei carora le plac ori barbatii-maimute, ori cei ce arata a baietei de 7-8 ani. probabil ca daca esti exagerat de paros, epilatul trebuie sa faca parte din ritualurile tale de ingrijire...

#7 2011-11-29 10:17:03

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

subscriu la prima parte din postul ancai la care mai adaug ca prefer sa fie pensat intre sprancene si as accepta, in cazul in care este necesar, sa fie pensat si din spranceana insa nu foarte mult si in nici un caz sa aiba forma perfecta, arcuita.
la partea cu epilatul tin mult sa fie aranjat sub brat si jos big_smile. sunt de acord si cu parul de pe piept dar nu ca strat de blana

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-11-29 10:18:56)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2011-11-29 10:23:22

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

o parere extrem de proasta

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#9 2011-11-29 10:58:21

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

imi plac tipii putin mai stilish, si nu am nimic impotriva daca se penseaza (mai bine decat sa stea cu o monospranceana). Imi plac tipii ingrijiti, iar despre epilat, sunt total pro cu epilatul (pe maini si pe picioare e ok sa iaba par ), dar in rest jos !
Machiaj ... nu chiar, adica totusi e cam exagerat, dar daca are anumite chestii nasoale pe fata, fond de ten ... de ce nu ?

Ultima oara a fost editat de Peacekeeper (2011-11-29 19:00:37)

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#10 2011-11-29 11:03:02

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

epilat cel putin la axila imi place. restul cu pensatul si solarul mi se pare aiurea neutral mai cunosc tipi care se vopseau bruneti si bagau brunetul ala albastrui si aratau oribil  acklad

#11 2011-11-29 11:04:20

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 16:57:05)

#12 2011-11-29 11:07:28

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

nu am nimic impotriva cu pensatul atata timp cat nu e excesiv. cum spune si Biannca, baietii pot avea niste "tufe" la ochi, asa ca nu strica sa le dai putina forma, prin taierea firelor iesite din forma (ca la batrani), sau sa faci din monospranceana doua separate lol
dar cand vine vorba de epilat pe picioare, mers la solar, daca nu esti de pe pasarela, astea nu isi au rostul. inseamna ca eu trebuie sa imi jupoi si carnea ca sa fiu diferita de ei.. rotfl imposibil de admis asa ceva, o sa am concurenta? neutral

imi place ca un baiat sa fie aranjat, dar sa nu fie mai aranjat decat mine dpdv estetic. barbierit, parul aranjat dar nu foarte tare, ci pur si simplu curat si sa ii stea bine; la subrat si in alte zone sa fie "frezat" cat de cat... alte pretentii nu am. consider ca barbatii de aia sunt barbati, ca sa aiba par pe picioare si pe piept... rotfl2 just kiddin'

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#13 2011-11-29 16:02:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Biannca a scris:

Nu-mi place!
Insa ce am observat eu e ca din ce in ce mai multi barbati incep sa confunde ingrijirea cu actiuni ce nu le apartin lor,de exemplu pensatul-la un barbat mi se pare potrivit sa penseze doar portiunea aia dintre sprancene,si asta in limite normale,nu sa se observe din avion  forgetit

subscriu smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#14 2011-11-29 21:13:13

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Cred ca trebuie sa se ingrijeasca dar sa nu exagereze.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#15 2011-11-30 11:07:41

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

-e ok ca un tip sa-si penseze locul dintre sprancene, eventual si sprancenele f putin, daca sunt super stufoase, dar atat cat sa fie insesizabil, sa nu-mi sara in ochi ca are sprancene mai arcuite si aranjate ca ale mele
-sa fie epilat la axile si jos, cu parul de pe maini, picioare nu am nimic. Daca e foarte paros, atunci sa-si aranjeze si parul de pe piept lol
-sa fie curat, ingrijit, frumos imbracat - clar!

aia din poza sunt horror

#16 2011-11-30 11:42:09

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

M-ar inhiba sa stau cu un tip care merge mai des ca mine la salon pt epilat big_smile Al meu are sprancene faine si nici nu e paros (dar la axila si jos oricum se face)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#17 2011-11-30 22:17:24

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Poate ca a fost ghinionul sau norocul meu, dar n-am avut niciodata un iubit care se pensa. Unul singur se epila la subrat si jos si mi se parea dubios. Nu stiu, nu-mi place, nu mi se pare masculin sa-l vad ca foloseste lama mai mult de zona fetei... si nu stiu altele ce au intalnit, dar atat cat am vazut eu neepilati/rasi jos sau la subrat, dar n-aveau frate par cat sa impletesti codite lol Aveau par... si atat smile
Si nu mi-au placut niciodata barbatii aia super aranjati din punct de vedere al epilari. Evident, am mai salivat si eu la cate un actoras sau cantaret care afisa un piept de Adonis, dar in viata de zi cu zi n-am pretentia asta. Prefer sa fie curat si aranjat si sa miroasa bine in detrimentul oricarei defrisari corporale smile

#18 2011-12-01 11:15:50

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 16:57:45)

#19 2011-12-01 11:39:41

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

eu pe al meu il pensez asa din an in paste, dar doar portiunea dintre sprancene (oricum e blond si nu se vad cine stie ce firele, dar il mentin "curat:)) ). De doua ori l-am epilat si inghinal saracu' cu benzi smile) de aproape ca incepuse sa planga, dar ma innebunea ca eu am pielea foarte sensibila si ma irita mereu (se face cu crema/ lama, si nici nu e prea paros, dar ma irita si am zis sa "smulg" problema din radacini) lol. Dupa n-am mai avut curaj sa ii cer asa ceva avand in vedere ca doua zile nici n-a putut sa poarte pantaloni, a stat in casa.

Aveam un amic, si se dadea cu fond de ten, avea niste probleme cu pielea, dar din punctul meud e vedere parca se vedea si mai aiurea cand isi dadea cu fond de ten, se observa si mai rau.

In general la un tip imi place sa fie... curat. Nu mai pensat ca mine sau... De epilat pe picioare nicis a nu aud (asta dac anu practica vreun sport,c a am amici care spre exemplu fac box si.. e cam aiurea sa stea cu blana pe picioare, asa ca se epileaza) dar sa il aud pe al meu 'Pisoi hai ca vin si eu la salon, ma programezi pentru un lung pe picioare?" cred ca i-as trosni eu un lung sa nu se vada.
De solar nu mai zic lol
Sa fie ok axial si inghinal, nu mai fini ca o tipa, dar nici oamenii cavernelor. smoke2

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.