|
Nu esti logat.
Infectie vaginala?#1 2011-12-02 11:02:10
infectie vaginala?buna ziua, Offline #2 2011-12-02 11:05:44
Re: infectie vaginala?pt chlamydia ai facut un test? #3 2011-12-02 16:14:44
Re: infectie vaginala?am facut testul pentru chlamydia si a iesit negativ, papanicolau a iesit bun. Am facut si o colposcopie si se pare ca am o rana pe col. trebuie sa astept insa rezultatele testului hpv pentru a sti daca urmez vre-un tratament sau o cauterizez. Problema e ca nu intel;eg de ce am avut sangarari vaginale si de ce am aceste simptome (de usturime si mancarime) atata timp cat toate analizele mi-au iesit ok. Offline #4 2011-12-02 16:23:51
Re: infectie vaginala?sangerarea poate fi de la rana. la papanicolau nu a rezultat ca ai avea rana? ce scrie mai excat pe rezultat? mai exista si posibilitatea ca analizele sa nu fi fost bine facute. ce s-a vazut la colposcopie e cel mai sigur. iar daca ai o rana, aia a fost produsa de ceva, deci acolo e o inflamatie, drept pt care e firesc sa ai scurgeri si alte simptome. ai putea sa faci o analiza de culturi din colul uterin (cu antibiograma/antifungigrama), iar daca nici acolo nu iese nimic, cel mai probabil e hpv-ul de vina. dar ar putea fi altceva, de asta eu cred ac e bine sa faci si analiza asta, eventual la alt laborator, mai de incredere. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|