homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna asta-2

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna asta

#20 2011-12-29 21:13:49

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna asta

pai este clar efectul pastilelor acestea asupra corpului tau. odata ce corpul s-a obisnuit cu ele, menstra te va tine luna de luna acelasi nr. de zile, deci eu zic ca este normal. acum, poate cu alte pastile te-ai impaca mai bine. deocamdata cum spui ca nu poti ajunge la medic, ia yasmin pana revii in tara. grav nu este! nu e problema de fapt. atat timp cat nu ti-e rau de la ele si menstra vine, eu m-as bucura sa tina doar 2 zile lol

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-29 21:14:45)

#21 2011-12-29 21:18:58

virus
New member
Inregistrat: 2011-12-21

pe mine ma ingrijoreaza ca ma tine doar atat..am inceput sa le iau de duminica...dupa ce termin fasia asta,mai iau una,si vreau sa le opresc.k leam luat doar pentru dereglari hormonale,ca miau aparut multe cosuri pe fata,si pentru chisturi,dar dupa 5 6 luni,mia zis k le pot lasa,ca sigur imi voi reveni,dar eu nu vad nici o schimbare.sunt tot asa pe fata..sad

#22 2011-12-29 21:27:33

eph
Hero member

sincer fata nu conteaza, dar chisturile da. ce te intereseaza mai mult?... eu zic sa nu 'le lasi' fara o ecografie sa vezi daca mai ai chisturi si sa nu le lasi oricum, pentru ca dereglarile vor revenii si atunci iti vei face griji ca nu vine desi a trecut o luna si jumatate... e normal sa vina doar 2 zile, e de la pastile! poate cu alte pastile ti-ar venii 3 sau 4 zile si n-ai mai avea stresul psihologic, dar e ok si cu yasmin.

#23 2011-12-29 21:32:22

virus
New member

inafara de fasia care am inceputo,mai am o fasie,pentru urmatoarea luna,..si aici nu stiu daca gasesc la farmacie,si in caz ca nu gasesc,ce fac?..sad

#24 2011-12-30 15:46:46

eph
Hero member

cred ca se gasesc, in ce tara esti? am vazut ca yasmin se gaseste si altele de la noi se gasesc prin europa. in caz ca nu exista yasmin la ei, iei frumos prospectul si te duci cu el la farmacie, cerand sa-ti dea anticonceptionale care sa fie tot monofazice, tot combinate si cu aceiasi hormoni in aceleasi doze. cel mai probabil au si eu sub un alt nume acelasi contraceptiv.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-30 15:48:05)

Publicitate

loading...

#25 2011-12-31 16:09:13

virus
New member

sunt in italia...dar daca vreau sa ma las de ele..se va intampla ceva?

#26 2011-12-31 17:37:01

eph
Hero member

well am mai spus, este posibil si probabil sa te dereglezi putin prima luna sau primele 2-3 maxim, adica menstra si ovulatia vor fii mai haotice, daca faci sex neprotejat bineinteles exista riscul enorm sa ramai, si cam astea sunt consecintele normale. plus ca daca vrei sa le reiei in o luna, doua, trei, este absurd sa le intrerupi, cand vei relua iar iti va lua ceva sa se obisnuiasca organsimul cu ele. dar, un mare dar, tu zici ca aveai dereglari si inainte de pastile, de la chisturi care trebuie sa se micosereze, sa fie tinute sub control si/ sau sa dispara prin acest tratament! pentru ca ti s-au dat ca tratament, nu contraceptie. asa ca, mai ales ca nu ai fost la medic sa vezi daca mai ai chisturi, eu nu le-as intrerupe. eu zic ca in mod normal nu este nimic grav sa incetezi sa le mai iei, dar tu nu le iei pentru contraceptie, si nu spun ca vai ce vei pati fara ele, dar daca chisturile sunt mai mici acum dar nu au disparut, si cresc la loc ca nu mai iei? yasmin sunt germane, deci cred ca e posibil sa le gasesti. intreaba la farmacie.

#27 2011-12-31 21:25:45

virus
New member

nu le iau pt protectie,pt ca prietenul meu e in tara,si de la medic mia spus sa le iau 3 luni,si dupaceea inca vreo 2 3,si imi voi reveni,le iau doar pt dereglari,tratamentu pt chisturi lam facut inainte.si mi sa spus ca o sami ramana.sau chiar daca dispar cele care le am,o sa apara altele,,...

#28 2011-12-31 23:46:49

eph
Hero member

tratamentul pt. chisturi = contraceptive orale
dereglarea este exact de la chisturi
chisturile se pot duce complet si sa nu mai apara altele
de aia se incearca tratamentul
sa ma corecteze moderatoarele, moksha, angel, daenarys si anca daca gresesec...

#29 2012-01-09 18:03:28

virus
New member

buna din nou..mai am o intrebare..e posibila dereglarea hormonala din cauza ca viata mea sexuala nu e foarte activa?partenerul meu este in tara sad ,eu sunt plecata de 2 luni.si raman inac 3 luni...e posibil sa fie un dezavantaj si asta?... :-?

#30 2012-01-09 18:12:28

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu inactivitatea sexuala e cea care influenteaza, ci faptul ca ai schimbat mediul.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna asta

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.