|
Nu esti logat.
Laminarea parului#1 2011-12-08 21:04:39
Laminarea paruluiAm citit in mai multe surse ca nu dauneaza deloc, ba chiar din contra...Vreau s aimi fac inainte de sarbatori pentru ca tin deosebit demult la parul meu si daca e o sansa sa fie mai rezistent la degradarea mecanica atunci ii fac asa un cadou de sarbatori... intrebarea era - A incercat cineva ? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #2 2011-12-08 21:13:30
Re: Laminarea paruluiDin cate stiu,aceasta "luminare" (ca nu stiu cum altfel sa ii zic ) a parului e o procedura simpla,iti aplica o solutie pe fiecare suvita;solutie ce nu contine elemente "periculoase" pentru par,parul e mai stralucitor,mai usor de coafat,mai moale. Ar tine "minunea" 5-6 saptamani. Offline #3 2011-12-08 21:26:40
Re: Laminarea parului
...ca de exemplu ? daca ar fi posibilitatea fac procedura acasa, macar cu 1/2 din efectul care-l promit la salon - n-as ezita... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #4 2011-12-08 21:53:27
Re: Laminarea paruluiOrange,dar tu ai impresia ca stralucirea aia care o primesti dupa o vizita la salon,implicit aplicarea procedurii de laminare se mai pastreaza si dupa prima spalare? Dupa prima spalare a parului,vei avea un par poate o idee mai stralucitor,dar in niciun caz nu va arata ca atunci cand te-ai privit in oglinda dupa ce stilistul si-a facut treaba. Offline #5 2011-12-09 00:16:40
Re: Laminarea paruluieu mai folosesc si uleiul de par de la Kallos, e cam 20 lei sticluta si inainte foloseam o crema leave-in de la garnier: When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-09 00:24:47
Re: Laminarea paruluiBiannca, de unde iei uleiul de la l'Oreal? Magazine profesionale? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #7 2011-12-09 00:35:22
Re: Laminarea paruluikath,mie mi l-a adus cineva din afara. Dar am vazut ca se gaseste in magazinele on-line,da un search pe google Offline #8 2011-12-09 00:46:24
Re: Laminarea paruluigasit: http://www.beautycosmetic.ro/detalii/3008/168 Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #9 2011-12-09 00:50:59
Re: Laminarea paruluinu lasa...asta e un fel de ulei sintetic, nu ca cel de masline. asta se absoarbe in tesatura firului de par..si de acolo straluceste si e moale si cuminte. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #10 2011-12-09 01:05:37
Re: Laminarea parului
kath,de asta m-am speriat si eu la inceput,dar nu-i deloc asa,garantez Nu e deloc unsuros ,se intinde f bine pe par,si il absoarbe f repede,exact cum spune hi5. Eu de la majoritatea uleiurilor,aveam parul lipit de cap a2a zi era necesar sa il spal...asta n-am treaba cu el pot aranja parul la fel de frumos si a2a zi...poate chiar si a3a,nu stiu,ca mai mult de 2 zile nu stau cu parul nespalat Ultima oara a fost editat de Biannca (2011-12-09 01:08:04) Offline #11 2011-12-09 01:08:01
Re: Laminarea paruluieu folosesc banalul ulei de ricin...e strasnicccccc cand il bag in par))) am impresia ca nu mai iese de acolo))) dupa jumatate de ora il spal de doua ori cu sampon si e ok parca nici n-a fost si rezultate dupa numai o luna jumate - la fel sunt Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #12 2011-12-09 11:36:12
Re: Laminarea paruluiuleiul de ricin e mai mult pt regenerare si crestere decat pt luciu si oricum jumatate de ora e cam putin sa stai cu el, eu stau 2 ore cu tot cocktailul cu galbenus ricin vitamina A suc de lamaie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|