|
Nu esti logat.
Am o problema-2#20 2011-12-12 15:16:59
Re: am o problemaeu am o singura curiozitate doar: sunteti casatoriti? "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #22 2011-12-12 15:28:37
Re: am o problemazori de zi, ai vazut ca 100% din raspunsurile pe care le-ai pirmit iti spun ca nu e nicio sansa sa fi ramas insarcinata cu barbatul cu care ai avut aventura. deci scoate-ti din cap ca ar fi al lui copilul. e al celui cu care ai facut sex neprotejat. Offline #23 2011-12-12 15:30:07
Re: am o problemava multumesc pentru sfaturi. o sa incerc sa ma conving ca e bine... Offline #24 2011-12-12 15:30:13
Re: am o problemadupa cum ti s-a spus in repetate randuri, este exclus sa fie copilul celui cu care ai facut sex cu prezervativ!!! asta ar trebui sa-ti intre bine in cap, daca prezervativul era intreg si a fost folosit de la inceputul actului sexual, o sarcina este imposibila! deci copilul e al partenerului tau. Ultima oara a fost editat de alinda (2011-12-12 15:31:46) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#25 2011-12-12 15:35:45
Re: am o problemacategoric vreau sa raman cu iubitul meu si daca e copilul lui as fi cea mai fericita din lume! in viata mea nu o sa mai calc stramb pentru ca mi-am dat seama ca am fost la un pas de a imi distruge viata. Le sfatuiesc pe toate cele care au asemenea aventuri sa inceteze si pe cele care inca nu au avut la sfatuiesc niciodata sa nu inceapa pentru ca ajung prinse la mijloc si nu mai pot iesi din asemenea probleme fara mari suferinte! Offline #26 2011-12-12 16:27:19
Re: am o problemaBuna ziua!Sunt noua pe acest forum si am nevoie de o parere intr-o problema care ma framanta.mi-am facut un control ginecologic,mi-a iesit bine testul papanicolau insa doctorul mi-a spus ca vede o mica roseata pe uter insa ar fi normal la fetele tinere.chiar e normal?nu as avea un motiv de ingrijorare? cu toate k ma inspaimanta teama k ar putea fi o rana.ce parere aveti? Offline #27 2011-12-12 16:31:45
Re: am o problemaroseata pe uter? eu cred ca vroiai sa scrii pe colul uterin.. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #28 2011-12-12 16:36:41
Re: am o problema:-) da.e ceva normal? Offline #29 2011-12-23 20:56:21
Re: am o problemava rog frumos imi puteti spune o parere?:-( mersik Offline #30 2011-12-23 21:02:40
Re: am o problemacred ca ar fi trebuit sa intrebi medicul ce vrea sa spuna, sau il poti intreba acum (bine, dupa sarbatori) si daca nu te lamureste, sa te duci la altul. rana pe col nu este ceva 'normal' daca la asta s-a referit. insa nu e nici capat de lume. http://forum.anticonceptionale.ro/t2908 … e-col.html aici gasesti mai multe detalii. dar citeste doar pt. cultura generala, nu ai de unde sa stii ce a vrut sa zica. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-23 21:05:00) Offline #31 2011-12-23 21:18:28
Re: am o problemadoamne zori de zi daca te mai loghezi, pot intelege si eu cu mintea mea umana inselatul, dar sa inseli cand vrei sa faci un copil cu iubitul mi se pare... nu am cuvinte. puteai sa te abtii daca aveai acest plan important cu iubitul... tie nu ti-a dat prin cap ca daca faci sex cu altcineva cand tu vrei sa ramai, poti ramane cu celalalt chiar daca te protejezi? nu e cazul, ca prezervativul a fost folosit mai mult decat corect, dar daca se rupea? trebuia sa iei pastila de a doua zi ca sa nu risti sa ramai cu 'amantul' (bine asta daca-ti dadea prin cap, ca nu mi se pare ca ti dau prea multe... din pacate), iar pastila de a doua zi ar fii periclitat sarcina cu iubitul! stii macar cum functioneaza pastila, dar prezervativul? mi se pare ca habar n-ai din tot ce ai scris. iti spun fetele de 10 ori ca nu se fisureaza, ci se despica cap-coada daca are vreun defect sau daca il agati si tu parca nu ai citit... inteleg ca te mustra o constiinta trezita in ceasul al 20-lea dar intrebi in continuare: 'daca se fisurase, daca era o gaura mica?' nu exista asa ceva. daca tot pui intrebari citeste si intelege raspunsurile si respecta-i cu adevarat pe cei ce ti-au raspuns (o forma de respect este sa nu intrebi ceva absurd dupa ce deja ai fost asigurata ca asa ceva nu exista!). sincer fara sa fiu rea, meriti tot ce ti se intampla. adica nimic de fapt, doar ganduri absurde. mult succes la construit o familie bazata pe asta! Offline #32 2011-12-26 12:51:27
Re: am o problemabuna fetelor.am si eu o mica problemutza...menstruatia trebuia sa-mi vina pe 23 dar suntem in 26 si nimik...contacte sexuale cu risc a fost pe 17 dec cand am facut-o fara prez...doar k el a ejaculat afara.deci au cam trecut vreo 9 zile de la contact si 3 de intarziere.acum cateva zile eram foarte balonata si ma dureau sanii si am crezut kv ine dar...nimik:( dak fac un test de sarcina nu e concludent nu? domina ca sa nu fi dominat Offline #33 2011-12-26 12:53:37
Re: am o problemadeocamdata nu ai ce sa faci, mai asteapta macar 7 zile de intarziere sa faci test Offline #34 2011-12-26 13:08:29
Re: am o problemamultumesc mai astept ceva si dak nu si nu fac un test:* domina ca sa nu fi dominat Offline #35 2011-12-28 10:44:59
Re: am o problemaAcest mesaj este pentru toate fetele care au fost dragute si m-au sfatuit cand am avut mare nevoie: va multumesc mult pt ajutor, apreciez foarte mult ca mi-ati spus parerile voastre, ceea ce am patit eu este foarte grav, imi dau seama ca sunt singura vinovata, chiar daca frankie spune ca sunt proasta si incapabila sa-mi dau seama de unele lucruri elementare, in fine, totusi sa stiti ca sunt unele situatii foarte grave in care poate oricine sa ajunga in viata. eu pur si simplu nu mai puteam trai cu gandurile si cosmarurile pe cre la aveam (cand am vb cu voi m-am linistit, apoi a doua zi iar apareau) pentru ca era o situatie extraordinar de riscanta pt viitorul meu, am intrerupt sarcina in ultimul moment. poate ma judecati, dar desi mi-am dorit din tot sufletul copilul, nu am fost in stare sa-l pastrez. in fiecare zi plang pentru tot ceea ce mi se intampla si mai ales pt viata acelui copil. in fine , am vrut doar sa va spun . Offline #36 2011-12-28 12:51:18
Re: am o problemaparerea mea si din ce am citit si a celorlalte fete este ca ai renunat degeaba la sarcina, era clar ca este al cui vrei, si nu ti se intampla nimic grav, copilul era clar al cui trebuia, nu s-a aflat, nu a facut nimeni scandal, nu a fost nimic 'grav'. si nu 'ti se intampla', ci le-ai facut cu mana ta. si nu, nu oricine inseala si mai ales nu oricine isi inseala persoana iubita, nu stiu daca e si sot, cu care vrea un copil, exact cand incearca sa-l faca. eu asa ceva nu am mai auzit. am incercat sa-ti explicam, daca tot nu ai scapat de 'ganduri' pana la urma cred ca este bine, daca avortul poate avea vreo parte pozitiva... pt ca ai fii adus pe lume un suflet nevinovat, in lumea voastra sau cel putin a ta, care este... total nepotrivita. nu esti pregatita sa fii mama dupa parerea mea. calmeaza-te, pune-ti viata in ordine, nu mai face gesturi total pe langa ceea ce vrei de fapt, cum a fost acest inselat, si dupa o vreme de trait cum trebuie, nu ca o adolescenta de 15 ani cu dramele aferente, vei putea sa faci un copil si sa-l aduci intr-o lume unde sa poata devenii o persoana cu adevarat. succes. si fii tare ca o sa treaca si experienta asta. Offline #37 2011-12-28 13:44:31
Re: am o problemaai dreptate. am invatat multe din ceea ce am patit. mersi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|