Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-76
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60
hello
rrammonna a scris:Vizionare placuta si somn usor,almi
mulțumesc
green
amalia
lady da, vreau că eu altă treabă nu am ?n București.. doar să ne plimbăm c?t nu suntem la medic.. doar că eu aflu pe 17 c?t voi sta acolo.. nici nu știu cum să fac rezervare la cazare.. cred că fac pe o noapte și ?n funcție de răspunsul de la medic (de pe 17) mai fac o rezervare.. eh, văd eu.. ?n principiu dacă stăm mai multe zile și prind acolo și ziua de 20 poate ne vedem și cu sonia pe 20
muco da, AMR 5 zile noi azi mergem la capuccino și la ?ntoarcere ne luăm shaworma (suntem singuri acasă )
dirida să fie! mulțumesc eu nu am dureri de s?ni... simt o anumită jenă dar foarte rar (adică 1:5-7 cicluri ?nainte să-mi vină ur?ții) at?t.. nu-i obligatoriu să te doară s?nii - abia aștept să vii cu vești legate de tot procesul ăsta pe care ?l implică adopția.. eu chiar dacă fac/nu fac bebele meu vreau să adopt un bebic.. am vorbit și cu C pe tema asta și i-am zis că dacă ne ajută Dumnezeu să avem bebele nostru, vreau să fac pasul ăsta și să adopt un bebeluș (c?t mai mic posibil).. și culmea e că a fost de acord din prima
mădă să fie! ?ncep și eu să am mici ?fluturași? ?n burtică de c?te ori mă g?ndesc că trebuie să merg la București.. azi mi-am luat tratamentul.. nu-mi imaginam că le voi găsi pe toate așa repede
wow, ați vorbit de post de acord cu voi, fiecare face exact ceea ce simte și cum simte.. eu de la buni (Dumnezeu s-o ierte ) știu clar că ?n ajunul Bobotezii (5 ianuarie) e bine să ții post negru toată ziua.. acum eu țineam așa cum puteam.. ?n anii trecuți țineam post negru p?nă la apusul soarelui, după aia m?ncam de post.. și sunt de acord cu ?fiecare crede ?n ceea ce consideră a fi veridic? (eu cred și ?n moaște, icoane făcătoare de minuni etc.).. oricum, omul sau sufletul omului (general vorbind) mai exact este creat ?n așa fel ?nc?t să creadă ?n ceva: Buddah, Allah, Dumnezeu, Zeița X-uleasca etc.. fiecare crede ?n ceva so.. inclusiv ateii cred.. ?n ce? ?n nimic
mayya să fie! sper din suflet să răspund la tratament noi am făcut și facem ?n continuare tot ce ne stă ?n putință.. mai e nevoie de puțin ajutor de la Doamne-Doamne.. am ?ncredere că ni-l va da mai devreme sau mai t?rziu
sonish eu am avut zi full.. de dimi am fost să caut tratamentul, apoi am ajuns acasă am păpat, m-am pregătit de plecat la practică și de la 14:00 la 18:20 am fost la practică.. acum am pus și eu poponeața jos - lui C la analize! - mentalitatea asta cu ?țara de kk? a fost ?indusă? de mass-media prin mediatizarea tuturor chestiilor nasoale care se ?nt?mplă.. și apoi fiecare ?injectat? cu astfel de g?ndire a transmis mai departe.. eu de cele mai multe ori evit să mă uit la știri și la televizor ?n general.. c?nd mă uit mă uit ori la paprika ori la pv/tv ori la style ori la entertainment.. ?n rest nimic.. foarte rar mă uit la știri.. toți ?mai-marii? țării ?și măn?ncă unii altora de sub unghii pe de o parte și pe de altă parte toți la un loc ne măn?ncă nouă, poporului de sub unghii.. DAR at?t timp c?t beneficiem de sistemul privat din punctul meu de vedere e perfect.. acum o să-mi săriți ?n cap că nu toată lumea ?și permite să meargă la privat.. nici eu nu-mi permit mereu să merg la privat.. dar c?nd e vorba de sănătatea mea fizică, psihică și emoțională prefer să mă ?mprumut și să fac pe dracu`n 14 și merg la privat.. am zis că nu mai plătim contribuțiile pentru sănătate.. dar p?nă la urmă de gura alor mei o să le plătim.. ?n fine.. ideea (mea) era că poți trăi oriunde at?t timp c?t știi să-ți drămuiești banii, c?nd beneficiezi de toate opțiunile și c?nd ?ncerci să vezi fiecare făr?miță de bine din orice
mamă c?t m-am ?ntins
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Hello, girl!Va pup pe toate! Nu am mai reusit sa intru aseara, mi-am luat hainute frumoase ieri, daca vreti va pun poze, apoi am facut papa si dupa am fost in vizita la niste vecini care au o fetita mai mica decat Eric cu un an si am venit la 12 noaptea acasa.S-au antrenat copii la joaca si nu am vrut sa le stricam placerea, asa ca am stat dupa ei. Onu, imi pare rau ca inca sunteti raciti, dar o sa fie bine. sa treaca repede... Ramo, deci stiu ce pap in seara asta..coconac cu vin fiert...yammyyyy... Happy, poate ai ovulat exact in ziua fara test de ovulatie..cine stie!!! Pup toate fetele si mai stau putin cu voi, ca mai tarziu fac baie la baiat.Azi am facut in sfarsit ciorba de ciocanele, a iesit o minunatie, asa mi-a zis al meu.. Si azi i-a venit si cadoul de Sf.Ion..i-au dat lacrimile ca la un copil, si mie la fel cand l-am vazut ce fericit a fost.I-am luat Iphone 4S cu doar 138 eur..
Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-05 19:27:21)
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- daenarys
- Vizitator
buck,unde l ai gasit la pretul asta?
- bucklucica
- Hero member
Dae, am sunat la 411 si mi-au dat alt numar de tel, 202.Si tipul de acolo mi-a zis ca il pot lua la pret minim daca imi prelungesc abonamentul meu de Iphone pe 24 luni, deci era 179 eur, din care mi-a scazut 41 eur punctele thanku...nu-mi venea sa cred...si toate astea prin telefon, ca am profitat de 10 minute cat nu a fost al meu langa mine...si azi a venit prin curier, plus un microsim si o cartela prepay de 5 eur in pachet..
- Almi Ingerash
- Addicted member
dae, buck
LE: buck să stăp?nească sănătos cadoul soțoiul tău
LLE: c?t plătești pe lună la abonamentul respectiv?
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-01-05 19:35:30)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- daenarys
- Vizitator
almi buck ms de info
- Almi Ingerash
- Addicted member
onu ?ncep așa c?te puțin
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
va pup si eu fetele pe toate toate
- Almi Ingerash
- Addicted member
eu vă las pe ziua de azi
pe m?ine
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
dana
almi sa fie emotii constructive o seara frumoasa!
si acum ce am citit din urma, am ajuns la zi si eu:
Ramo ai avut peripetii multe in noaptea de revelion Noi cand am ales data nuntii mama soacra a inceput sa planga, ea se pregatea de licenta in iulie. Dar asa le-a aranjat de frumos pe toate DD, ca licenta ei s-a amanat putin si a fost totul perfect. Nu poti impacat si capra si varza, alegeti data pe are v-o doriti voi Te mai supara stomacul ? ce multe probleme de sanatate ai si tu, bine macar ca nu se manifesta Spor la invatat si multa bafta in sesiune !
Storm succes sotului sa-si gaseasca de munca. Azi ai fost la doctor, tin pumnii sa fie totul bine si poate il convingi si pe sot sa se caute putin Iti multumesc pt sfaturile legate de raceala, ceaiul il bem cald, fierbinte nu l-as suporta ca am gatul iritat. Inhalatii am facut cu ceai de musetel la raceala trecuta, n-am incercat cum enta, dar rau nu are ce sa-mi faca nici una, nici alta Imi pare rau de ce s-a intamplat cu bebelul cumnatei, sper sa se recupereze repede, eu cand aud de pneumonie ma sperii toata, nici nu vreau sa ma gandesc?
Lady sa se lase cu ochisori ! la mine testul a iesit pozitiv in 10 dpo, singurul simptom fiind cel legat de sani, ma dureau pe laterala :goodluck : si cu proiectul legat de evenimentele pt copii, sa va mearga de 2012 ori mai bine decat pana acum ! Si felicitari, anul asta sa se lase cu nunta ! multumesc, raceala mea n-a fost doar un simptom, a luat o intorsatura brusca si a devenit f serioasa. Ieri am zacut toata ziua sa porti sanatoasa noua pereche de blugi. Sfatul meu e sa mai astepti pana iti cumperi altii, nu de alta dar o sa iasa testul pozitiv si n-o sa mai ai cand sa-i porti
Diri ce draguta faza cu vascul facuta de sotul tau. Noi anul asta am vrut sa ne pupam iar sub vasc, dar n-am gasit sa cumpar. Minunile chiar exista, trebuie sa crezi si tu in minunea ta ! Pe mine nu m-au durut niciodata sanii, la ovulatie sau la menstruatie, poate doar f rar si abia sesizabil. Doar in luna cu bebe am avut dureri, in rest nimic Imi pare rau ca vi s-a reprogramat intalnirea, sa vina repede 16 ianuarie si rabdare multa
Happy sper sa afli ce se intampla cu ovulatia ta, sa nu fie probleme. Cred totusi ca e pe fond de stres ce ti se intampla acum, las-o mai usurel ca ai timp peste un an sa te stresezi S-a rezolvat defectiunea la masina ? Felicitari surorii pt permis, sa-l foloseasca cu placere si fara belele Succes cu banca, ma bucur ca v-ati hotarat in sfarsit. Spor la cautari si sa gasiti ce va doriti, sa va incadrati in banuti !
Mika ai vise erotice cu grizonatul Sa va traiasca noii fini !
Sonia pe 20 la doctor, sper sa-l prinzi atunci si pe albu De ce sa nu poti sa zbori daca ai burtica ? eu la 12+ implinite am luat avionul spre cipru . La fel mi-a zis si mie doctora, nu are nimic atata timp cat nu e sarcina inaintata, altfel nici la aeroport nu te lasa sa treci, cred ca se tem de nastri in direct surorii tale, sa ramana repede insarcinata !
Elena bine ai revenit ! succes daca faceti spemograma ! ce vise ai si tu, unul mai ciudat decat altul. F frumos cel cu bebelusul Imi pare rau pt rezultatul la analize, sper sa nu fie nimic rau si sa se rezolve cu tratamentul primit mi-a facut si mie tata o figura asemenatoare cu ce ii faceai tu surorii tale. Am adormit seara si el a venit sa ma trezeasca sa ma bag in pat, dar mi-a zis ca tre sa ma duc la scoala. Si eu incepeam sa ma imbrac cu uniforma, eram in clasele 1-4
Dae nici acum nu ti-a trecut infectia? bine macar ca mergi la doctorul potrivit, sa-i dea de cap problemei !
Georgi ce a patit pc-ul tau ? deci esti liber profesionista acum, nu mai mergi la salon. Poate e mai bine, ca te solicita mult prea mult si sefa ta era vai de steaua ei
Mayya sa reusesti in tot ce ti-ai propus pt anul asta, schimbarile aduc intotdeauna ceva bun. inca o data cu dieta!
Buck eu nu mi-am luat deloc haine de gravida, decat o pereche de blugi achizitionati de ceva vreme si pe care nu-i pot burta (la vremea cand i-am luat burtica era maricica dar nu ca acum, si mi se parea ca materialul care sustine burta o sa se tot intinda. Si cand i-am imbracat dupa nu stiu cate alte saptamani, surpriza, cadea de pe burta ca nu se intindea deloc). Mi-am luat multi pantaloni gen pisici, colanti grosi si ciorapi den 100, o marime mai mare decat de obicei ca sa-i pot ridica peste burta . Acum pantalonii nu mai stau ridicati, ii indoi imediat sub burta, dar si-au facut treaba, la 30 lei bucata. Si bluze am cautat modele mai flu-flu, lejere sub burta, dar care merg purtate si dupa ce nasc ce aiurea cu prietenul care te sapa la munca pe la spate, sa ne fereasca DD de prieteni din astia?
Any la tine la munca e cum n-am mai vazut nicaieri. Sper sa rezolvi cu medicalul si sa poti sta mai mult acasa, ca pana la prenatal mai ai ceva de asteptat?
Angel si bebelina ma bucur ca cea mica e bine si e o mancacioasa, s-o tina tot asa
Mada inca o data iti urez concediu placut in februarie, a plecat sora ta dar in curand mergi si tu la ea
Am citit despre cazul fetei de 14 ani care a nascut? nici nu prea stii ce sa spui in cazul asta. Vina o are, cred, si copilul, dar si parintii. Eu cunosc pe cineva care a nascut, bine la o varsta ok, dar ai ei n-au stiut nimic pana cand au fost sunati de la maternitate. Si culmea, un copil care a avut libertate, a vb cu arintii. La mine a fost exact invers, am fost rusinoasa din fire, nu am discutat cu ai mei, nici macar cu mama, chestii legate de sex, nu m-au invatat sa ma protejez, sa am grija de mine. Am facut cum m-a taiat capul. Tata a fost mereu sever, la ora x daca ieseam in oras trebuia sa fiu acasa, altfel o incurcam. Mereu i-am cerut voie sa merg undeva. Si nu regret sincer ca a fost asa, ba chiar ii multumesc. Sunt mandra de cum am iesit, mai ales cand vad cum ma lauda socrii, bunicii sotului pt ce femeie sunt. Sa nu credeti ca m-am maritat virgina, am facut sex cu sotul, prietenul pe vremea aia, pe la 18 ani, si ne-am casatorit la 26. dar am stiut sa facem cu cap totul si sa avem grija sa ne fie bine. Nu stii pe cine sa dai vina pt ce se intampla, copiii sunt prea rebeli in ziua de azi, daca esti prieten cu el deja simte ca are foarte multa libertate. E greu si mie mi-e teama, mai ales ca o sa avem o fetitza, e si mai dificil, dar sper sa ne indrume DD si sa fie bine. Conteaza mult cred si de ceea ce vede copilul in familie, eu am fost crescuta cu totul diferit fata de sotul meu, si sper ca totusi rezultatul educatiei primite de noi sa ne indrume sa fim buni parinti
Ati vorbit si despre concedii. Pt mamicile in domeniu : prenatalul se plateste parca 85%, din brut sau din net ? sau din brut calculeaza 85% si-mi scade darile la stat ? cresterea copilului stiu ca e 75% din net? poate ma lamureste si pe mine cineva
Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-05 19:59:31)
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Almi odihna polacut. Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ca voi oricum vreti sa adoptati..bravo!
Buck sa folosesti cu placere hainele! Onutza, tu ai citit din urma? S-a rezolvat cu masina, nu era grav. Si sper din tot sufletul sa nu ajung la un an de incercari. Dar asa e cand te grabesti si nu incepi lucrurile ca la carte..
- daenarys
- Vizitator
happy ati inceput vizionarile?
- bucklucica
- Hero member
Almi o seara frumoasa! Abonamentul ma costa 49 eur, am 2500 minute in retea, 480 nationale, internet nonstop si 200 mesaje multimedia plus 200 nationale. Dae, cu placere! Onu, nu mi-am luat nici eu haine speciale de gravide ca sunt fff scumpe si nu cred ca merita.Mi-am luat 2 rochite, o pereche de colanti grosi cu talie inalta si elastic lat pe laterale, o bluza lunga si larga si niste dresuri 100 den un numar mai mare.....gandim la fel.Fac acum poze si pun..
- be_happy
- Platinum member
Dae, nu. Deocamdata ne-a gasit un apart dar e la etajul 8 si nu vrem. Dar am hotarat sa apelam la inca o agentie imobiliara. Cunostina lui F nu e extins pe piata ca sa zic asa si riscam sa nu prea gaseasca. Aa si un coleg de-ai sotului zicea ca ptr prima casa comisionul e 2% daca nu vor asa, e ok, dar vreau chitanta/factura etc
- daenarys
- Vizitator
nu lua la ultimul etaj sau parter ca e naspa
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
- be_happy
- Platinum member
Parter evit, ultimul etaj, daca e 4 si nu e pe colt, acceptam. Si fratele meu are apart tot la etajul 4 si e ok. Bine el are intr-un bloc construit dupa 90...dar nu e singurul cu apart la 4 si e ok. Nu e ideal, dar nah, ne intindem cat ne e plapuma
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|