homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am luat pastila gresit

#1 2011-12-14 21:02:44

Deyutza DEEA
Membru
Inregistrat: 2011-12-14

am luat pastila gresit

am facut pauza de o saptamana dupa ce am terminat tipla de anticonceptionale si saptamana urmataore trb sa incep de joi si eu in loc de joi am luat-o miercuri? cum procedez acum? are ceva daca o iau vineri pe urmatoare dak pe cea de joi am luat-o miercuri? e tipla noua

#2 2011-12-14 21:33:18

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: am luat pastila gresit

cum adica pe cea de joi sa o iei vineri? adica ai luat miercuri, joi vrei sa nu iei, iar vineri sa iei alta, sa continui? daca am inteles corect, sa nu faci asa! nu ma pricep foarte bine, dar nu cred ca-i problema ca ai luat-o cu o zi mai devreme. continua cu cate o pastila in fiecare zi pana termini blisterul. oricum, ca sa fii sigura 100% ca procedezi corect, mai asteapta o parere smile

bebe V., soarele si luna

#3 2011-12-14 21:34:05

yzk
Membru
Inregistrat: 2011-12-01

Nu cred ca e ceva grav ca ai luat-o mai devreme, cred ca problema mai mare era daca o luai mai tarziu! mi s-a intamplat si mie sa iau mai devreme si nu am patit nimic nustiu! incearca sa te protejezi suplimentar 7 zile pentru orice eventualitate tongue! oricum eu zic ca esti ok! mai asteapta raspunsuri totusi

#4 2011-12-14 21:41:33

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

nu cred ca are de ce sa se protejeze suplimentar. nu e ca si cand ar fi uitat o pastila.

bebe V., soarele si luna

#5 2011-12-14 21:53:58

yzk
Membru
Inregistrat: 2011-12-01

sincer nici eu nu cred lol, dar am zis asa ca masura suplimentara! repet am luat si eu mai devreme chiar si cu 2 zile si nu a fost nici o problema, dar conditia e cum ai zis si tu sa le ia normal in fiecare zi, nu sa o ia pe cea de joi vineri sau cum zicea ea.

Publicitate

loading...

#6 2011-12-14 22:29:40

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

nu e absolut nici o problema daca le iei in continuare. pe cea de maine ai luat-o azi, pai logic ca pe cea de joi care lipseste acum o inlocuiesti cu cea de miercuri (miercurea de dinaintea pastile ce lipseste de pe folie). ia pastilele in continuare si ia obligatoriu 21 ca sa fii protejata si in pauza. nu trebuie protectie suplimentara daca faci cum ti-am spus. e ca sa cum ai fii scurtat intentionat pauza. dar asta va schimba ziua in care incepi anticonceptionalele, va devenii miercuri in loc de joi, si probabil si ziua in care iti vine menstruatia. daca nu vrei sa se schimbe, cumperi alta folie din care mai iei doar o pastila, la sfarsitul asteia, si faci pauza si o pastrezi de rezerva (folia fara o pastila).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.