homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista solutii ca sa nu mai fie atatia copii in strada?-2

#20 2012-06-16 00:01:19

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Exista solutii ca sa nu mai fie atatia copii in strada?

dea_di a scris:

"campaniile" astea sociale impotriva [...] abandonului copilului

exista si impotriva abandonului?

dea_di a scris:

aia cu traficul de femei ca "ti se poate intampla si tie", hai sa mori tu, mersi de avertisment! lol

pai... ar trebui toate femeile sa incerce sa nu umble cu straini (sau cu persoane pe care nu le cunosc prea bine), sa nu umble noaptea singure (pana la urma, si ziua-n amiaza mare poate sa te bage cineva in masina, am auzit si de asa ceva), sa nu se angajeze la nu stiu ce companie dubioasa (eventual in strainatate) de videochat/'balerine'/'fotomodele' etc.

probabil am mai zis, dar in Brazilia de exemplu sunt ceva mai "contorizate" femeile cu ajutor social si, la vizitele lunare, li se sugereaza sa ia anticonceptionale (gratuite) - deci sunt informate sistematic, insa ele le mai si refuza (ca deh, fac cati copii le da Dumnezeu roll  yikes ); prezervativ, iarasi, nu-i convine barbatului... si tot asa.
s-ar putea incerca si la noi chestia asta - femeile care primesc ajutor social (sau la noi nu primeste nimeni ajutor social?) sa fie si sfatuite si incurajate sa foloseasca metode contraceptive. dar ma mir ca ele par a nu avea nimic impotriva sa toarne 10 plozi, pt ele asta e normalitatea nustiu  neutral

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-06-16 00:24:44)

#21 2012-06-16 00:18:58

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

a fost o campanie si impotriva abandonului de amenajasera niste locatii sa vina mamele cu copiii sa manance si sa primeasca ajutoare.

pai da, e logic ca daca umbli cu ochii la stele si daca nu esti atenta prin cluburi pe unde-ti lasi paharul risti sa o patesti, nu cred ca era nevoie sa-mi puna afise pe la metrou cu una imbracata in sacou cu epoleti (probabil are fantezii cu coloneli sau nu stiu care e faza cu vestimentatia aia rotfl ) si sa mai si scrie dupa aia ca majoritatea sunt racolate de persoane cunoscute lol deci nu ma mai intalnesc cu voi de acuma ca poate sunteti o retea de crima organizata si vreti sa ma trimiteti la produs lol

asta zic si eu, sa se insiste mai mult pe prevenirea sarcinii, ca odata ce se intampla si situatia e dificila degeaba dai filmulete si afise si alte balarii, ca tot la avort sau la abandon se ajunge....sau in cel mai bun caz o viata mizerabila in care copiii sunt pusi la munca grea de mici sau trimisi la cersit ca sa aiba parintii bani de vodca si tigari.

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#22 2012-06-16 07:53:45

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

de acord dea big_smile big_smile big_smile si pe mine ma scot din minti la culme toate afisele si campaniile alea tampite. si da, se intampla cu cunoscuti oameni buni, in cea mai mare parte.

uitati-va si aici pe forum la urmatoarele cazuri si spuneti-mi cat de des le-ati intalnit:

- "nuuuuu eu nu fac avort daca d-zeu mi-a dat copilul eu il fac!"   ce metoda contraceptiva folosesti? aaaa pai nu ca ma apara el  angel

- iubi nu vrea sa folosim prezervativ  angel si eu nu iau pastile ca sigur ingrasa am auzit de la X-uleasca   supa asa ca nu folosim nimic insa am o scurgere maronie si nu stiu de la ce, o fi sarcina? grater

- iubi are o buba in varfuri p**** si nu merge la medic ca ii e rusine, o fi vreo boala??

- an facut avort acum o saptamana si acum iar am facut sex neprotejat, oare pot fi gravida iar?

- iubi s-a sters cu un prosop si apoi m-am sters si eu, oare spermatozoizii au sarit de pe prosop pe mine, s-au tarat in vaginul meu si sunt gravida?  cesafac

Si mai pot continua. Deci informarea la noi e varza!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca sa nu mai zic de cazurile cu Dumnezeu e mare si vrea sa fac copii sa sunt dati de El de sus si e crima si pacat sa avortez desi de metode contraceptive nu am auzit si nu folosesc din motivele de mai sus.....

Ultima oara a fost editat de coraline (2012-06-16 07:55:02)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#23 2012-06-16 12:37:16

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

cora,informarea nu e varza.unele subiecte sunt TABU pt anumite fete femei. in clasa a5a au venit in scoli cu campanii de informare: la fete de sarcina,menstruatie si tot ce inseamna educatie sexuala.s-au dat absorbante,prezervative etc.,iar la baieti la fel,s-a discutat despre educatia sexuala si li s-au dat si lor prezervative.in clasa a8a la fel s-a intamplat.in clasa a10a la fel si intr-a 12a la fel....insa multi au luat asta in ras...

revenind la topic nu cred ca problema este ce se intampla in China sau India ci ce se intampla la noi... nu inteleg ce aveti impotriva campaniilor contra violentei domestice....este un lucru bun ca se fac campanii de informare.sunt multe femei care sunt mai slabe de ingeri si nu isi stiu drepturile.nu toate au noroc de o educatie sau acces la informatii....
informarea la noi nu e varza,ci oamenii sunt varza care pur si simplu iau in ras informatiile.
e la alegerea fiecareia daca pastreaza copilul sau nu.aici pur si simplu este ingradita libertatea de a alege ce ne dorim sau nu.
indiferent de situatie,tot or sa ajunga copii pe strazi,dar poate mult mai putini daca se fac campanii de informare si se impart contraceptive gratuit.poate atunci va scade si rata avorturilor

Ne dorim si noi bebic

#24 2012-06-16 13:47:51

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

coraline a scris:

- an facut avort acum o saptamana si acum iar am facut sex neprotejat, oare pot fi gravida iar?

aia intrebase "daca s-a format inapoi copilul", gen daca s-a refacut cel pe care tocmai il avortase. va
da, prea multa ignorantza si nestiinta.

Publicitate

loading...

#25 2012-06-16 13:49:43

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

wtf?  wow  wow  wow  va

Ne dorim si noi bebic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.