|
Nu esti logat.
Despartire in prag de Craciun?#1 2011-12-13 13:59:51
Despartire in prag de Craciun?Buna fetelor! Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-05-19 21:14:20) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #2 2011-12-13 14:01:58
Re: Despartire in prag de Craciun?dar de ce ar fi vrut sa va aiba pe amandoua la masa? care-i faza, zice ca ii e doar amica acum? Offline #3 2011-12-13 14:06:45
Re: Despartire in prag de Craciun?nu e iesit din comun sa existe prietenie dupa despartire puteai sa mergi si tu, te convingeai ca nu e nimic intre ei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-12-13 14:07:23
Re: Despartire in prag de Craciun?Da. Zice ca au ramas prieteni acum... Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-05-19 21:15:32) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2011-12-13 14:22:27
Re: Despartire in prag de Craciun?daca ar fi mers sa se vada cu ea si iti zicea doar apoi sau poate niciodata, ar fi fost mai bine? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-13 14:22:38
Re: Despartire in prag de Craciun?pai tu ai zis ca nu vrei sa mergi #7 2011-12-13 14:22:55Re: Despartire in prag de Craciun?atata timp cat m-ar fi invitat si pe mine nu m-as supara, nu am de ce. Daca s-ar fi intalnit cu ea pe ascuns si tu ai fi aflat de la altcineva da, aveai tot dreptul sa faci scandal Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2011-12-13 14:25:16
Re: Despartire in prag de Craciun?hmmm, complicata treaba. pe de-o parte inteleg faptul ca te deranjeaza, pe de alta parte il inteleg si pe el ca vrut sa revada o veche prietena inainte ca ea sa plece. oricum, cu afirmatia asta nu pot fi deloc de acord: "Si ea daca ii era asa buna prietena putea sa se gandeasca (,) ca ii face probleme si sa nu mai insiste sa se intalneasca." daca tu vrei sa te vezi cu un prieten/amic nu cred ca te gandesti ca asta ar deranja pe cineva, dimpotriva, te gandesti la bucuria ta de a-l vedea si atat. deci aici iti atrag atentia asupra faptului ca e un punct de vedere gresit, care poate sa aiba repercusiuni pe termen lung si pe care ar fi bine sa incerci sa-l corectezi. (la modul la care e o asteptare profund nerealista de a fi "menajat" de altii, cred ca intelegi ce vreau sa zic). "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #9 2011-12-13 14:42:36
Re: Despartire in prag de Craciun?stii, persoana iubita potrivita inseamna sa iti fie confident, amant, iubit, prieten etc. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #10 2011-12-13 14:46:15
Re: Despartire in prag de Craciun?Eu inteleg ca ti-a dat motive sa fi suspicioasa dar nu cred ca e cazul sa cauti acul in carul cu fan. Nu e un motiv de despartire. Baiatul te-a invitat, tu nu ai vrut sa mergi. Daca era cu adevarat nesimtit iti ascundea ca se intalneste cu ea, sau iesea pur si simplu pe usa fara sa spuna un cuvant. Eu cred ca nu e cazul sa ti atat in tine ce greseli a facut acum nu stiu cat timp, le-a facut si gata, incearca sa treci peste, pentru ca nu cred ca sunt greseli grave, daca ar fi nu cred ca mai erati acum impreuna. Toti gresim, nu stiu de cat timp sunteti impreuna dar un om nu sepoate schimba asa repede, ai rabdare. Offline #11 2011-12-13 14:54:24
Re: Despartire in prag de Craciun?1. nu stiu ce greseli grave a facut el in trecut si de ce ti-a mai pierdut in repetate randuri increderea in el. observ insa ca totul e centrat pe tine, pe ce vrei tu, pe ce iti place sau nu-ti place tie, pe ce comportament agreezi tu, pe ce te deranjeaza pe tine sau nu. Ultima oara a fost editat de alinda (2011-12-13 14:56:15) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #12 2011-12-13 14:54:42
Re: Despartire in prag de Craciun?Suntem de mai bine de 1 an impreuna „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #13 2011-12-13 14:58:19
Re: Despartire in prag de Craciun?Atunci gandeste la rece, si ia o decizie dar fara sa iei in calcul intalnirea cu respectiva. Eu as face abstractie de acest mic incident. Ce se intampla intre voi e una dar nu mi se pare ca a gresit cu ceva in situatia de fata. Offline #14 2011-12-13 14:59:15
Re: Despartire in prag de Craciun?ar trebui sa te bucuri ca la urma urmei tot la tine se intoarce. tu esti cea care conteaza. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #15 2011-12-13 15:11:00
Re: Despartire in prag de Craciun?
adica poate sa umble pe la altele, dar daca tot la ea se intoarce dup-aia, inseamna ca trebuie sa-l ierte? Offline #16 2011-12-13 15:12:45
Re: Despartire in prag de Craciun?Puteti sa ma judecati cat vrreti,dar eu sunt impotriva fostelor si punct. Trebuie sa ramana fosta si cam atat...ce prietenie? Offline #17 2011-12-13 15:16:40
Re: Despartire in prag de Craciun?nu camysh...ma refer strict in cazul ei..cu mesajele alea si la intalnirea asta anuntata cu fosta.. poate a fost ceva pueril intamplarea cu mesajele... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #18 2011-12-13 15:20:45
Re: Despartire in prag de Craciun?acum imi face impresia ca de fapt esti nefericita in relatia asta, si asta nu de ieri-de azi... si ca momentele frumoase au fost infinit mai putine decat celelalte. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #19 2011-12-13 15:25:52
Re: Despartire in prag de Craciun?din ce spui nu merita, cauta ceva mai bun, putem avea mai mult de la viata “O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa”- Karl Kraus Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|