homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Galactoree fara cauza

#1 2011-12-13 16:34:02

izmyra
Membru
Inregistrat: 2011-12-13

galactoree fara cauza

Buna fetelor!
Acum 3 zile am observat ca imi curge ceva alb-galbui din sani in momentul cand strang. Speriata ieri am fost la endocrinolog care nu a putut sa imi spun o cauza concreta si m=a trimis la investigatii.
Radiografie la saua turcesca a iesit normala, fara adenom sau altceva, eco mamar normal cu exceptia unui mic chist de 5 mm, rezultatul la prolactina il astept maine, mentionez ca am luat anticonceptionale pana sambata cand le=am intrerupt dar medicul endocrinolog mi-a spus ca nu ele pot fii cauza din cauza concentratiilot f mici in hormoni din ele.
Acum va cer un sfat, care poate fi problema?

#2 2011-12-13 17:31:16

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Re: galactoree fara cauza

Nu suferi cumva de hipotiroidism? Si acesta afectiune poate influenta secretia prolactinei...cauta pe net despre galactoree si poati gasi unele informatii...
Multa sanatate!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#3 2011-12-13 17:40:34

izmyra
Membru
Inregistrat: 2011-12-13

am primit rezultatele de sange: prolactina mare dar nu alarmant. Cu tiroida stau bine azi la eco a zis ca e normala iar la analizele de sange FT4 si TSH sunt in limitele normale.
Mai caut in continuare raspunsuri pe net, ms de mesaj

#4 2011-12-14 15:56:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

izmyra a scris:

am primit rezultatele de sange: prolactina mare dar nu alarmant. Cu tiroida stau bine azi la eco a zis ca e normala iar la analizele de sange FT4 si TSH sunt in limitele normale.
Mai caut in continuare raspunsuri pe net, ms de mesaj

Nu mai cauta...galactoreea e expicata de prolactina mare si, eventual de stimularea glandei mamare cu ocazia vreunui act sexual recent...
La rindul ei prolactina mare se poate datora contraceptivelor
Oricum, nu e nimic de speriat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.