homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-119

#2243 2012-01-08 11:09:50

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

Onu puss

#2244 2012-01-08 11:15:30

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

happy puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2245 2012-01-08 11:19:03

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

hello  wave
fetelor sunteti foarte active smile nu mai reusesc ca tin pasul cu voi
am citit putin de astazi...
happy puss imi pare rau pt masina. sper sa se rezolve problema repede si fara banuti multi
sonia puss se pare ca sotul tau trece printr-o perioada mai dificila...poate ca se simte vinovat si pt partea cu bebe...nu stiu ce sa zic, sper sa va rezolvati probleme si sa nu mai simta nevoia sa plece atat de des de acasa
onutza puss am luat si eu un capuccino de la tine, sper ca ti-a mai trecut raceala
almi puss angel puss mika puss elena puss raveca puss buck puss storm puss ramo puss si care mai sunteti va pup pe toate puss puss puss

eu iar o sa aman laparoscopia.... pana la urma asa e sa fie, nici nu ma mai gandesc. dar nu ma simt deloc bine si simt ca am destule de rezolvat inainte. trebuie sa-mi refac toate analizele, inclusiv cele de tiroida ca am calduri din ce in ce mai mari desi urmez tratament... ma mai doare si o masea de minte, care sigur trebuie scoasa pt ca a crescut in gingie si tot asa...cel mai repede voi face laparoscopia dupa jumatatea lui martie cand ma intorc din concediu.
asa ca, perioada urmatoare nu prea mai sunt aspiranta, dar voi ramane alaturi de voi, nu scapati de mine tongue

va pup pe toate, o duminica frumoasa sa aveti kram

#2246 2012-01-08 11:29:50

be_happy
Platinum member

Mada puss Sper sa rezolvi si tu usor usor toate problemele.
Dar de ce amani laparoscopia? Din cauza banilor? Daca nu e un motiv financiar, din punctul meu de vedere nu ar trebui sa amani, chiar daca inainte de bebe trebuie rezolvate celelalte probleme. Macar stii rez laparoscopiei si esti cu un pas inainte.

#2247 2012-01-08 11:36:58

Onutza23
Insomniac member

mada puss ma bucur ca ai servit cappuccino de la mine. azi ma simt mai bine, nu a trecut raceala de tot, dar se vad imbunatatiri in starea mea de sanatate
sper sa-ti rezolvi cat mai curand toate problemele. laparoscopia o faci cand te simti pregatita!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#2248 2012-01-08 11:37:31

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

happy,mult succes  goodluck in tot!

onu,mersi smile

madut puss sotul meu pleaca de acasa de mai bine de un an,deci n-are legatura cu problemele pe care le-am aflat pe 7 decembrie.el nu poate sta locului.l-am cunoscut asa,dar acum s-a amplificat,adica nu isi mai face timp pt noi.seara e acasa,la pranz mancam impreuna,dar lipseste ceva.poate eu m-am schimbat prea mult.sper sa faci cat mai repede laparscopia.si sa fie bine!tot aspiranta esti! wink sper ca ramai aici cu noi.

il sunai pe-al meu sa vad cam cand vine sa imi ia si mie o smantana,ca-mi trebuie la sufleul de brocoli.si zise ca e pe drum.se intoarce.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-08 11:38:13)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2249 2012-01-08 11:41:18

Onutza23
Insomniac member

bine macar ca n-a stat foarte mult

#2250 2012-01-08 11:42:01

sonia30
Moderator

da.a zis ca da o fuga pana ma trezesc eu.de parca m-as trezi la 11 forgetit

am tot atatea kg ca ieri dim roll pai daca am mancat cozonac aseara la 6? diablo

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-08 11:43:18)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2251 2012-01-08 11:43:52

be_happy
Platinum member

Sonia puss Bine ca n-a stat mult...Restul zilei e doar al tau puss

Ma pun si eu sa fac mancare cesafac

#2252 2012-01-08 11:45:44

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Buna dimineata, fetelor! Nu prea am mai dat pe aici de cateva zile, dar am avut zile pline, netul merge ca naiba si mi se incarca doar cate un sfert de pagina si mai rau ma enervam ca nu reuseam sa va citesc, iar cand citesc de pe telefon pagini intregi de discutii nu imi ramane nimic in cap clar vizavi de cine ce a zis... si de-aia mi-e greu sa va raspund sad

Azi avem zi de curatenie, de facut mancare, iar seara trebuie sa si iesim sa vizionam niste spectacole de impro de la concurenta. Asa ca si azi e zi plina, dupa ziua de ieri cand, la fel, am cutreierat toata ziua si am obosit.

Soni, sper sa ai o discutie cu al tau si sa schimbe si el niste lucruri, ca din ce citesc aici e vorba de el, nu de tine. puss
Happy, puss sa rezolvati cu masina cat mai ieftin

Vad ca ati vorbit despre secsica big_smile Imi pare rau ca am ratat, ce imi mai dadeam si eu cu parerea la totul despre sex inainte de scandal smile

Va pup pe toate nenominal, poate mai reusesc sa va mai citesc prin picaturi puss kram ma duc sa bag un pic de curatenie pana se intoarce al meu de afara cu copchilul... copchil care vad ca s-a trezit dimineata cu un ochi foarte umflat, habar n-am de la ce si nici nu stiu ce sa-i fac sau cu ce sa-i dau sa se mai dezumfle sad

#2253 2012-01-08 11:50:11

sonia30
Moderator

happy puss crezi?cine stie cu cine trebuie sa se mai intalneasca forgetit stiu ca ramasese sa se intalneasca cu sotu la prietena asta a mea.ca voia ala sa-l intrebe ceva. roll

si m=a sunat si nasa mea ieri sa merg pe la ei.i-am zis ca n-am chef de iesit.noi ne-am indepartat in ultimu an.nu ne-am mai facut vizite,nimic.asta pt ca m-am inchis eu in mine si n-am mai avut chef de nimeni.si cu prietenii nostri ,cei cu copil,la fel.inainte ne vedeam cel putin o data pe luna.acum ne-am vazut de cateva ori tot anu.iar perechea cealalta,care la fel,vor copii,da nu reusesc de mai bine de 2 ani,ne-am mai intalnit cu ei.dar nu-mi mai face placere acum.el fumeaza non stop.si nu vreau sa stea al meu langa astfel de oameni.nu ma mai atrage,ce sa mai?

si zicea al meu ca poate mergem pe la nasi azi.da cum nasu meu lucreaza pana deseara cred ca vom merge deseara.

lady puss am vorbit cu el.nu mai are rost.o sa vedem ce/cumfacem.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-08 11:51:50)

#2254 2012-01-08 11:55:17

be_happy
Platinum member

Sonia, se zice ca vorba dulce mult aduce. Spune-i si tu ca nu e ok, dar nu sub forma de repros, ci ca ti-e dor de el, ca ai nevoie de el, ca adori sa va petreceti timpul impreuna. Stii tu cum sa il iei. Plus ca tu esti o companie vesela ( din cate zici tu) asa ca nu vad motive sa nu vrea sa stea cu tine cat mai mult

Cu indepartatul de lume, nu stiu ce sa zic...Voi stiti in preajma cui va simtiti bine si vreti sa stati

Lady puss Neata. Copchil = caine?

#2255 2012-01-08 11:58:17

sonia30
Moderator

happy,i-am zis si cu frumosu.lumea zice cand ma vede,la scoala,acasa la rude,ca gataaaa,veni sonia ,putem sa radem chicot deci nu zic eu ca sunt vesela,lumea zice big_smile dar,na,oamenii se mai schimba.asta e viata.iar in legatura cu intalnirea cu lmea,cu alti oameni n-am cu cine sa ma vad aici.decat cele 2 perechi.si atat.al meu cunoaste o gramada de lume,pt ca e din oras si pt ca are timp liber sa umble.eu nu am cum.si nici nu-mi place sa stau plecata toata ziua ca lui.

#2256 2012-01-08 12:04:37

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

pupici dulci si de la noi puss si o duminica frumoasa

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2257 2012-01-08 12:05:55

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

onutza puss ma bucur ca esti mai bine
sonia puss e bine ca vine sotul, poate intelege ca te deranjeaza ca tot pleaca
lady puss spor la treburi
happy puss aman laparoscopia pt ca luna viitoare plec si intr-un concediu aproape 3 saptmani si nici nu stiu daca ma incadrez sa o fac inainte...plus ca as face si ceva analize ca sa fie totul ok. din momentul in care fac laparo ar trebui sa lucrez cat mai repede la bebe ( chiar si IA daca nu iese in primele 2 luni) pt ca se infunda la loc, din pacate.
nu stiu inca sigur ce o sa fac...ideea e ca as vrea sa ajung oricum la medic luna asta, macar sa vb cu el ( m-am decis la Dr Ion de la GIulesti)
va pup pe toate, ma bag la un film, sunt singurica azi, al meu munceste

#2258 2012-01-08 12:08:55

be_happy
Platinum member

Angelus hjarta hjarta ce poza dulce ai la avatar hjarta

Sonia, pai voi sunteti casatoriti de ceva timp, cum adica sotul cunoaste multa lume si tu nu? Pai cunostinetele lui nu au devenit si ale tale?

E fain ca esti o femeie vesela puss Eu sunt o morocanoasa!!

Helll unde esti?? Cred ca fac pereche cu morocanosul tau rotfl

LE: Mada, am inteles acum puss Pai incearca sa te detasezi in concediu, sa te bucuri de el. Va intoarceti cu forte proaspete si cu ajutorul lui DD o sa aveti minunea voastra

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-01-08 12:10:03)

#2259 2012-01-08 12:09:32

Onutza23
Insomniac member

happy spor la gatit

lady puss buna si o zi usoara azi, aveti multe in plan

sonia v-ar prinde bine si cate o iesire, mai ales tie

angel si bebelina pusspuss o duminica frumoasa si voua!

mada multumesc. vizionare placuta la film puss. si eu sunt singura, al meu tot la munca, dar a fugit 5 min sa vina sa ne vada

#2260 2012-01-08 12:13:46

sonia30
Moderator

mada puss sper sa isi dea seama intr-o zi.asa sa faci.sa faci repede IA daca trebuie dupa laparascopie.

happy,nu,ca el are cunostinte barbati/baieti cu care se intalneste sa le mai faca cate ceva pe la masini....nu ies la cafea.nu cred ca esti morocanoasa puss

angelus puss

da,onu.da nu mai am chef.am altele pe cap

#2261 2012-01-08 12:15:16

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Sonia, hai ca se rezolva, momente tensionate exista in orice cuplu, important e sa le depasim cu tact!

Onu puss ce face fetita?

Angel, adorabil avatar hjarta ce mai faci tu, ce face Mika mica? smile

Happy, da, copchil=caine smile de cand ne-am mutat impreuna, tot zicem ca ne facem antrenamentul cu Daisy smile ca oricum o simt ca pe un copil. Si acum ma uit la ea cat e de trista ca are ochiul ala umflat, e bosumflata toata si prost-dispusa si eu nu stiu cum sa o ajut. I-as pune o compresa cu ceai de musetel, dar am citit cateva pagini in urma ca spunea Sonia ca nu e bun musetelul pentru ochi... i-am pus si in trecut cand mai avea cate o scurgere mai abundenta si nu i-a facut rau, dar nu stiu ce sa zic... cred ca ii trebuie gheata ca sa se dezumfle smile Taica-su o alinta Rocky dimineata cand a vazut-o lol

Mada puss pentru ce trebuie sa faci laparoscopie?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.