homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-145

#2737 2012-01-10 18:35:34

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

Am ajuns si eu acasa!! In sfarsit!

Va puss pe toate sa nu mai fiti triste/deprimate

#2738 2012-01-10 18:45:44

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Happy puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2739 2012-01-10 18:52:10

be_happy
Platinum member

Elena puss

Asa de bine am papat! Si am mancat si la pranz si putin si dimineata cesafac cred ca de la stres lol

#2740 2012-01-10 18:54:16

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

.... eu ca sa merg mai departe cu licenta trebuie sa invat cum sa folosesc un program cinematografic complex pt computer.  Si problema e ca ni s-au dat cateva linkuri cu tutoriale...foarte vagi, si nu stiu de unde sa ma apuc sa invat.
Si asta in 3 saptamani, cu tot cu creatul unei animatii in acel program...  bang .... poate sunt eu pretentioasa... dar nu asta e "datoria" facultatii.....sa ne invete sa punem in practica acele programe acolo, in laboratoalele lor , asistati de profesori?   
Dar nu, ni se spune programul si "invatati-l"   spranceana

De-aia nici n-am spor  supa  ..una e cand ai de invatat si stii ce ai de facut...citesti, memorezi. Dar cand nu stii de unde sa o iei si unde s-o pui .........

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-01-10 18:56:40)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2741 2012-01-10 19:36:49

be_happy
Platinum member

Elena, esti fata desteapta, sigur reusesti! E neplacut ca nu v-au explicat si mai ales ca v-au zis atat de tarziu de programul asta, dar o sa o scoti la capat! Cu rabdare

Eu merg sa fac ceva rapid de mancare cesafac si nesanatos lol adica porc cu mazare

Publicitate

loading...

#2742 2012-01-10 19:44:21

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Buna seara, fete dragi!

Almi, felicitari pt ziua 1! Doamne ajuta! rugaciune
Sonia si Storm, felicitari pt rezultate!
Happy, felicitari pentru gasirea casutei! sa va poarte noroc si sa se umple de copii! goodluck
Mada, ma bucur ca ai gasit programare la dr. Ion. Chiar sunt curioasa cum va decurge consultatia cu dansul. Eu am auzit numai de bine!
Ramo, Elena, lasati depresiile ca  sm
Mika, o sa vad cum fac pana la urma. Deocamdata depind de repetatul analizelor pt lighioane si abia apoi o sa vad daca mai prind luna asta pt histero. Mie imi pare rau ca nu o fac cu Albu. supa Parca de cand merg la el, nu mai imi vine sa las pe nimeni sa se uite la dansa. chicot Ma rog, exceptie face dr Lara. hjarta

Mi-au iesit si mie analizele uzuale de la medicul de familie+heptatitele+sifilis+hiv, sumar urina si urocultura. Au iesit toate bune. hjarta  al9leacer
Mai am sa fac testul Torch, mycoplasma, ureaplasma, chlamydia si gata cu ele. bis

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#2743 2012-01-10 19:54:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Rave applause ma bucurrrtrrr. Sa iasa si astea la fel de bine.
Elena,tot singura iti vei da seama cum sa iesi din asta.
Happy,hai ca nu-i asa nesanatos ce pregatesti smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2744 2012-01-10 20:01:21

be_happy
Platinum member

Rave, ma bucur ptr analizele bunEE Sa o tii tot asa!
Multumim de urare chicot 2 ar fi numai bine!!

Rrammo, singurul nesanatos din ecuatia asta e porcul!
Ce film ai vazut?

#2745 2012-01-10 20:03:03

Raveca
Hero member

Ramo, Happy, multam fain. hjarta
Noi in seara asta am mancat peste prajit cu mamaliguta si usturoi.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"

#2746 2012-01-10 20:11:16

be_happy
Platinum member

Sa va fie de bine Rave! Ce fel de peste?

#2747 2012-01-10 20:12:22

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

noi am fost puțin pe afară și acum așteptăm să vină cumetrii cu finuța ?n vizită hjarta

onuța puss da, eu așa sper.. eu simt emoții, sper să fie constructive smile

happy puss mulțumesc.. să fie!

ramonicu` puss par kram e de ?nțeles că treci printr-o astfel de perioadă.. dar (știu că ai mai auzit replica asta) tu ești singura persoană care te poate ajuta.. noi mai mult dec?t să-ți ridicăm moralul și să te sprijinim și să-ți mai descrețim fruntea cu c?te-o glumiță nu putem face.. TREBUIE să tragi de tine să te urnești din loc.. g?ndește-te că nici soțoiului tău poate nu-i place să te vadă așa..
?n primul r?nd eu cred că depresia ta are la bază pierderea uneia din persoanele cele mai dragi.. nu știu cum este să-ți moară unul din părinți (și-mi doresc să cunosc sentimentul c?t mai t?rziu posibil), dar știu cum e să moară o persoană dragă cu care ai ?mpărțit o viață zilnic, care te-a ?ngrijit și care de multe ori ți-a fost mai aproape dec?t părinții (vorbesc de bunica mea).. eu ca să trec peste depresia provocată de moartea bunicii am pl?ns aproape o lună (nu mai mult) iar ?n a doua lună am tras de mine să-mi revin pentru că urma să am nunta.. și singurul lucru care m-a făcut să trec peste perioada critică a fost g?ndul că nu a murit și nu va muri niciodată.. ?i spuneam mamei că eu merg la morm?nt doar pentru că așa se face, dar eu nu simt că ea e acolo.. nu știu ?n ce măsură te ajută ceea ce-ți zic eu aici, sper doar să te facă să-ți revii măcar un pic.. eu de c?te ori mă g?ndesc la ea o simt l?ngă mine.. dacă mă crezi am ajuns ca ?n momentul ?n care cade te-miri-ce de pe undeva de prin casă să vorbesc cu ea ?mamaie, cine te-a supărat?? și C r?de mereu de mine rotfl2
?n al doilea r?nd (probabil am omis dacă ai scris și te rog forgive me buga ) nu știu exact problemele de sănătate pe care le ai acum (știu doar că ai spus că ai suferit de anorexie) dar ?ți pot spune că pentru orice boală există o soluție.. nu orice boală se poate vindeca, asta-i adevărat, dar o poți ține ?n fr?u.. iar starea de sănătate este str?ns legată de ceea ce ți-am scris mai sus (depresie)
?n al treilea r?nd sesiunea.. stai tu liniștită.. mergi de ia-ți examenele cu orice notă, numai ia-le.. apoi după ce depășești perioada depresiei poți merge să-ți mărești notele dacă ții neapărat..
te pup dulce și sper să-ți revii repede că simt că se eliberează c?teva locuri la aspirante și unul din ele ți se cuvine big_smile puss

mayya puss să fie!
- ?mi pare rău de ur?ți sad

sonia puss prefer să mă rezum la ?oficial am intrat ?n linie dreaptă? și să nu mă pripesc.. nu am nicio garanție că va fi bine, dec?t credința ?n Doamne-Doamne smile
- la psihologul școlii ai ?ncercat să mergi?

elena din păcate mentalitatea cum că ?dacă mergi la psiholog ești nebun? primează la noi.. eu zic să mergi la o ședință să vezi cum este.. și apoi c?nd ai bani faci mai multe ședințe.. eu chiar le-am zis alor mei ca ?n cazul ?n care pic ?n vreo depresie post-partum să mă ia de m?nă să mă ducă la psiholog să nu mă lase așa că netratată, depresia poate duce la multe lucruri nașpa..
- la universitate nu sunt psihologi? ?ncearcă să vorbești cu unul..

raveca mulțumesc! Doamne ajută rugaciune

LE: revin, ne-au venit finuța wave

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-01-10 20:19:06)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2748 2012-01-10 20:22:52

be_happy
Platinum member

Almi  applause Cata dreptate ai in sfaturile pe care le dai fetelor!!! Imi place cum gandesti  tummenupp

Tin pumnii in linia ta dreapa, sa ramana dreapta perioada tratamentului si sa urce  cam 9 luni de sarcina!! sa fie totul ok!  rugaciune

#2749 2012-01-10 20:31:39

Raveca
Hero member

Happy, am cumparat crap de la o pescarie descoperita recent. Aduc peste proaspat si este tare bun.

Almi puss este foarte adevarat ce i-ai scris lui Ramo. Trebuie sa fim atenti la modul in care gandim.
Ramo, uite eu iti recomand sa vezi filmul  "The Secret".

Ultima oara a fost editat de Raveca (2012-01-10 20:33:49)

#2750 2012-01-10 20:33:35

be_happy
Platinum member

Rave, cine il curata??? Tu sau sotul?? lol Eu nu sunt foarte mare amatoare de peste dar acu parca mi-ai facut pofta!

#2751 2012-01-10 20:34:52

Raveca
Hero member

Happy, nici eu nici sotul, ci pescarul.  lol Am cumparat rondele de crap, nu un crap intreg. Astea doar le-am spalat si le-am pus la prajit.

#2752 2012-01-10 20:41:18

be_happy
Platinum member

Raveca a scris:

Happy, nici eu nici sotul, ci pescarul.  lol Am cumparat rondele de crap, nu un crap intreg. Astea doar le-am spalat si le-am pus la prajit.

dumbom Asa da Rave lol M-am linistit

#2753 2012-01-10 20:53:53

Raveca
Hero member

Eu rad cu lacrimi ...asa ca...haideti si voi! Uitati-va aici!

#2754 2012-01-10 20:58:31

be_happy
Platinum member

Rve rotfl Eu il stiu de ceva timp!! Si noi ne-am amuzat bine! E simpatic tare

#2755 2012-01-10 21:01:21

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello din nou puss puss puss puss puss puss

pupacesc fete dragi puss puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.