|
Nu esti logat.
Toxoplasmoza in sarcina#1 2011-12-28 11:33:41
Toxoplasmoza in sarcinaBuna ziua,ma numesc Leontina si am o mare mare disperare cred ca am sa ajung la nebuni in curand.Am un copil de 5 ani,iar acum sunt insarcinata cu al doilea.La analizele medicale mi s-a descoperit toxoplasmoza IgM 0,653 pozitiv si IgG 1904,700 pozitiv,iar la testul de aviditate mi-a iesit 0,221 ,rezultat neconcludent asta la 24 saptamani de sarcina.La 13 saptamani de sarcina analizele mi-au iesit IgG 1583 pozitiv,IgG 0,51 negativ aviditate 0,156 nu se poate diferentia o infectie recenta de una veche.Medicul meu ginecolog imi zice ca daca fatul a fost afectat in primul trimestru nu stie nu are un rezultat concret si deja e prea tarziu pentru a mai face ceva.La ecograf dimensiunile craniului a lichidului encefalitic mi-au iesit bine deocamdata dar se pot modifica spune el.eu fac tratament cu rovamicina 3mil UI de la 14 saptamani pentru ca asa mi-au spus cei din Bucuresti ca ei dupa analize spuneau ca boala este veche din punctul lor de vedere dar sa iau rovamicina ca sa fim acoperiti 100%,mi-au dat o reteta cu tratamentul si atat iar medicul meu ginecolog imi zice ca el nu are scris de nimeni negru pe alb ca nu e afectat fatulsi ca nu imi mai face egografie 4 D sa mai merg si la alt medic sa imi faca o morfologie fetala sa mai vada si alte interpretari,pur si simplu cred ca ma trimite la plimbare.Nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred.Va rog poate ma puteti ajuta cu vreun sfat medical.Eu sunt disperata imi este frica sa nu pateasca fatul vreo ceva.Ce pot face pentru a fi totul bine.Eu sunt din Galati nu stiu ce analize mai pot face pentru a-mi spune cu exactitate de cand e boala in organism.Va multumesc si ma scuzati daca v-am deranjat cu prea multe detalii.Va doresc o zi buna! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|