|
Nu esti logat.
O intrebare#1 2011-12-01 20:34:20
o intrebarebuna seara.iau pastilele jeanine si cum stiti sunt numerotate zilele,eu din greseala am luat alta pastila decat trebuia in ziua respectiva.akuma trebuie sa continui pastilele cu o zi in urma.azi terbuia sa iau aia de joi si am luat aia de ieri si asa trebuie sa iau pana se termina.se intampla ceva daca asa il iau ca alta optiune nu am.dupa cum stiu toate pastilele sunt la fel numai ca sunt datate cu zilele ca sa stim ca le luam in ziua respectiva.dar poate nu stiu eu bine si ma gandeam sa intreb. Offline #2 2011-12-01 22:05:38
Re: o intrebaredaca sunt pilule identice, poti sa le iei in ce ordine vrei numai sa ai grija sa le iei pe toate de pe folie. am cautat, si da, este monofazic adica pilule identice pe toata folia Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-01 22:07:00) Offline #3 2011-12-01 22:44:17
Re: o intrebarefetelor, sora mea ia yaz. si cand a plecat duminica la facultate, a uitat pastilele acasa. deci a uitat sa ia incepand cu pastila 11, si ieri i-a venit menstruatia, cu toate ca trebuia sa ii vina pe 15. Nu stie ce pastile sa ia in continuare. mentionez ca de duminica pana azi inclusiv nu a mai luat, ca nu a stiut pe care. sa continue cu pastila din ziua 16, sau sa cumpere un nou blister? Offline #4 2011-12-01 23:11:14
Re: o intrebaresa faca un total de 7 zile pauza si apoi sa inceapa o folie noua. si sa se protejeze suplimentar pana inghite 7 pastile din folie. Offline #5 2011-12-01 23:13:39
Re: o intrebarepai la pastilele astea nu are pauza, ia 28 de pastile incontinuu, si apoi alt blister. si acum daca de duminica nu le-a mai luat, nu stie ce sa faca. ea normal cand ii venea menstruatia, incepea un nou blister, dar acum daca a venit mult mai devreme, nu-mi dau seama cum e mai bine sa faca; nu am stiut ce sfat sa ii dau. Ultima oara a fost editat de astera (2011-12-01 23:15:12) Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-01 23:44:12
Re: o intrebaremersi de raspuns frankie .o sa le iau pe toate ca mai am o saptamana pana mi se termina pastilele numai ca am incurcat zilele si ma gandeam sa intreb pe cineva sa nu cumva sa stiu gresit ca pastilele sunt identice.noapte buna Offline #7 2011-12-02 00:01:40
Re: o intrebaresi tie jannet. numai bine. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-02 00:06:23) Offline #8 2011-12-02 01:01:28
Re: o intrebare
cum adica cand ii venea menstruatia incepea alt blister? trebuie facut asa cum ai zis tu in prima parte a mesajului, termina folia si apoi incepe alta in continuare, independent de ziua cand apare menstra. Offline #9 2011-12-02 17:05:50
Re: o intrebare
stiu ca e desenat, dar pe orice prospect scrie daca nu ai luat mai multe pastile te adresezi medicului. sunt indicatii pentru cazul in care ai uitat, 1, 2, nu 4. Nu este iresponsabila, pentru ca nu a facut nimic in timpul acesta, prietenul ei fiind in Afganistan. Multumesc pentru raspuns, si tie gargarita. pana in februarie, isi reface ea protectia . ideea era sa nu le dea de tot peste cap, adica sa le incurce prea tare, si apoi nici sa nu mai stie cand le incepe iar. Ultima oara a fost editat de astera (2011-12-02 17:07:52) Offline #10 2011-12-02 21:17:53
Re: o intrebarepai am inteles ca a uitat o pastila si nu le-a mai luat deloc ca nu stia cum, nu ca a uitat 4 pastile... e altceva. acum e ca si cum ar fii facut pauza voit. nu am sustinut nici un moment ca ar fii sau nu intr-un fel sau altul, ci din mesajul tau se intelege, de fapt ai spus clar ca nu stia cum sa le ia. well, lua pastila uitata si continua normal dar cu protectie de care nu avea nevoie oricum. iar cand nu mai iei pastile deodata = ca le-ai intrerupt, scrie acolo si cand/ cum le poti intrerupe si cum le reincepi asa ca logic, am tras concluzia ca nici una din voi nu stie ce scrie pe proscpect pe baza afirmatiilor tale, nu am presupus. sunt buna la logica, am fost in grupul de debate bineinteles, este perfect ok ca ai/ati intrebat. Offline #11 2011-12-02 22:26:14
Re: o intrebarepe prospectul de la pastilele mele, Harmonet, nu scrie daca le intrerup 4 zile, ce fac dupa. scrie ca daca incetati sa utilizati Harmonet, adresati-va medicului dumneavoastra. si asta, pentru ca a fost uitata mai mult de o pastila. Ultima oara a fost editat de astera (2011-12-02 22:27:37) Offline #12 2011-12-02 22:43:46
Re: o intrebarebine, bine, atunci 4 zile a uitat sa ia pastile... si-ti garantez ca scrie, nu ce faci cand uiti 4 pastile... duh, ci asa cum am spus, cum/cand le poti intrerupe si ce faci cand vrei sa le reiei, pentru ca aici se cam incadreaza ce a facut ea si daca intelegi cum functioneaza pastilele stii unde te incadrezi... dar, pentru asta trebuia sa ii explice medicul cam tot ce se scrie pe forum si de fapt dureaza doar cateva minute sa spui esentialul, dar nu cred ca a facut-o in cazul ei, din pacate. de asta si zic ca e foarte bine ca exista forumul si ca se intreaba si aici. ultimul mesaj Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-02 22:44:15) Offline #13 2011-12-02 23:39:41
Re: o intrebarenu scrie, pe prospectul meu nu scrie, nici pe al ei ( cautat pe net). si punct. multumesc. Offline #14 2011-12-03 00:59:11
Re: o intrebareBuna. A trebuit sa intrerup folia de anticonceptionale inainte sa iau toate pastilele (din motive bine intemeiate). La citeva zile mi-a aparut o singerare (am presupus ca e menstruatia) iar acum as vrea sa reiau pastilutele. Pot sa incep sa le iau din prima zi a menstruatiei viitoare? Multumesc mult! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|