|
Nu esti logat.
Secretie maronie inainte si dupa menstruatie#1 2011-12-08 19:55:01
Secretie maronie inainte si dupa menstruatieBuna tuturor! Offline #2 2011-12-09 12:39:10
Re: Secretie maronie inainte si dupa menstruatiealisella, nu mai stiu daca te-am intrebat dincolo, dar dozari hormonale ai facut? Offline #3 2011-12-09 21:16:48
Re: Secretie maronie inainte si dupa menstruatieanca, multumesc frumos pt raspuns! dozari hormonale nu am facut, chiar ma gandeam sa fac fiindca as prefera sa rezolv problema inainte de a ramane insarcinata. Deocamdata am inceput din nou tratamentul cu calciu si deja am observat imbunatatiri, in sensul ca tocmai mi-a trecut menstruatia, aveam acele scurgeri maronii de dupa, iar dupa primele pastile de calciu au trecut cu totul. Nu stiu daca a fost o coincidenta, adevarul e ca eu mereu am suferit de lipsa de calciu, dar se poate sa fie chiar asa mare incat sa provoace aceste secretii?(am avut calciul 6 acum catva timp).In timpul sarcinii a fost totul perfect, la analize mereu mi-a iesit calciul 9 si ceva fiindca am tot luat Elevit, insa la catva timp dupa nastere(exact dupa ce am terminat tratamentul cu elevit-l-am luat si pe timpul alaptarii), iar a luat-o razna.Cred ca cel mai sigur ar fi sa imi fac niste analize de sange. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|