|
Nu esti logat.
Pauza yasmin?#1 2011-12-11 00:21:42
pauza yasmin?Buna seara, Offline #2 2011-12-11 03:59:51
Re: pauza yasmin?la pauza de anticonceptionale, parerile sunt impartite intre medici. unii spun ca trebuie facuta, altii ca nu. Offline #4 2011-12-11 21:45:30
Re: pauza yasmin?anna parerile intre medicii ginecologi cei de planning sunt impartite, cei dintai recomandad pauza, iar ultimii cei care chiar sunt avizati sa prescrie anticonceptionale sustin ca nu este necesar. eu personal la capitolul asta nu am incredere in ginecologi... nu este datoria lor sa prescrie pastile, si nu dau explicatii de obicei, la planning in schimb ti se explica ce sunt pastilele, cum functioneaza si cum sa le iei corect... daca nu o faci nu te vei deregla aiurea, nu vei risca sa ramai insarcinata pentru ca ai facut neprotejat... de ce se face? pentru ca o recomanda niste ginecologi... Offline #5 2011-12-11 22:40:54
Re: pauza yasmin?Multumesc... oricum deja am incetat sa le iau..dar imediat ce imi vine menstruatia incep sa le iau din nou..o sa fiu mai linistita din toate pct de vedere.. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-11 22:51:22
Re: pauza yasmin?sa te protejezi cu prezervativ! nu cu coit intrerupt sa nu ai probleme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|