|
Nu esti logat.
Smartphone-urile-2#20 2011-12-07 21:05:10
Re: Smartphone-urilecora,lelaina bateria cum tine? #21 2011-12-07 21:19:36
Re: Smartphone-urilevaiii cat de dragalas e motorola #22 2011-12-07 21:44:11
Re: Smartphone-urileeh, asta e singurul bai.... bateria eu il pun la incarcat zilnic pe al meu Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #23 2011-12-07 22:06:23
Re: Smartphone-urileal meu tine 2-3 zile maxim in conditii de frecangeala. net mereu, aplicatii nu mai zic... fac o ora jumate zilnic cu metroul, e pe post de anti plictis Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #24 2011-12-08 05:52:55
Re: Smartphone-urilesi la telu meu bateria tine o zi. maaaxim 2 Offline Publicitateloading...
#25 2011-12-08 12:51:56
Re: Smartphone-urileal meu rezista si 3 zile dar ''frecare'' mai putina Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #26 2011-12-08 15:09:00
Re: Smartphone-urileal meu (iphone4)cam 1 zi jumate, dar daca stau non stop pe net o zi tine bateria Offline #27 2011-12-08 15:46:29
Re: Smartphone-urileal meu 1 zi rezista glorios...in conditii "de frecare maxima"...you know...new toy:X 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #28 2011-12-08 16:27:48Re: Smartphone-urileUrmatorul telefon al meu o sa fie un smartphone, dar cel pe care il am acum pare a se tine bine. Nu ma incanta idea bateriei care se consuma imediat, al meu ma tine 5 zile si nu imi pot imagina ca mi-as aduce aminte sa imi incarc telefonul zilnic cum face sotiorul meu Ultima oara a fost editat de Monica999 (2011-12-08 16:31:22) Offline #29 2011-12-08 18:15:00
Re: Smartphone-urilecinderela, parca tu m-ai intrebat de samsung galaxy fit, nu? daca da, revin cu pareri: e genial! azi am intrat pe net si sunt super incantata de cum merge. cel mai mult imi place ca are functia (sau cum s-o numi) "market" unde gasesti aplicatii sa te saturi. si e extrem de usor de descarcat orice vrei. o colega de fu cu mine are nokia c3 parca. saraca se chinui o gramada sa descarce o poza si nu reusi intra pe net, dar nu ii aparea pe niciunde "salveaza", mergea greu din butoane, se chinuia sa mute mouse-ul pe ce voia sa selecteze. eu cu al meu n-aveam treaba. deci recomand galaxy fit din toata inima. bateria tine 3-4 zile. bine, nu il bazai toata ziua, dar oricum sunt multumita V., soarele si luna Offline #30 2011-12-08 22:28:38
Re: Smartphone-urilesi eu am market-ul respectix pe SE-ul meu si e intr-adevar foarte usor de folosit.nu tin minte sa te fii intrebat dar e posibil...multumim pt informatii si sa-l folosesti sanatoasa... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #31 2012-01-03 12:56:45
Re: Smartphone-urilePe WI-FI, poti intra cu smartphone-ul, chiar fara sa ai nici o cartele telefonica in el, asa cum ti l-a livrat producatorul, e gratis si e mai rapid decat internetul 3g care este livrat de un furnizor de telefonie (vodafone, orange, digi -RDS), adica necesita cartele telefonica si niste setari in telefon de activare. Offline #32 2012-03-09 12:08:57
Re: Smartphone-urileam o mica problema,poate ma jutati voi fetelor,daca stiti. am primit un telefon samsung star 2,si vroiam sa ma conectez la internet dar imi apare asa:setare conexiune pt servicii de date. mentionez ca am o optiune de la orange care include si internetul,cu toate astea nu ma pot conecta. ar trebui sa fac eu niste setari din telefon intai? "Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima" Offline #33 2012-03-09 14:19:25
Re: Smartphone-urilePai trebuie facute anumite setari pe telefon. Incearca de pe site-ul lor. Offline #34 2012-03-09 14:56:51
Re: Smartphone-urilemultumesc,am rezolvat. cum de nu m-am gandit si eu la asta...? "Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima" Offline #35 2012-04-08 22:09:32
Re: Smartphone-urileam un iphone si un cablu de date bineinteles Offline #36 2012-04-08 22:36:29
Re: Smartphone-urileideea acea de "sincronizare" mi se pare aberanta. sincronizarea apare la toate telefoanele si asta se poate face pe orice calculator. telefoanele sunt vazute ca usb-uri (memorii portabile) de catre calculator, deci nu inteleg care ar fi treaba cu Iphone-urile. Niciun telefon pana acuma smart pe care l-am avut nu a facut asa ceva, adica sa stearga tot ce am de pe alt calculator. Poate are telefonul tau vreo preferinta.. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #37 2012-04-08 22:45:20
Re: Smartphone-urilecand contectez telefonul la calculator, il vede, il "deschid" sa zic asa , si nu pot face nicio manevra , nu pot lua de pe telef sa bag pe calculator si nici invers... am cautat o vreme pe internet si am gasit intructiuni care imi ziceau ca trebuie sa dau sincronize si dupa aia pot face operatiuni. si undeva in jos in colt am butonul de sincronize. Si in instructiunile alea zicea "daca apasati butonul de sincronizare tot ce aveti in iphone de pe alt calculator cu care ati dat sincronizare (poze melodii videoclipuri) se va sterge". poate sincronizarea asta are mai multe sensuri, dar la mine sigur asa ii zice, ca asa scrie pe optiunea asta aici Offline #38 2012-04-08 22:47:08
Re: Smartphone-urilestiu la ce te referi cand zici la sincronizare de agenda telefonica, mesaje , apeluri , de pe calculator, fara sa atingi telefonul. Sincronizarea de genu ala , stiu despre ea , stiu ca merge si la nokia. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|