|
Nu esti logat.
HELP!!! Antibiotic...sarcina#1 2011-12-26 12:11:55
HELP!!! Antibiotic...sarcinaBuna ziua si Craciun fericit tuturor! Va rog frumos,din suflet daca stie cineva sa ma ajute cu o informatie.Sunt insarcinata in 17 saptamani si am o infectie urinara cu E.coli de care nu pot scapa.Ma lupt demulti anicu ea si degeaba,in fine. Intrebarea mea este: Poate un antibiotic care a fost rezistent sa iasa acum sensibil? Adica,in luna iunie mi-am facut o antibiograma,AUGMENTINUL a iesit rezistent,am luat in octombrie AUGMENTIN pt ca nu mai puteam de durere si usturime,iar acum o saptamana mi-am refacut urocultura+antibiograma si reiese ca AUGMENTINUL este sensibil. Se poate asa ceva?In 2 luni bacteria sa devina sensibila din nou la acest antibiotic,sau poate fi o greseala de laborator?As vrea sa stiu pt ca doctora cred ca o sa-mi recomande augmentinul si nu as vrea sa-l iau degeaba mai ales ca sunt insarcinata.Va rog din suflet daca stie cineva vreo informatie in legatura cu aceasta problema si ma poate ajuta. Sarbatori fericite! Offline #2 2011-12-26 13:33:49
Re: HELP!!! Antibiotic...sarcinachiar nu stiu daca poate iesii asa sau nu, dar parca in sarcina nu se luau antibiotice. medicul stie ca esti insarcinata? se poate trata dupa ce nasti. antibiograma trebuia facuta acum nu stiu cati ani de cand spui ca a aparut si tratata atunci infectia cu ce trebuia, altfel nu vad cum de o ai de ani de zile. si categoric nu trebuia sa iei augmentin cand iesise clar ca e rezitent... presupun ca l-ai luat de capul tau. pentru usturime si durere cred ca poti lua urinal si/sau urinex si un anti-inflamator daca medicul spune ca e ok in sarcina. ti-am scris sa te mai linistesc, dar vor raspunde si mamici care au trecut prin asta. eu am avut infectii urinare, dar nu am fost insarcinata. eventual poti reface analizele, stiu ca dai iar niste bani, dar cred ca merita si trebuie sa termini odata cu infectia asta, acum daca este posibil sau dupa sarcina. depinde ce spune medicul, desi eu stiu ca nu se dau/iau antibiotice in sarcina... mai ales nu la inceputul ei Offline #3 2011-12-26 14:41:47
Re: HELP!!! Antibiotic...sarcinaexista antibiotice care se pot prescrie si in sarcina Offline #4 2011-12-27 01:11:10
Re: HELP!!! Antibiotic...sarcinaBuna! am o problema. Am o mica raceala si am luat ieri antibiotic(eritromicina) dimineata si la ora 17 ultima, iar azi noapte la ora 4 am avut contact neprotejat, nu mi-am dat seama ca luasem antibiotic. Exista vreun risc sa raman insarcinata? Va rog dati-mi un sfat in scurt timp sa stiu daca maine sa imi cumpar Escapelle! Offline #5 2011-12-27 10:40:29
Re: HELP!!! Antibiotic...sarcinalarisa, ai warn pt postare multipla; ti s-a raspuns aici: daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|