homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie vaginala?

#1 2011-12-02 11:02:10

raluca.c
New member
Inregistrat: 2011-10-06

infectie vaginala?

buna ziua,

am urmatoarea problema. De aprox. o saptamana am o senzatie de usturime la urinare, mancarime vaginala si secretie vaginala abundenta de culoare alba, fara miros. dupa ultimul contact sexual am avut si o sangerare.
Luna trecuta mi-aqm facut toate analizele pentru boli cu transmitere sexuala (hiv, gonoree, hepatita) si toate analizele au iesit bine. (nonreactiv)
Am facut si un test de secretie vaginala si am avut urmatoarele rezultate: trichomonas absent, chlamydia absent, candida absent, celule epiteliale foarte frecvente, leucocite relativ frecvente.
Mi-a facut si testul hpv, insa inca astept rezultatul.

As dori sa stiu de la ce pot avea aceste simptome, avand in vedere ca toate analizele mi-au iesit ok si as dori sa stiu cum ma pot trata. (mentionez ca si partenerul meu si-a facut aceste teste si rezultatul a fost bun.)

#2 2011-12-02 11:05:44

daenarys
Vizitator

Re: infectie vaginala?

pt chlamydia ai facut un test?
papanicolau,consult ginecologic ai facut?
ar trebui s ale faci si pe astea

#3 2011-12-02 16:14:44

raluca.c
New member
Inregistrat: 2011-10-06

am facut testul pentru chlamydia si a iesit negativ, papanicolau a iesit bun. Am facut si o colposcopie si se pare ca am o rana pe col. trebuie sa astept insa rezultatele testului hpv pentru a sti daca urmez vre-un tratament sau o cauterizez. Problema e ca nu intel;eg de ce am avut sangarari vaginale si de ce am aceste simptome (de usturime si mancarime) atata timp cat toate analizele mi-au iesit ok. sad

#4 2011-12-02 16:23:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

sangerarea poate fi de la rana. la papanicolau nu a rezultat ca ai avea rana? ce scrie mai excat pe rezultat? mai exista si posibilitatea ca analizele sa nu fi fost bine facute. ce s-a vazut la colposcopie e cel mai sigur. iar daca ai o rana, aia a fost produsa de ceva, deci acolo e o inflamatie, drept pt care e firesc sa ai scurgeri si alte simptome. ai putea sa faci o analiza de culturi din colul uterin (cu antibiograma/antifungigrama), iar daca nici acolo nu iese nimic, cel mai probabil e hpv-ul de vina. dar ar putea fi altceva, de asta eu cred ac e bine sa faci si analiza asta, eventual la alt laborator, mai de incredere.

#5 2011-12-02 18:13:44

daenarys
Vizitator

raluca,da de la rana ai sangerat.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.