homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat, orice!

#1 2011-11-29 12:35:12

cookie0192
New member
Inregistrat: 2011-11-29

Am nevoie de un sfat, orice!

Deci am o linie inchisa la culoare sub buric si una in jurul areolei.. Nu stiu ce pot sa fie dar sunt cam ingrijorata grater  grater  grater  grater  grater . Asta e unu.. si doi.. nu stiu ce sa mai cred.. acum 2 zile, pe 27 mi s-a terminat ciclul.. si in 28 am vazut in secretia aceea alba o pata mai galbena spre maro, am crezut ca e sange  neutral  astazi (29) la fel.. doar ca mi se pare ca e putin mai mult, era pe hartia igienica.. Am fost la ginecolog inainte de ciclu si mi-a zis ca am inflamata o glanda sebacee si mi-a dat tratament cu clotrimazol si bicarbonat de sodiu. Nu am avut contacte sexuale:( decat o "mica joaca" sa zic asa, dar eram amandoi imbracati. Va rog, ajutati-ma:((!

Ultima oara a fost editat de cookie0192 (2011-11-29 12:41:40)

Because you're my soul hjarta!.

#2 2011-11-29 13:51:58

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Am nevoie de un sfat, orice!

1. despre liniile alea nu stiu ce sa zic, n-ai dat niciun fel de detalii: de cand le ai, cum arata mai exact, ce culoare au, daca te dor/te mananca, etc
2. e posibil sa mai fie urme de sange daca zici ca de-abia s-a incheiat menstra. oricum urmareste-le si mergi la medic daca persista problema. in ceea ce priveste tratamentul ala pe care l-ai primit, sunt cam in dubii: clotrimazolul e antifungic iar bicarbonatul tot rol antifungic are. o inflamatie a unei glande sebacee n-ar avea nicio legatura cu tratamentul asta.  o analiza de secretie ti-a facut atunci?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2011-11-29 14:12:25

cookie0192
New member

1. Nu ma dor si nici nu ma manaca:) sunt de cand am ciclu sa zic asa:) si e una singura:)
2. Se pare ca e un doctor bun.. si chiar nu mai stiu ce sa fac:|. Ce tratament ar merge la acea inflamatie? Si nu mi-a facut nicio analiza de secretie doar s-a uitat si gata, mi-a dat tratamentul..

Ultima oara a fost editat de cookie0192 (2011-11-29 14:14:27)

#4 2011-11-29 19:10:15

anutza05
New member
Inregistrat: 2011-05-23

Daca vezi ca persista acea linie pe care o ai, eu zic sa mergi si la un alt medic sa isi dea cu parerea.  si Iti poti face si o analiza de secretie, nu doar sa se uite si gata. Iti doresc multa sanatate.

#5 2011-11-29 20:21:56

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu stiu ca liniile alea apar in perioada sarcinii uneori sau daca ai fluctuatii de hormoni.. nu e hormonal oare?

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#6 2011-11-30 10:15:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

cookie0192 a scris:

1. Nu ma dor si nici nu ma manaca:) sunt de cand am ciclu sa zic asa:) si e una singura:)
2. Se pare ca e un doctor bun.. si chiar nu mai stiu ce sa fac:|. Ce tratament ar merge la acea inflamatie? Si nu mi-a facut nicio analiza de secretie doar s-a uitat si gata, mi-a dat tratamentul..

1. chiar nu stiu ce sa-ti spun despre ele, cel mai bine intrebi medicul (ma rog, eu am inteles ca sunt doua, una pe burta si una pe san)
2. fara sa fiu in masura sa stabilesc daca doctorul ala e bun sau nu, eu te sfatuiesc sa mergi la alt medic pentru un control amanuntit. ce pot sa-ti spun cu siguranta e faptul ca nu se recomanda tratamente dupa ce "se vede", ci dupa o analiza de secretie. ba mai mult, iti spun din nou ca tu ai un tratament antifungic (recomandat fara analiza de secretie) si ne spui ceva de un chist sebaceu care n-are nicio legatura cu tratamentul ala. chistul sebaceu (sau ma rog, inflamatia aia a glandei sebacee) este o acumulare de grasime, n-are legatura cu candida aia pentru care vad ca ai tratamentul.

Ultima oara a fost editat de alinda (2011-11-30 10:17:19)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#7 2011-11-30 20:28:01

cookie0192
New member

Multumesc mult pentru raspunsuri puss!

#8 2011-12-06 23:50:11

mirelah
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2011-12-06

Buna la toata lumea, sunt noua pe aici, si daca ma credeti am niste emotii acum cand scriu:D. As avea si eu cateva intrebari...Am avut contact cu sotul meu pe data de 24 noiembrie si 29, iar prima zi de ciclu a fost in 18. Am inceput sa am greturi, si ameteli, plus ca nu suport felurite mirosuri, iar sanii sunt mai umflati. Ne incanta ideea de a avea un copil, si sunt atat de nerabdatoare, am tot citit pe net ...despre simptome si as vrea sa ma ajutati. Credeti ca as putea fi insarcinata? Sa imi fac un test sau sa mai ast pana sapt viitoare pe cand ar trebui sa vina CM.? Tin sa precizez ca durata CM este intre 22 si 25 zile.Nu este foarte regulat. Ast raspuns. Sper ca m-am descurcat in exprimare:)) Sunt noua cam in toate domeniile:)).Ma bucur ca am dat de voi ...asa ma simt mai libera sa discut, sa invat si sa pun in ap;icare unde este cazul.Va multumesc mult:*

hjartahjartahjartahjarta(*)(*)

#9 2011-12-07 00:22:59

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Buna.
Teoretic,daca cm-ul tau dureaza 25 de zile,data de 29 ar fi data ovulatiei,deci ar fi sanse. Insa e mult prea devreme pentru a avea simptome de sarcina.
Testul il poti face la 21 de zile de la contact sau la o saptamana de la intarzierea menstrei pentru un rezultat corect.
Succes  goodluck

#10 2011-12-07 00:24:10

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

mire, testul ar fi bine sa-l faci la  3 saptamani de la contactul cu risc sau la 1 saptamana de la intarzierea menstruatiei  goodluck

.

#11 2011-12-07 08:40:22

mirelah
New member

Multumesc fetelor de sfat:).Acum dimineeata m-am trezit cu o durere groaznica la sani si burta. Acum tot ce pot face e sa mai astept sa vad cum decurge totul.Multumesc mult:* Nu ma asteptam sa primesc raspuns atat de repede:*Va anunt pe parcurs ce se mai intampla:*

#12 2011-12-07 12:11:58

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

mirelah, daca au ramas mai putin de 6 zile pana la data la care trebuie sa vina menstruatia, poti incerca un test de sarcina first response. se gasesc in dm si cateodata si in carrefour, real. succes, sa fie asa cum iti doresti!

#13 2011-12-07 16:26:57

mirelah
New member

Sincer si eu vreau sa fac un tes..ma simt destul de grea..si obosesc foarte repede..nu mai pot alerga cum alergam de obicei, dar ceea ce e mai ciudat, e ca sunt tot balonata si nu pot sa imi trag burta ca ma doare. Sper sa fie o sarcina, ca altfel m-as speria sa nu fie o alta problema medicala.

#14 2011-12-07 16:38:40

anca90
Platinum member

nu vreau sa te descurajez, dar simptomele de sarcina apar mai tarziu. poate fi doar o balonare, o indigestie. uterul nu se mareste de acum, ca sa iti poata da balonari. mai pot fi si simptome autoinduse, avand in vedere ca iti doresti mult sa fii insarcinata. oricum, eu iti doresc sa iasa pozitiv testul!

#15 2011-12-07 19:15:18

mirelah
New member

Vom vedea acum ce o fi..problema e ca am fost si constipata si eram foarte grea la stomac..acum sunt mai bine. Si daca nu vine bebetu acum...inca mai avem timp:) Nu descurajez,O sa vina la momentul potrivit:). Oricum Bebele e binevenit oricand:Dhjarta

#16 2011-12-08 09:52:31

anca90
Platinum member

bafta! goodluck sa ne tii la curent.

#17 2011-12-08 14:31:56

mirelah
New member

Cu siguranta:)>big_smile<

#18 2011-12-25 17:40:22

cuppycake
Full member
Inregistrat: 2008-12-19

Problema pe care urmeaza sa o prezint ma macina zilnic cam de cand ma stiu. Este o problema de familie, mai exact o problema cu tatal meu. Eu am 20 de ani, si mai am o sora de 10. Nici nu stiu cum sa incep ca sa imi fac problema cat mai inteleasa... Intotdeauna am fost cuminte, la locul meu dar si tinuta din scurt totodata. Tatalui meu i se pare foarte ciudat cand ies undeva seara (se intampla oricum rar). Nu interactionez deloc cu el, nu vorbim niciodata, habar n-are nimic despre mine... Mama e minunata, ma inteleg perfect cu ea, insa nu il poate influenta pe tata. Parerea lui e cea mai importanta, cei din jur nu conteaza, orcine ar fi ei. Acum cativa ani certurile dintre ai mei erau la ordinea zilei, ba uneori mai era vorba si de violenta...

In ultima perioada totul a fost ok, certuri nesemnificative, de cuplu. Ieri insa, a avut loc din nou o cearta ca pe vremuri, cu vorbe grele si urate. Eu si sora mea nu ne bagam intre ei pt simplul fapt ca mai rau s-ar amplifica situatia, tata nu e genul care sa intelaga cand  i se vorbeste frumos...

Acum ca am facut o prezentare generala a familiei, sa va zic chestia ce ma termina pe mine psihic de fapt. Dupa cum am mai zis, mereu am fost o fata cuminte, timida, inchisa in mine. Sunt de parere ca lucru asta e din cauza comportamentului tatalui, care s-a rasfrant asupra caracterului meu. In preajma lui ma simt mereu o bleaga, mi se pare ca mereu gresesc, ca nu fac nimic bine. Sunt o persoana slaba si NU VREAU sa raman asa pt totdeauna. Asta e si motivul pt care am hotarat sa scriu, am speranta ca cineva ma va sfatui ce e de facut. Va rog insa sa nu-mi dati sfaturi ce nu tin de mine (gen sa divorteze mama de el sau sa mearga tata la psiholog) pt ca efectiv nu am eu puterea de a interveni in modul asta.
Inca un lucru ce ma ingrijoreaza, este si sora mea, care in mare parte a trecut prin ce-am trecut si eu (zic in mare parte pt ca lucrurile intre ai mei s-au mai schimbat in bine de cand s-a nascut ea)... Ea este altfel, indrazneste sa-i spuna tatalui ce-o deranjeaza, isi impune punctul de vedere, spre deosebire de mine care nu pot, ma bufneste plansul si aia e.
Am scris mult, si nu cred ca multi vor avea rabdarea sa citeasca, insa orice sfat prin care ma puteti ajuta pe mine si pe sora mea, e bine venit! Multumesc si... Craciun linistit!

Ultima oara a fost editat de cuppycake (2011-12-25 17:42:48)

#19 2011-12-25 18:33:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cuppycake, e complicat si sigur foarte dificil ca cineva sa te ajute pe un forum....potrivit ar fi poate sa mergi tu la psiholog, sa te ajute sa gasesti in tine echilibrul de care ai nevoie....
Pe de alta parte insa, ma simt nevoita sas iti spun ca postul tau nu isi are locul aici si ca, daca vrei sa faci discutii cu fetele pe tema lipsei tale de incredere in tine insati ar fi potrivit sa postezi pe undeva pe la "discutii diverse"

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.