|
Nu esti logat.
Chist ovarian#1 2011-12-12 15:47:47
chist ovariansalut. mama mea a fost diagnosticata atat cu rana pe col cat si cu chist ovarian. rana e destul de mare si de urata si trebuie neaparat cauterizata.acelasi lucru i s-a spus si despre chist,ca probabil il are de mult timp si e un chist care nu va trece cu nimic in afara de operatie. i s-a mai spus ca probabil il are din tinerete dar ea pretinde ca acum cativa ani cand a fost la control nu prezenta nici un chist nimic si deci nu il poate avea din tinerete. este foarte fricoasa si nu vrea sa ajunga la operatie. am intrebat-o de dimensiunea chistului dar mi-a spus ca doctorul nu i-a precizat. ar trebui sa isi faca operatia sau nu? Ultima oara a fost editat de oana_oana2011 (2011-12-12 15:49:03) Offline #2 2011-12-12 15:55:52
Re: chist ovariandaca asa i s-a recomandat, da daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-12-12 17:36:27
Re: chist ovariandaca chistul nu e mare, si-a pastrat dimensiunile si caracteristicile in ultimul timp, nu trebuie operat. cel mai bine, inainte de a face interventiile, e sa mai intrebe un doctor, doi. pt col, e bine sa faca si o colposcopie (daca n-a facut deja), sa se vada mai bine ce e cu rana aceea. Offline #4 2011-12-13 11:48:55
Re: chist ovarian
Parca si eu as zice, ca si anca90, sa mai intrebe si alt medic, care dsa precizeze dimensiunile chistului si structura si deci reperele care il mina pe el sa afirme ca nu trece decit cu operatie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2011-12-13 13:31:17
Re: chist ovarianDa...o sa o indemn sa faca asa.Chistul in ultima vreme cica si-ar fi marit dimensiunile si caracteristicile,insa nu i s-a spus nici o dimensiune,deci mi s-a parut si mie cam aiurea chestia asta. Va multumesc de raspunsuri >< Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|