homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cavitatea bucala

#1 2011-12-16 19:45:57

autumn.dreams
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

cavitatea bucala

Buna fetelor!
Se pare ca in ultimul timp numai batai de cap am!
Am fost diagnosticata acu 2 sapt cu condiloame si vulvovaginita. Dupa tratamentul cu metronidazol pentru vulvovaginita am inceput sa am limba alba cu mici umflaturi rosii pe ea, mai ales sper gat. Gingiile ma dor si sunt sensibile, gatul ma arde, si am ganglionii inflamati si o usoara durere de cap. Tin sa precizez ca prietenul meu m-a sarutat acolo jos si apoi pe mine.
Nu mai stiu ce sa mai fac. Nu mi-am inceput viata sexuala decat de o luna de zile si deja am o groaza de batai de cap
Am fost azi pana la ginecolog pentru a mai povesti si i-am descris chestia cu arsura din gat si limba alba cu umflaturi rosii si mi-a spus ca e o ciupercuta datorita antibioticului, mi-a prescris inca un flucoric si sa fac gargara cu bicarbonat, nici un alt medicament.
Intrebarea e ce sa fac cu ganglionii si durerea de cap/dinti/gingie ( sutn unele locuri in care imi creste maseaua mintii)?

Imi puteti da un sfat?

#2 2011-12-16 19:52:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cavitatea bucala

pai eu zic ca ganglionii si durerea de gingie / maxilar / cap sunt de la maseaua de minte si atunci nu ai decat sa astepti sa iasa

#3 2011-12-16 20:00:40

autumn.dreams
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Re: cavitatea bucala

Eu acum ma gandesc la multe lucruri rele ( asa sunt eu...fac din tantar armasar)... gingiile au si o dunga albicioasa pe deasupra... are legatura cu micoza?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.