|
Nu esti logat.
Machiata sau naturala?-3#39 2011-12-27 20:17:49
Re: Machiata sau naturala?Toate ca toate, dar eu nu o inteleg pe asta cu "te machiezi din respect pt altii". Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #40 2011-12-27 21:57:36Re: Machiata sau naturala?Aaa, cu chestia cu piata, prietenii sunt de acord, dar pentru mine cand merg la lucru ma machiez pentru ca vreau sa arat profesional si da, din respect pentru altii. Cum ma imbrac potrivit pentru situatie vreau ca si tenul sa fie potrivit situatiei. Numai la servici cred ca e respectuos sa te machiezi, asta evident daca nu lucrezi singur intr-o cladire sau esti paznic de noapte Offline #41 2011-12-27 22:13:22
Re: Machiata sau naturala?Pai si daca lucrezi ca paznic de noapte, ce? Nu e lipsa de respect sa dai ochii cu infractorul asa nemachiata? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #42 2011-12-27 22:20:49
Re: Machiata sau naturala?eu am o prietena combinata cu un tip care o voia naturala. domne lui asa ii plac femeile (si totusi este fan nr 1 bianca dragusanu ) si fata se machia normal, fdt, chestii d-astea. nu s-a prins omul ala aproape un an de zile ca ea se dadea cu fdt. pana a prins-o la baie ca si-l punea pe fata. nu va inchipuiti scandalul masii de a iesit ca se "spoia" pe fata cu asa ceva. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #43 2011-12-27 22:23:55Re: Machiata sau naturala?Personal nu as angaja o persoana care arata neingrijit daca lucreaza cu alti oameni. Daca omul nu are grija de el de ce ar avea grija de imaginea firmei sau de slujba? nop nop, e respectuos pentru slujba pe care o ai si pentru colegi blah blah sa fi ingrijit, si o femeie ingrijita e in general macar putin machiata. Evident daca cineva arata de nota 20 nemachiata jos palaria Offline Publicitateloading...
#44 2011-12-27 22:28:41
Re: Machiata sau naturala?dar cate arata de nota 20 nemachiate? cineva peste 20-25 de ani? la viata agitata, plina de stres, somn putin, munca multa, poluare, praf.. imposibil sa arati perfect, cu gene dese stufoase ca si rimelate, pielea neteda ca de portelan si bujori in obrajori, fara puncte negre, pori dilatanti, cu buze rosii carnoase si ochi migdalati? Ultima oara a fost editat de coraline (2011-12-27 22:30:45) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #45 2011-12-27 22:29:36
Re: Machiata sau naturala?nu cred ca are legatura ingrijitul cu machiatul... Ultima oara a fost editat de Loveable (2011-12-27 22:30:17) Offline #46 2011-12-27 22:42:47
Re: Machiata sau naturala?nu are chiar nicio legatura. ingrijit = spalat, curat, igienic. machiat = bonus la toate astea.
Personal, consider ca asta se numeste discriminare si e la fel ca si cum ai refuza sa angajezi o persoana pt ca este vegetariana, vegana, rocker etc. E un stil de viata. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #47 2011-12-27 22:45:29
Re: Machiata sau naturala?
Aleluia!!!! Exact la asta ma refeream, atunci cand esti intr-un cadru mai oficial sa-i spunem, cand intri in contact cu oameni destul de importanti sa spunem, este respectuos fata de ei sa arati fresh. Si sa fim seriosi cine are o asemenea manie ca de fiecare data cand iese din casa sa se machieze??Chiar si daca merge pana in fata blocului? Offline #48 2011-12-27 22:48:18
Offline #49 2011-12-27 22:53:58
las ca te prind eu!! Offline #50 2011-12-27 23:00:33Re: Machiata sau naturala?kathrynn, cred ca iti dai seama ca majoritatea slujbelor necesita lucrul intr-un colectiv, si intr-o oarecare masura multe implica contact cu clientii. O persoana neingrijita in general este neingrijita pentru ca nu da 2 bani pe ce cred cei din jur, si daca nu da doi bani pe ce cred cei din jur nu da doi bani pe ce zice colegul, seful sau clientul, asa ca nu e discriminare, e o observatie. Offline #51 2011-12-27 23:09:47
o daaaa Offline #52 2011-12-27 23:27:55
Re: Machiata sau naturala?Da, monica, dar tot mai sus ai zis "si o femeie ingrijita e in general macar putin machiata". De aici am tras concluzia ca pui semnul egal intre ingrijit si machiat si de aceea m-am referit la asta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #54 2011-12-27 23:59:43
Re: Machiata sau naturala?si machiata si naturala..ma binedispune toata tehnica asta a machiajului..in adolescenta nu prea ma machiam, insa rujul era nelipsit, la chestia asta seman cu bunica-mea care de cand o stiu nu pleaca din casa fara un pic de culoare pe buze.. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-12-28 00:01:41) Offline #55 2011-12-28 07:52:40
extraordinar Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #56 2011-12-28 09:48:15
Re: Machiata sau naturala?io citesc si-m fac cruce Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #57 2011-12-28 10:55:14
Subscriu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|