homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Certuri in prag de sarbatoare

#1 2011-12-25 20:55:17

Cristina♥
New member
Inregistrat: 2011-12-25

Certuri in prag de sarbatoare

In primul rand vreau sa va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi! Ma numesc Cristina am 15 ani si sunt in clasa a 9-a. Am intrat pe acest forum pentru a cere niste sfaturi. Am un prieten care este de o seama cu mine si tinem foarte mult unul la altul,desi sunt total diferiti. Eu sunt mai crazy,iar este foarte linistit. Prietenul meu a stabilit sa facem Revelionul cu grupul nostru din liceu la cineva acasa,dar eu cnd am aflat i-am zis ca pur si simplu nu vreau sa merg,deoarece fac Revelionul cu prieten mea cea mai buna si niste baieti si fete de a 10-a. Cand a auzit asta mi-a zis "Atunci cand nu te chem unde merg si eu te superi,iar acum cand te chem nu vrei sa vii! De ce nu vrei sa vii?" iar eu m-am rastit la el spunand "Pur si simplu vreau sa fac Revelionul cu ceilalti,pentru ca ei sunt prietenii mei cei ma buni si nu fi asa gelos,ca deja incepi sa ma calci pe nervi!". Nu stiu daca am procedat bine. Singurul motiv pentru care nu vreau sa merg cu el este ca nu ma voi simti bine. Nu vreau sa-i zic ca nu suport anumite persoane se acolo. Pare ciudat. Sa-l chem sa-l faca cu mine nu prea se poate,deoaree nu cunoaste pe nimeni de acolo si o sa prefere sa faca Revelionul cu grupul celalalt,unde sunt prietenii lui ce mai buni. Sunt sigura ca singurul lucru pe care-l deranjeaza este ca acolo vor fi si persoane de sex opus mie. Nu stiu ce se intampla cu el. N-a facut niciodata asa urat. Si atunci cand ieseam cu baieti afara,n-avea nicio treaba.
El nu intelege ca oricum o dam,tot vom face Revelionul separat.
Cine credeti ca greseste? Ce este de facut?

#2 2011-12-25 21:19:43

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Re: Certuri in prag de sarbatoare

In opinia mea n-ai procedat corect ca te-ai rastit la el, dar deh..se mai intampla. Nu ne-ai spus de cat timp e relatia sa ne dam seama cat de consolidata e smile Cel mai ok ar fi sa-i spui frumos, de ce nu vrei sa mergi. Cred ca o sa inteleaga. Si sa cadeti la o intelegere de genul.."uite am sa vin numa 1h apoi ma duc la grupul meu( in functie de distanta) tongue

#3 2011-12-25 21:22:48

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

De ce nu ii propui sa petreceti revelionul impreuna, nici cu ai lui, nici cu ai tai, daca vrei sa fi-ti impreuna unul va trebui sa cedeze. Dar care cedeaza nu se va simti in largul lui. Asa ca nu ar trebui sa se enerveze, sa fie gelos.

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

#4 2011-12-25 21:24:29

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Cum a zis si timo, nu ai procedat corect fiindca te-ai rastit la el. trebuie sa discutati, sa spuneti fiecare de ce ati vrea/nu ati vrea cu respectivul grup si sa luati o decizie. totusi daca prietenii nu sunt comuni (macar 1-2 din cercul vostru) vor fi probleme si pe viitor, asa ca unul din voi ar fi ok sa se integreze in celalalt grup, altfel iesirile vor fi separate, petrecerile, etc, care vor da nastere la discutii si gelozii(mai mult sau mai putin fondate)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5 2011-12-25 21:33:44

Cristina♥
New member

Sunt cu el de 3 luni. Mi-a placut ca e un baiat foarte linistit.
Dar nu as vrea sa-l iau si pe el cu mine,pentru c-o sa stea intr-un colt,n-o sa danseze,o sa se uite non-stop la mine si eu o sa ma simt prost ca nu se distreaza. Ar fi foarte buna ideea cu 1h merg cu grupul el,si dupa ma intorc la ai mei. Chestia care ma deranjeaza la grupul lui este ca exista 2 fete (una din ele il place) si se uita urat la mine etc. Nu stiu ce sa fac,asa rau ma calca pe nervi fetele alea incat as prefera sa ma despart de el,decat sa merg acolo sad

Publicitate

loading...

#6 2011-12-25 21:39:34

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

Deci si tu esti geloasa. Pai vorbeste cu el, si spune de ce nu vrei sa mergi. Si vezi ce iti spune, poti sa ii propui sa stea si el la tine o ora.

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

#7 2011-12-25 21:41:47

timo
Hero member

va Asa usor poti renunta la el?! Vorbeste cu el, poate e ok sa faceti separat. Daca 3 luni ati stat unu langa altu zi de zi..nu-i bai ca stati separat o zi, chiar daca e de revelion. Daca ii vrei binele si vrei sa se simta ok, il lasi sa se distreze si vice versa.

#8 2011-12-25 22:07:57

Cristina♥
New member

Mai nou imi zice ca nu ma intelege neutral M-a sunat sa ma intrebe daca m-am mai gandit daca fac Revelionul cu el si i-am zis ca nu,pentru ca pur si simplu nu-mi face placere neutral Nu stiu ce am zis asa gresit. Nu suport sa le vad mutrele alora si nu am de gand sa stau acasa doar ca sa fie el linistit.

#9 2011-12-25 22:11:48

timo
Hero member

i-ai spus ca nu-ti face placere si atat? Sau i-ai spus si din ce cauza nu iti face placere? Daca nu i-ai spus cauza concret normal ca nu intelege, ba chiar poate intelege ca nu-ti face placere sa faci revelionul cu el, si ca el ar fi de vina..

Ultima oara a fost editat de timo (2011-12-25 22:12:28)

#10 2011-12-25 22:20:38

Cristina♥
New member

La asta nu m-am gandit. Imi este frica ca daca o sa-i spun o sa par o ciudata,si daca el le va spune ca nu le suport? Poate nu ne potrivim asa de bine cum am crezut sad O sa incerc sa vorbesc maine cu el totusi.

#11 2011-12-25 22:28:18

timo
Hero member

N-ai de ce sa pari o ciudata. Nici mie nu mi-ar place sa se uite urat cineva la mine, mai ales o noapte intreaga, normal ca nu m-as simti bine. Ii explici si cred ca ar intelege. Ii spui ca ai sa incerci sa le accepti (daca sunt prietene bune d-ale lui) dar nu revelionul ar fi momentul oportun.

Il poti ruga sa nu le spuna ca nu le suporti. Iar tu trebuie sa ai incredere in el pentru ca o relatie se mai bazeaza si pe incredere. Daca el nu-ti respecta rugamintea atunci, iti poti pune intrebari daca e sau nu e el portivit pt tine.

Parerea mea tongue

Ultima oara a fost editat de timo (2011-12-25 22:29:02)

#12 2011-12-25 22:28:47

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Dat fiind faptul ca sunteti de putin timp impreuna, se pare ca nu ati apucat sa va integrati unul in gasca celuilalt. E o chestie care e bine sa se intample la un moment dat, pentru ca o sa va saturati sa iesiti doar voi doi tot timpul. Nu e cazul ca incepeti fix de la Revelion, in caz de iese rau, ramaneti cu o amintire neplacuta.
Se poate si sa nu va intelegeti unul cu amicii celuilalt, dar daca de ex. tu mergi cu el cu prietenii lui, ar fi frumos din partea lui sa nu te abandoneze intr-un colt si sa-si vada de prieteni, ci sa stea SI cu tine SI cu ei. Si reciprca e valabila si pt tine, daca iesiti cu prietenii tai.
Oricum, nu e o tragedie sa faceti Revelionul separat, daca credeti ca asa va veti simti mai bine,

Cat despre faptul ca nu le suporti pe unele sau ele nu te suporta pe tine, e irelevant. In viata vei fi mereu in grupuri in care unii iti vor fi simpatici si altii nu sau cu unii care te vor placea pe tine si altii care nu te vor placea. E bine sa incepi sa inveti sa te descurci in situatii de genul acesta.

PS. Ma bucur sa vad un mesaj scris de o persoana de 15 ani, pe care il pot citi. Fara k-uri, sh-uri si tz-uri si cu propozitii coerente cu subiect si predicat si, cireasa de pe tort, cu semnele de punctuatie puse la locul lor (incep sa cred uneori ca "..." a batut si ingropat toate celelalte semne).  applause  cool

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-12-25 22:34:55)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#13 2011-12-26 13:34:35

Cristina♥
New member

Multumesc mult pentru sfaturi smile
Pana la urma,m-am despartit de el,deoarece nu mi se pare normal ca la aceasta varsta sa fim gelosi. Nu cred in iubire la varsta asta si de aceea nu regret ceea ce am facut.

#14 2011-12-26 18:25:07

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lol scurt si la obiect..si tipic pentru 15 ani.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#15 2011-12-27 00:23:17

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

te aprob wild lol
Gelozia apare si la copiii de 2-3 ani in momentul cand mama interactioneaza cu alti copiii si le acorda mai mult atentie. Eu totusi cred ca pentru el era important sa faceti revelionul impreuna, dar in fine.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#16 2011-12-27 11:58:12

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Cine vrea sa se complice de la 15 ani cu relatiile?  forgetit Eu la varsta aia chiar nu ma stresam atat, eram inca o copila. Am inceput sa ma stresez acum mai tarziu cu revelioanele.  cesafac

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#17 2011-12-27 12:24:44

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

ii dau dreptate lui queen nustiu eu la 15 ani am inceput sa fiu cu un tip (mai mare cu 7 ani, ce-i drept...) si am fost 3 ani impreuna
da, am fost geloasa, nesigura & co, dar tot a durat relatia si m-a maturizat mult...dar cand sunt de aceeasi varsta, nici unul nu vrea sa lase de la el...asa ca, daca ea a luat decizia asta, nu se stie cum vor derula lucrurile - maine-poimaine se vor impaca sau fiecare va fi cu altcineva wink varsta...

Ultima oara a fost editat de Florence_ (2011-12-27 12:42:00)

#18 2011-12-27 14:06:01

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

uau florence... eu am oroare de barbati mai in varsta. I had my share e adevarat, dar cred ca mai degraba cresti alaturi de o persoana care face acelasi lucru impreuna cu tine, decat cu cineva care a trecut prin tot ce treci tu deja... 7 ani e cam limita, peste deja e mult prea mult si oamenii incep sa minta grav de tot (barbatii disponibili de o anumita varsta). bine, al tau era tanar ca erai si tu foarte mica. dar din experienta mea cu 12 ani mai mare... am invatat multe, like never trust an older man! au atata experienta de viata, nu prea mai au scupule indiferent de personalitate (ma refer din nou la cei disponibili, nu la cei care au o familie, desi se poate si la aia daca vor sa insele) incat pot obtine de la tine aproape ca sa nu zic chiar tot ce vor si nici nu-ti vei da seama... la timp. nu vorbesc doar de tipul asta 'al meu', ci si din ce am observat in jur odata ce am deschis ochii.

acum pt cristina: ai zis asa 'el a stabilit'. adica el a hotarat ca faceti revelionul acolo pt acolo vrea el. mare greseala... nu 'stabilesti' intr-o relatie, nu iei decizii pt amandoi, ci discuti inainte. trebuia sa te intrebe daca te-ar tenta, sa-ti propuna, nu sa 'stabileasca'. esti sigura ca nu asta te deranjeaza de fapt? poate esti prea mica intr-adevar sa te deranjeze sau poate iti place sa fii condusa. eu urasc sa fiu 'bibelou' si sa ma care dupa el unde se simte el bine, fara sa intrebe daca EU m-as simtii bine acolo. urasc sa creada cineva ca are dreptul sa decida pt mine. de obicei ce ai spus mai sus denota de fapt ignoranta si egoism. lui nu i-au trecut prin cap lucrurile pe care le scriu eu. nu a facut 'abuz' de putere, pur si simplu nu i-a dat prin cap. urasc si asta. treaba ta daca-ti convine sau nu, modul lui de a gandi sau de a se comporta. tu, in schimb ai luat o decizie fara sa il incluzi si pe el, dar macar era doar pt tine. nu stiu care sa zic ca arata mai putin ca-i pasa dintre voi... tu nu te-ai gandit deloc la cuplu, pare ca el a luat in considerare, dar de fapt, cum am spus mai sus, decizia urmareste sa se simta el bine si atat. nu s-a gandit nici el la 'voi' sau la tine, ci doar la el. daca pt el era asa de important sa fiti impreuna de revelion ar fii facut planul impreuna cu tine, nu de capul lui, sau ar fii venit unde te duceai tu, lasand de la el. doua greseli pe care le faci: 1. 'sunt sigura ca asta il deranjeaza...', in loc sa fii asa de sigura, ce-ar fii daca ai deschide gura sa il intrebi? poate altceva este problema pentru el. si 2. cand ieseai cu baieti 'nu avea treaba'... pai si atunci de unde concluzia ta cu gelozia? poate chiar nu e gelos. vorbeste cu el astea, nu cu noi! el are raspunsurile. eu zic ca ati gresit amandoi si ca e cazul sa faceti revelionul separat pt ca evident nu sunteti pregatiti sa impartiti ceva smile

toriana tummenupp

later edit: rotfl acum am vazut ca fata a decis probabil fara sa discute cu saracul baiat. si ala va ramane cu impresia ca fetele sunt 'rele' ca sa nu zic 'bitchy'

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-27 14:14:02)

#19 2011-12-27 16:30:18

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

frankie a scris:

uau florence... eu am oroare de barbati mai in varsta. I had my share e adevarat, dar cred ca mai degraba cresti alaturi de o persoana care face acelasi lucru impreuna cu tine, decat cu cineva care a trecut prin tot ce treci tu deja... 7 ani e cam limita, peste deja e mult prea mult si oamenii incep sa minta grav de tot (barbatii disponibili de o anumita varsta). bine, al tau era tanar ca erai si tu foarte mica. dar din experienta mea cu 12 ani mai mare... am invatat multe, like never trust an older man! au atata experienta de viata, nu prea mai au scupule indiferent de personalitate (ma refer din nou la cei disponibili, nu la cei care au o familie, desi se poate si la aia daca vor sa insele) incat pot obtine de la tine aproape ca sa nu zic chiar tot ce vor si nici nu-ti vei da seama... la timp. nu vorbesc doar de tipul asta 'al meu', ci si din ce am observat in jur odata ce am deschis ochii.

din cauza unor motive personale, se pare ca mereu m-am simtit atrasa de astia mai maturi; si, cand zic maturi, ma refer older than 7 ani...nici nu vreau sa zic cat de matur (old...) a fost cel mai matur dintre toti...

dar, e bine ca, datorita unei femei mai experimentate - si varsta, dar si viata - m-a ajutat sa inteleg ca trebuie sa ma gandesc la binele meu si, cu siguranta , binele meu nu va fi alaturi de un barbat fff matur, cel putin nu pe termen lung !!
acum, sunt cu unul care e mai mare cu jumatate de an si totul e ok ! hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.