homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari nazale...mai ciudatele

#1 2011-11-30 08:01:29

Herstats
Membru
Inregistrat: 2011-11-30

Sangerari nazale...mai ciudatele

Deci, am problema asta cu faptul ca atunci cand imi suflu nasul ies si capilare desprise si putin sange pe el. Acum, nu mi-as bate capul cu asta in mod normal, dar avand in vedere cat de neobisnuita e situatia la mine incep sa intru in panica. Practic:

Aceste vase sunt prezente de fiecare data cand imi suflu nasul, pe ambele nari in mod egal.
Nasul in schimb nu imi sangereaza in mod normal.
Nu am gatul iritat.
Tusesc foarte rar spre niciodata.
Nu stranut.
Nu am febra.
Nu am deviatie de sept.
Nu am suferit niciodata o trauma faciala (gen getting hit in the face).
Ma indoiesc ca am sinuzita pentru ca nu ma doare niciodata capul.
Nu am alergii.
Nu am tensiune (12 cu 7).
Ma tine de o luna.

So....ce credeti ca ar putea fi?

#2 2011-11-30 09:57:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Sangerari nazale...mai ciudatele

mi mi se intampla asta in mod curent, mai ales iarna cand aerul prea uscat din camera face sa se deshidrateze mucoasa nazala... cel putin la mine asta am observat
tu intri in panica fiindca nu ai nicio problema inteleg smile eu zic ca esti ok, dar mai astapta pareri

#3 2011-11-30 10:07:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

si eu zic ca-i normal; frigul de afara si aerul prea uscat, cum zice heim, au efectul asta uneori; si daca il mai si "agresezi" cu suflatul, vezi si tu ce iese...
eu intr-o zi mi-am suflat nasul de atatea ori ca am ajuns sa stau cu capul in chiuveta, ca nu se mai oprea sangerarea smile dar peste cateva n-am mai avut nimic, si nu s-a repetat nici "evenimentul".

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2011-11-30 11:37:30

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Si eu exact aceeasi problema in fiecare iarna. Un vas cu apa langa calorifer (sau alta sursa de caldura) sau un umidificator de aer rezolva problema aerului uscat din camera.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.