|
Nu esti logat.
Certuri in prag de sarbatoare#1 2011-12-25 20:55:17
Certuri in prag de sarbatoareIn primul rand vreau sa va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi! Ma numesc Cristina am 15 ani si sunt in clasa a 9-a. Am intrat pe acest forum pentru a cere niste sfaturi. Am un prieten care este de o seama cu mine si tinem foarte mult unul la altul,desi sunt total diferiti. Eu sunt mai crazy,iar este foarte linistit. Prietenul meu a stabilit sa facem Revelionul cu grupul nostru din liceu la cineva acasa,dar eu cnd am aflat i-am zis ca pur si simplu nu vreau sa merg,deoarece fac Revelionul cu prieten mea cea mai buna si niste baieti si fete de a 10-a. Cand a auzit asta mi-a zis "Atunci cand nu te chem unde merg si eu te superi,iar acum cand te chem nu vrei sa vii! De ce nu vrei sa vii?" iar eu m-am rastit la el spunand "Pur si simplu vreau sa fac Revelionul cu ceilalti,pentru ca ei sunt prietenii mei cei ma buni si nu fi asa gelos,ca deja incepi sa ma calci pe nervi!". Nu stiu daca am procedat bine. Singurul motiv pentru care nu vreau sa merg cu el este ca nu ma voi simti bine. Nu vreau sa-i zic ca nu suport anumite persoane se acolo. Pare ciudat. Sa-l chem sa-l faca cu mine nu prea se poate,deoaree nu cunoaste pe nimeni de acolo si o sa prefere sa faca Revelionul cu grupul celalalt,unde sunt prietenii lui ce mai buni. Sunt sigura ca singurul lucru pe care-l deranjeaza este ca acolo vor fi si persoane de sex opus mie. Nu stiu ce se intampla cu el. N-a facut niciodata asa urat. Si atunci cand ieseam cu baieti afara,n-avea nicio treaba. Offline #2 2011-12-25 21:19:43
Re: Certuri in prag de sarbatoareIn opinia mea n-ai procedat corect ca te-ai rastit la el, dar deh..se mai intampla. Nu ne-ai spus de cat timp e relatia sa ne dam seama cat de consolidata e Cel mai ok ar fi sa-i spui frumos, de ce nu vrei sa mergi. Cred ca o sa inteleaga. Si sa cadeti la o intelegere de genul.."uite am sa vin numa 1h apoi ma duc la grupul meu( in functie de distanta) Offline #3 2011-12-25 21:22:48
Re: Certuri in prag de sarbatoareDe ce nu ii propui sa petreceti revelionul impreuna, nici cu ai lui, nici cu ai tai, daca vrei sa fi-ti impreuna unul va trebui sa cedeze. Dar care cedeaza nu se va simti in largul lui. Asa ca nu ar trebui sa se enerveze, sa fie gelos. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #4 2011-12-25 21:24:29
Re: Certuri in prag de sarbatoareCum a zis si timo, nu ai procedat corect fiindca te-ai rastit la el. trebuie sa discutati, sa spuneti fiecare de ce ati vrea/nu ati vrea cu respectivul grup si sa luati o decizie. totusi daca prietenii nu sunt comuni (macar 1-2 din cercul vostru) vor fi probleme si pe viitor, asa ca unul din voi ar fi ok sa se integreze in celalalt grup, altfel iesirile vor fi separate, petrecerile, etc, care vor da nastere la discutii si gelozii(mai mult sau mai putin fondate) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2011-12-25 21:33:44
Re: Certuri in prag de sarbatoareSunt cu el de 3 luni. Mi-a placut ca e un baiat foarte linistit. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-25 21:39:34
Re: Certuri in prag de sarbatoareDeci si tu esti geloasa. Pai vorbeste cu el, si spune de ce nu vrei sa mergi. Si vezi ce iti spune, poti sa ii propui sa stea si el la tine o ora. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #7 2011-12-25 21:41:47
Re: Certuri in prag de sarbatoareAsa usor poti renunta la el?! Vorbeste cu el, poate e ok sa faceti separat. Daca 3 luni ati stat unu langa altu zi de zi..nu-i bai ca stati separat o zi, chiar daca e de revelion. Daca ii vrei binele si vrei sa se simta ok, il lasi sa se distreze si vice versa. Offline #8 2011-12-25 22:07:57
Re: Certuri in prag de sarbatoareMai nou imi zice ca nu ma intelege M-a sunat sa ma intrebe daca m-am mai gandit daca fac Revelionul cu el si i-am zis ca nu,pentru ca pur si simplu nu-mi face placere Nu stiu ce am zis asa gresit. Nu suport sa le vad mutrele alora si nu am de gand sa stau acasa doar ca sa fie el linistit. Offline #9 2011-12-25 22:11:48
Re: Certuri in prag de sarbatoarei-ai spus ca nu-ti face placere si atat? Sau i-ai spus si din ce cauza nu iti face placere? Daca nu i-ai spus cauza concret normal ca nu intelege, ba chiar poate intelege ca nu-ti face placere sa faci revelionul cu el, si ca el ar fi de vina.. Ultima oara a fost editat de timo (2011-12-25 22:12:28) Offline #10 2011-12-25 22:20:38
Re: Certuri in prag de sarbatoareLa asta nu m-am gandit. Imi este frica ca daca o sa-i spun o sa par o ciudata,si daca el le va spune ca nu le suport? Poate nu ne potrivim asa de bine cum am crezut O sa incerc sa vorbesc maine cu el totusi. Offline #11 2011-12-25 22:28:18
Re: Certuri in prag de sarbatoareN-ai de ce sa pari o ciudata. Nici mie nu mi-ar place sa se uite urat cineva la mine, mai ales o noapte intreaga, normal ca nu m-as simti bine. Ii explici si cred ca ar intelege. Ii spui ca ai sa incerci sa le accepti (daca sunt prietene bune d-ale lui) dar nu revelionul ar fi momentul oportun. Ultima oara a fost editat de timo (2011-12-25 22:29:02) Offline #12 2011-12-25 22:28:47
Re: Certuri in prag de sarbatoareDat fiind faptul ca sunteti de putin timp impreuna, se pare ca nu ati apucat sa va integrati unul in gasca celuilalt. E o chestie care e bine sa se intample la un moment dat, pentru ca o sa va saturati sa iesiti doar voi doi tot timpul. Nu e cazul ca incepeti fix de la Revelion, in caz de iese rau, ramaneti cu o amintire neplacuta. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-12-25 22:34:55) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #13 2011-12-26 13:34:35
Re: Certuri in prag de sarbatoareMultumesc mult pentru sfaturi Offline #14 2011-12-26 18:25:07
Re: Certuri in prag de sarbatoarescurt si la obiect..si tipic pentru 15 ani. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #15 2011-12-27 00:23:17
Re: Certuri in prag de sarbatoarete aprob wild "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #16 2011-12-27 11:58:12
Re: Certuri in prag de sarbatoareCine vrea sa se complice de la 15 ani cu relatiile? Eu la varsta aia chiar nu ma stresam atat, eram inca o copila. Am inceput sa ma stresez acum mai tarziu cu revelioanele. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #17 2011-12-27 12:24:44
Re: Certuri in prag de sarbatoareii dau dreptate lui queen eu la 15 ani am inceput sa fiu cu un tip (mai mare cu 7 ani, ce-i drept...) si am fost 3 ani impreuna Ultima oara a fost editat de Florence_ (2011-12-27 12:42:00) http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #18 2011-12-27 14:06:01
Re: Certuri in prag de sarbatoareuau florence... eu am oroare de barbati mai in varsta. I had my share e adevarat, dar cred ca mai degraba cresti alaturi de o persoana care face acelasi lucru impreuna cu tine, decat cu cineva care a trecut prin tot ce treci tu deja... 7 ani e cam limita, peste deja e mult prea mult si oamenii incep sa minta grav de tot (barbatii disponibili de o anumita varsta). bine, al tau era tanar ca erai si tu foarte mica. dar din experienta mea cu 12 ani mai mare... am invatat multe, like never trust an older man! au atata experienta de viata, nu prea mai au scupule indiferent de personalitate (ma refer din nou la cei disponibili, nu la cei care au o familie, desi se poate si la aia daca vor sa insele) incat pot obtine de la tine aproape ca sa nu zic chiar tot ce vor si nici nu-ti vei da seama... la timp. nu vorbesc doar de tipul asta 'al meu', ci si din ce am observat in jur odata ce am deschis ochii. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-27 14:14:02) Offline #19 2011-12-27 16:30:18
Re: Certuri in prag de sarbatoare
din cauza unor motive personale, se pare ca mereu m-am simtit atrasa de astia mai maturi; si, cand zic maturi, ma refer older than 7 ani...nici nu vreau sa zic cat de matur (old...) a fost cel mai matur dintre toti... http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|