|
Nu esti logat.
Oare pot ramane insarcinata din asa cv?#1 2011-12-07 12:53:55
Oare pot ramane insarcinata din asa cv?Buna.As dorii si eu un raspuns sincer la o intrebare va rog.Akm cv timp ma jucam cu prietenu meu.El ma atins in zona intima.Penisu nu era in erectie.Dar era ff putin umed.El a incercat sa o bage.Dar eu fiind virgina si el la fel mai mult de 1 cm nu a intrat.Pe mine nici nu ma durut nici nu am simtit ca intra.dupa aceea am fost imediat la baie si m-am spalat cu apa calda si sapun..AS putea ramane insarcinata din asa cv? Va rog sa ma ajutati Offline #2 2011-12-07 13:00:20
Re: Oare pot ramane insarcinata din asa cv?pai cum a incercat sa te penetreze fara sa aiba erectie? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2011-12-07 13:02:04
Re: Oare pot ramane insarcinata din asa cv?da.ne jucamm.el el a incercat sa o bage.dar mai mult de 1 cm nu a intrat.Eu una nu am simtit nik.desi sunt virgina.dar mi teama de faptu ca ii era putin umed penisu Ultima oara a fost editat de alina999 (2011-12-07 13:04:48) Offline #5 2011-12-07 13:11:28
Re: Oare pot ramane insarcinata din asa cv?Sigur?Adica eu am citit pe mai multe situri.(si multi ziceau ca da poti ramane si de la acel lichid,fara ca baiatu sa ejaculeze) si mai ales ca nici nu a existat o penetrare totala sau adanca.(Maxim 2 cm)Eu find virgina nici nu am simtiti. Offline Publicitateloading...
#7 2011-12-07 13:18:58
Re: Oare pot ramane insarcinata din asa cv?pai cum sa simti daca nu era in erectie?? stai linistita ca nu ai ramas nimic Offline #8 2011-12-07 13:22:56
Re: Oare pot ramane insarcinata din asa cv?Pai penisul lui era in erectie.dar nu totala.tocmai de aceea nu a putut avansa mai mult de 2 cm,Si lichidu acela a existat.dar ff ff putin.Si 2 cm e mult zis.Pe mn ma intereseaza dak se poate ramane insarcinata doar din atata(pt ca penetrare nu a fost decat putin.iar lighidu acela a fost la fel de putin(asta ma ingrijoreaza pe mn)Multumesc mult Offline #9 2011-12-07 13:33:20Re: Oare pot ramane insarcinata din asa cv?
Cum e pana la urma? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #10 2011-12-07 13:40:32
Re: Oare pot ramane insarcinata din asa cv?pai penisul lui a fost in erectie.dar pana sa inceapa sa bage sa mai lasaT.dar tot a fost indeajuns incat sa intre putin(2 cm maxim) si avea putin lichid dinacela.Exact asa a fost:)si deasta am dorit sa ma consult cu o persoana cu mai multa experienta legat de aceasta problema.(pt ca unii zic ca spermatozoizii sunt ff mobili) si i-mi era teama ca as putea ramane insarcinata din aceste 2 cauze(ca el avea lighidu acela si ca a incercat sa o introduca dar nu a reusit mai mult de 2 cm)iar dupaia m-am dus imd la baie sa ma spal cu apa si sapun. Exact asa a fost totu:P Si multumesc mult Emilya pt ca incerci sa ma ajuti. Offline #11 2011-12-07 15:23:20
Re: Oare pot ramane insarcinata din asa cv?nu ai cum sa ramai insarcinata din asa ceva .. dar nu va mai jucati asa Offline #12 2011-12-08 00:05:20
Re: Oare pot ramane insarcinata din asa cv?emilya apare cand se excita dar daca are probleme de erectie sau i se distrage atentia cu ceva sau din cauza emotiilor fiind virgin i se duce din erectie lichidul nu ramane? de multe ori am intalnit lichidul ala pe penisul semi-erect, e adevarat in ambele cazuri la parteneri cu ejaculare precoce si probleme de erectie... aparea chiar inainte sa se excite de tot, cel putin fizic... Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-08 00:06:07) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|