|
Nu esti logat.
Cum sa-i conving?#1 2011-11-29 19:04:48
Cum sa-i conving?Ce sa le spun alor mei ca fac de maine pana sambata ? Vreau sa am duc la Bucuresti si nu stiu ce sa le spuna lor mei . Ma lasa sa lipsesc o seara de-acasa dar ... acum e cam exagerat, si de multe/excursie nu poate fi vorba ca deabea azi m-am decis si ar fi prea din scurt ca sa par credibila. Le-am spus ca maine seara ma duc la "bal" si apoi raman la o prietena. Apoi cum o mai dreg ? Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #2 2011-11-29 19:08:52
Re: Cum sa-i conving?zi-le ca o prietena cu masina(sau nu neaparat cu masina) a zis sa va duceti in Buc sa vedeti luminitele/ sa va duceti la Arcul de Triumf pe 1dec...ceva de genul http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #3 2011-11-29 19:17:13
Re: Cum sa-i conving?E buna ideea lui Florence , sau te-ai gandit sa le spui adevarul. Eu de cate ori spuneam o minciuna parintilor ceva trebuia sa se intample. Te pot intreba cati ani Offline #4 2011-11-29 19:21:55
Re: Cum sa-i conving?dar de ce nu te-ar lasa la bucuresti? Offline #5 2011-11-29 19:23:16
Re: Cum sa-i conving?Daaaaa,de cate ori spuneam ca ma duc intr-un loc si de fapt eu mergeam in alta parte,era IMPOSIBIL sa nu se intample ceva si sa nu iasa adevarul la iveala asa ghinionista am fost Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-29 19:32:50
Re: Cum sa-i conving?dar de ce nu te lasa la Bucuresti? pt ca e departe de tine, sau, in principiu nu te lasa sa lipsesti de acasa cateva zile? Offline #7 2011-11-29 19:40:28
Re: Cum sa-i conving?eu zic sa le spui adevarul si unde te duci... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #8 2011-11-29 19:42:14
Re: Cum sa-i conving?Pacekeeper, uita-te la Taken Offline #9 2011-11-29 20:29:44
Re: Cum sa-i conving?pai am 17 ani. sunt din pitesti, nu e distanat mare, dar nu ma lasa sa lipsesc mai mult de o noapte de acasa, si adevaraul daca-l spun e aiurea, nu ma lasa, si ma si cert cu ei. Oricum tatei ii spuneam adevarul ac el ma inteleg si am sustine Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #10 2011-11-29 20:37:29
Re: Cum sa-i conving?First of all "Asa nu " dar hai sa zic. E povestea clasica: " la munte"- la dracu, nu m-as duce acum nici platita dar ei saracii au trait ani de zile cu impresia asta. Mai mergeam cate o data si la munte fix cum ziceam dar most of the time nu. I love you. Remember. They cannot take it Offline #11 2011-11-29 20:44:14
Re: Cum sa-i conving?
Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #12 2011-11-29 20:45:51
Re: Cum sa-i conving?Unu la mana : Cati ani ai? Strong reasons make strong actions! Offline #13 2011-11-29 20:48:16
Re: Cum sa-i conving?adevarul nu va iesi la iveala, niciodata nu o face Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #14 2011-11-30 16:13:03
Re: Cum sa-i conving?Peacekeeper, e cam tardiv sa vin si as iti dau idei de minciuni + ca nu sunt tocmai buna la facut planuri de genul. Nu te condamn sau judec, si ai mei sunt genul care se ingrjoreaza si nu prea sunt de acord cu plecari lungi in afara orasului (daca stau sa ma gandesc in afara de mersul la mare, nici nu prea am plecat). Deci, pot spune ca iti inteleg situatia si nici diferenta de varsta dintre noi nu e mare (ca-s mai mare doar cu un an) dar, gandeste-te la asta: ndiferent de cat de mult ti-ai dori sa mergi undeva, gandeste-te cum te-ai simti tu pusa intr-o astfel de situatie cu al tau copil (chiar daca te gandesti ca tu o sa ai o alta relatie cu prichindelu'... vor exista momente in care sa spui NU clar si raspicat.). Ma gandesc, nu stiu, ca nu ar fi o postura tocmai placuta. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #15 2011-11-30 16:46:08
Re: Cum sa-i conving?Ma' eu stiu asta ca am o sora care e in clasa a 9-a (are 14 ani mai exact) si na... Asta e varsta nebuniei De Revelion de exemplu vrea sa mearga cu niste prieteni la munte si parintii nu o lasa.. Eu m-am oferit s-o ajut si le-am zis parintilor ca-n alea 3 zile cat o sa stea cu colegii o sa trec si eu pe acolo Logic ca nu e adevarat si nu stiu daca e bine ce am facut,dar e sora mea si ma gandesc ca odata am fost si eu ca ea si din pacate n-am avut un/o frate/sora mai mare care sa ma ajute Apeleaza si tu la cineva. Cate zile vrei sa stai? Strong reasons make strong actions! Offline #16 2011-11-30 22:07:33Re: Cum sa-i conving?Dar ce vrei sa faci la Bucuresti de nu le poti spune? Offline #17 2011-12-04 23:04:03
Re: Cum sa-i conving?sofy f bine ca nu o lasa pe sora ta de 14 ani la munte cu ?niste prieteni? Offline #18 2011-12-04 23:44:39
Re: Cum sa-i conving?peace, parinti tai te 'lasa' sa lipsesti cate o noapte de acasa la 17 ani. eu la 17 ani daca ajungeam acasa in toiul verii si vacantei la 8 seara cand abia apunea soarele de la plimbarea de maxim 2 ore cu prietena cea mai buna la 15 minute distanta de casa... mi-o luam grav abia daca ma 'lasa' acum sa lipsesc o noapte o data la 15 ani ca ma duc la vreun party sau e ziua mea, sau mai des daca ma duc la iubit, mai multe zile/nopti doar cand ma duc la munte ca asta e una din marile mele pasiuni, si oricum iese scandal de fiecare data (cea mai tare faza a fost cand am venit obosita de la munte si mama imi facuse bagajele care erau false umplute cu perne, sa plec de acasa ). deci poti sa alegi ce vrei, dar te sfatuiesc sa incerci pe cat posibil sa spui adevarul si sa stie cu cine si cand umbli daca sunt in stare sa accepte si sa fie linistiti ca stiu. daca nu pot accepta lucruri care sunt absolut normale (ca in cazul meu), ori le spui clar ce faci si cu cine si o faci indiferent de scandal, ori poti sa minti sau gasesti alta solutie. eu am preferat aproape exclusiv sa nu mint pe diferite principii, bine eu sunt plina de principii, sau eram... dar inteleg ca nu toata lumea e asa 'fixista' ca mine si mai ales stiu cum e sa ai parinti control-freaks (trebuie sa le zici si cand te duci la baie ), stiu ce insemana sa nu inteleaga si sa nu accepte mai nimic, stiu ce inseamna sa nu poti sa vorbesti cu ei, dar asta e situatia la tine? ca nu par asa intransingenti ti-am zis cum traiam eu adolescenta cred ca nici acum nu am libertatea ta atat timp cat voi trai cu ei in casa... Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-04 23:46:48) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|