homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-148

#2794 2012-01-10 22:21:30

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

Happy si eu sper sa iasa bine la final...desi n-am prea avut timp de umblat, gandit pt finisajele interioare...dar se pot face in timp  wink

Mada, somn usor!  puss si curaj...esti pe maini bune  par

Maya nu-s normala ...nici n-a trecut bine Craciunul si eu ma gandesc la urmatorul  rotfl2 
voi ati terminat?

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-10 22:23:29)

.

#2795 2012-01-10 22:22:10

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

multumesc mayya puss
ce tare am vrut sa scriu initialele dr-ului ( Ion Ionut) si a iesit II ca la testul pozitiv lol chicot

#2796 2012-01-10 22:22:26

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Sonia si Mada, relaxare placuta la dus si odihna placuta.
Mika, felicitari pentru casuta! O sa aiba bebe loc de alergat! hjarta

Eu cred ca o sa am iar probleme cu gingia din jurul maselei. bang

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#2797 2012-01-10 22:23:03

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

mada puss e un semn wink
noapte buna puss puss

sonia puss puss noapte buna! sa te simti mai bine maine puss puss

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2012-01-10 22:24:28)

#2798 2012-01-10 22:24:32

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

noapte buna smile
va pup pe toate puss

Publicitate

loading...

#2799 2012-01-10 22:25:27

mikado
Platinum member

Mada, si asa e un semn   chicot rock   si eu tot asa am scris  lol

Rave, multumesc ...pai  bebe  lipseste altfel e pustie  wink

.

#2800 2012-01-10 22:25:49

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Mada,soni puss noapte buna!
Mika,o sa ai super brad hjarta are unde sta!
Rave,ai mai avut probleme cu gingia

Da' hell pe unde o fi ? Doarme si acum chicot helllllllllll
Nici buck,nici onu nu au prea intrat. sad le pupam

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-01-10 22:27:43)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2801 2012-01-10 22:27:44

mikado
Platinum member

Rramo  chicot da...socra'miu a zis ca  nu suntem sanatosi cu asa living  lol

.

#2802 2012-01-10 22:28:55

rrammonna
Diamond member

De-aia nu mai poti tu,mika chicot

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2803 2012-01-10 22:30:42

mikado
Platinum member

exact  diablo  ei...e genul care vrea sa-i ceri sfatul si sa faci ca el ...da, da  joi dupa miercurea ciuc se va intampla asta lol

.

#2804 2012-01-10 22:32:02

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Mika, nasii nostri au un living f mare si crede-ma ca atunci cand incep sa alerge cei 2 copii ai lor, plus verisorii...livingul ala mare devine un spatiu de joaca insuficient pt cei mici. Asa ca...sa stea el linistit socrul tau, ca atunci cand vor alerga copilasii tai prin el...il vor umple instant. hjarta

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#2805 2012-01-10 22:33:01

rrammonna
Diamond member

rotfl2 ceva de genul:tata-socru,cum zici,verde sau albastru.la care el :verde,si tu: bun,facem albastru rock
E casuta voastra ,o faceti cum vreti. Oricum ceilalti nu vor fi niciodata multumiti

#2806 2012-01-10 22:42:01

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

gata, au plecat smile

happy puss nu știu c?tă dreptate am.. spun doar din experiență ceea ce consider că trebuie făcut ?n fiecare din cazuri.. am spus-o și repet: și eu am avut/am/voi avea (sunt sigură) momente ?n care cad.. și am impresia că toate vin deodată valuri-valuri și am impresia că mă afund ?n loc să-mi revin.. și mereu mă ?ntreb dacă voi vedea vreodată lumina de la capătul tunelului.. dar am c?țiva oameni ?n jurul meu care mă iubesc și care nu merită să vadă c?t de terminată sunt.. și automat ?ncerc măcar să mă comport ca un om normal, așa cum sunt eu de obicei.. și culmea este că pentru c?teva ore reușesc să uit oarecum de problemele pe care le am.. eu consider că și o oră de ?ndepărtare a problemelor și a stresului și (de ce nu?) a depresiei de tine ca om contează foarte mult.. e ușor de vorbit, un pic mai greu de făcut, dar niciodată imposibil.. trebuie doar să vrei să depășești anumite momente..

raveca exact.. totul pleacă de la psihic.. sunt dăți c?nd mă simt obosită psihic și nu mai pot să merg mai departe.. dar repet, pentru soțul și părinții mei (și sper din suflet, să spun c?t mai cur?nd ?pentru copilul meu/copiii mei?) trag efectiv de mine p?nă-mi revin măcar 80-90% smile
- și eu sper la fel smile

green mulțumesc, sper să fie așa cum zici tu

ramo am ?nțeles că ai terminat perioada aia critică cu anorexia și că e un episod ?ncheiat.. și mă bucur pentru asta.. se vede că poți.. să treci peste o astfel de boală ai nevoie de un psihic tare, pe care tu-l ai din moment ce ai reușit să ?nvingi boala..
am citit despre ?bolile? de care ai povestit că ai fost/ești suspectă.. din păcate incompetența ?i descrie pe mulți medici din Rom?nia.. este trist, dar este adevărat.. și totuși ajung la concluzia că toate acele modificări au fost pe fond nervos, pe fond de stres, pe fondul depresiei ?n care ai căzut după pierderea tatălui.. sunt convinsă că din momentul ?n care ?ți vei reveni măcar 75-80% dacă vei repeta analizele la un medic competent multe suspiciuni dintre cele enumerate de tine vor dispărea (dacă nu au dispărut deja)
legat de tati tău.. uoofff.. e greu.. și-ți ?nțeleg durerea.. g?ndește-te la lucrurile pe care ți-ai fi dorit să i le spui, g?ndește-te mereu la el și chiar spune-i-le.. pl?ngi, exteriorizează-te dacă crezi că te vei simți mai bine.. și vorbește mereu cu el.. așa am fost și eu după moartea bunicii.. simțeam că 22 de ani ai mei nu mi-au ajuns să-i arăt c?t o iubesc (chiar dacă de la 1 an jumate dormeam cu ea), să-i spun totul, simțeam că nu era timpul să plece.. și de atunci absolut tot ce mi-am adus aminte că trebuia să-i spun, ?i spuneam ?n g?nd și-n rugăciuni.. mă crezi sau nu, noaptea o visam și-mi răspundea ?n vis la ceea ce-i ziceam.. ?n prima noapte după ?nmorm?ntare am zis că dacă ?mi cere ceva, a doua zi merg și ?mpart.. am visat-o că-mi cerea o pară din aia galbenă, moale și zemoasă.. c?nd i-am zis mamei că merg să-i ?mpart o pară mi-a zis mama ?stai liniștită că am ?mpărțit eu?.. sunt chestii mărunte care pentru mine ?nseamnă mult.. eu sunt sigură că vei reuși să treci peste depresia asta kram

mayya kram

mikule puss eu simt că-mi sufli ?n ceafă.. te ții după bine da? dacă eu mă opresc, tu mergi mai departe ok? par
- dungate/nedungate veștile mele, tu vii sigur, ai mai multe șanse smile
- ?ntrebare: dacă-i spun Cititorului că vreau clexane imediat după IA ?mi dă oare? se supără oare pe mine? cesafac
- looooove hjarta hjarta hjarta căsuța rock

sonish puss scuze dumbom uitasem.. poate totuși găsești un psiholog bun.. dar eu cred că cel mai bun psiholog pentru fiecare dintre noi, suntem noi ?nșine (general vorbind)

mădă puss sper din suflet ca linia dreaptă să răm?nă dreaptă timp de 40+ săptăm?ni și să nu se str?mbe pe 7 februarie (c?nd ar trebui să-mi vină ciclul)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2807 2012-01-10 22:43:51

mikado
Platinum member

Rave, e loc pt o echipa de fotbal chicot

rramo lol   a uitat ca si eu sunt berbec...am niste coarne chicot  si oricum ,,de gustibus non disputandum''

Almi kram  suflu, suflu sa ajungi direct la burtici chicot
cum sa se supere ...la mutatiile tale sigur iti da clexane..dar de ce nu trimiti mail Luciei, sa intrebi...poate iti da mai devreme  cesafac

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-10 22:46:10)

.

#2808 2012-01-10 22:44:41

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

mika buga scuze dar acu am vazut ce m-ai intrebat mai sus. inca nu am terminat. ieri si azi ne-am luat electrocasnicele pt bucatarie, si mai avem de luat mobila pt dormitor si living, plus culoare la pereti si parchet. nu mai e mult dar din cauza banilor care vin mai greu ne lungim. asta e..

#2809 2012-01-10 22:48:16

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mika puss te-am ?ntrebat pentru că mie ?mi spusese așa: ?dacă prin absurd răm?neți ?nsărcinată, administrați celxane imediat ce aflați de testul pozitiv?.. acum nu știu ce să fac.. hai că fac un mail Luciei poate-mi răspunde m?ine smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2810 2012-01-10 22:49:24

mikado
Platinum member

Maya par  lasa, usor usor le faceti voi...noi mobila de bucatarie o facem cu un prieten, ne-a facut si in partea cealalta si am fost supermultumiti.

Almi par  n-ar strica un mail si la Uscatescu cesafac

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-10 22:51:17)

.

#2811 2012-01-10 22:49:48

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

imi pare rau ca n-am mai scris, m-a terminat curatenia, sunt franta. a trebuit sa pregatesc si cina, al meu are o durere de cap insuportabila, abia a mancat ceva. asta mica nu mai spun ce agitata e... bine macar ca am terminat tot azi, maine ne odihnim putin

ramo puss aici ai multi umeri pe care sa-ti spui off-ul oricand simti nevoie, noua ne pasa de tine kram. stiu ca e greu si ai trecut prin multe chestii dureroase, dar puterea e la tine si numai tu te poti salva
goodluck  goodluck maine la analize, si-apoi la examen, sa treaca totul cu bine!

mayya puss imi pare rau de urati sad. felicitari pt electrocasnice, sa le folositi cu drag! si spor la ce mai aveti de facut la casutza, sa fie gata cat mai curand!

elena o sa vina bebe si-o sa te scoata el din starea de depresie
bafta cu programul, sa-i dai repede de cap

sonia o sa fie bine intr-un final si la voi, multa putere! somn dulce, maine sa te simti mai bine!

raveca felicitari pt rezultatele bune la analize. eu insist in continuare ca pt lighioane sa astepti macar 2 sapt pana sa le repeti, mai ales ca nu e graba cu histero si nici nu va puteti pune pe treaba deocamdata.  goodluck pe mai departe!

almi puss total de acord cu sfaturile pt ramo, ai punctat f bine tot  tummenupp

mika puss spor la cumparaturi, sa terminati cat mai curand! abia astept sa vad rezultatul final  goodluck vineri la doctor!

mada puss dush placut, somn dulce dupa si mult succes pe 16 la doctor! goodluck

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2812 2012-01-10 22:52:37

mikado
Platinum member

Onu, multumesc  kram  mai ai grija cu efortul ...lasa ca n-au intrat zilele-n sac, le faci si tu cand/cum poti.

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.