|
Nu esti logat.
Ce inseamna recurs?help....#1 2011-12-14 22:31:32
ce inseamna recurs?help....buna am si eu o mica povestioara si am nevoie de ajutorul vostru....am o mica mare problema.Am fost chemata in instanta pentru neplatirea datoriei la intretinere am avut doua amanari la a3a mi-a inchis dosaru si a zis sa astept sentinta prin posta.Am inteles ca pot face recurs,dar nu stiu ce inseamna?ma puteti ajuta?va rog Offline #2 2011-12-14 22:35:15
Re: ce inseamna recurs?help....adica in momentul in care primesti sentinta,de la data aia poti ataca sentinta data,daca nu iti convine. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2011-12-14 22:37:53
Re: ce inseamna recurs?help....faza e ca eu am citit pe net sentinta,judecatoarea m-a anuntat ca o sa primesc prin posta.Intrebarea e 15 zile dupa c primesc acasa plicu sau dupa c au scris ei pe net??? Offline #4 2011-12-14 22:52:24
Re: ce inseamna recurs?help....aici nu mai sunt sigura...stiam ca de cand apare oficial sentinta. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2011-12-15 10:25:59
Re: ce inseamna recurs?help....Termenul de recurs este de 15 zile de la comunicarea hotararii, nu se iau in calcul nici ziua in care a inceput nici ziua in care s-a sfarsit termenul;se considera ca ai luat la cunostinta in momentul in care ai semnat primirea scrisorii recomandate( deci calculezi din ziua in care ti-a venit scisoarea). Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-15 22:16:09
Re: ce inseamna recurs?help....am inteles multumesc mult de tot raman datoare.pup Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|