|
Nu esti logat.
Oare sunt insarcinata?#1 2011-12-23 00:28:11
Oare sunt insarcinata?Buna! Am nevoie de parerea vostra si de ajutorul vostru mai ales.... I-au mercilon 21 de 3 ani jumatate si nu am intamplinat probleme cu el, insa luna trecuta pe 18 nov am inceput tratament cu antibiotic si la fix 7 zile am avut contac neprotejat. Apoi pe 6 dec mi-a venit menstra normal.Credeti ca exista riscut de sarcina? De ieri am o scurgere maronie si un usor disconfort ca de menstruatie foarte foarte rar il simt, sper sa nu fie simtomele unei sarcini, am facut un test Sure C. si a iesit negativ. Help!! Offline #2 2011-12-23 01:02:41
Re: Oare sunt insarcinata?nu esti insarcinata. testul e valabil la 3 saptamani minim de la contact la tine au trecut chiar mai mult de 4 simptomele unei sarcini nu apar asa de rapid, cred ca sunt pentru ca trebuie sa-ti vina peste cateva zile. din cate inteleg mai ai cateva pastile de pe folie. poate e spotting, daca este in fiecare zi, daca nu, sa nu fie ceva ginecologic scurgerea aceea. ai fost recent la ginecolog? sper ca stii regula cand iei antibiotice peste pastile, in timpul tratamentului, plus 7 zile dupa (si 4 ore ca sa se absoarba ultima pastila) terminarea lui te protejezi suplimentar cu prezervativ sau te abtii etc. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-23 01:05:42) Offline #3 2011-12-23 01:29:02
Re: Oare sunt insarcinata?Deci fix in a 7a zi dupa ce am luat Oxpamox de 1g s-a intamplat.... Am fost pe 5 dec la ginecolog mi-a spus ca totul e ok ca o sa imi vina menstruatia ceea ce s-a si intamplat pe 6 dec si ca totul este ok. I-am povestit despre intamplarea mea dar nu m-a lamurit mai de loc Mai am 7 pastilute din folie Ultima oara a fost editat de Oana Oanette (2011-12-23 01:34:47) Offline #4 2011-12-23 01:42:28
Re: Oare sunt insarcinata?nu esti, nu esti, cu testul facut bine si negativ, si cu menstra si cu ginecologul, si cu faptul ca ai facut sex cand trebuia! dupa 7 zile de la tratament este ok esti doar tu fara nici un bebe Offline #5 2011-12-23 01:48:04
Re: Oare sunt insarcinata?Cred ca voi dormi in aceasa noapte mai bine ca oricand datorita tie eram foarte speriata si sincer nu aveam cui sa-i spun nelamurirea mea. Ultima oara a fost editat de Oana Oanette (2011-12-23 01:51:14) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|