|
Nu esti logat.
RDS-RCS,Romtelecom Click Net&Dolce sau UPC ?-3#39 2012-09-18 09:16:49
Re: RDS-RCS,Romtelecom Click Net&Dolce sau UPC ?o sa dau o tura ori astazi ori zilele astea prin oras,pe la sediul lor si pe la germanos sa ma interesez de diverse firme ce preturi au.mi se pare foarte urat din partea celor de la RDS sa imi ceara bani in plus pt ceva ce ar trebui sa fi avut deja.as putea spune ca este abuziv..... Ne dorim si noi Offline #40 2012-09-18 10:56:35
Re: RDS-RCS,Romtelecom Click Net&Dolce sau UPC ?eu am pachetul de la rds cel mai ieftin cu 59 lei, netu cel mai slab dar sunt multumita, nu stiu daca as avea varianta mai scumpa ar merge mai bine. rar se intampla sa pice netu si asta pt cateva secunde... cat despre cablu tv, am renuntat la recevir am renuntat la el pentru ca doar primele 2 3 luni au mers toate posturile, apoi le au taiat pe rand... In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|