|
Nu esti logat.
Sfat... Herpes !#1 2011-12-29 20:23:42
Sfat... Herpes !Buna ziua ... ! Am luat la citit toate forumurile posibile despre herpesul genital , avand in vedere ca acum 3 zile mi-a aparut o basicutza (contact sexual nu mai avusesem de aproape o luna ) in zona de sus,intre cele doua labii. Nu am avut mancarimi,nu am dureri ,nu am scurgeri anormale deci nici-unul dintre simptomele specifice harpesului genital. Pus si simplu am sitit o intepatura jos... si cand m-am uitat am vazut minunatia. A doua zi a facut poc... s-a spart cumva... si acum .. e ca o rana deschisa (cat un bob de mazare) . Cu ce sa-mi dau sa treaca ? pentru ca face o mica mica cojitza...dar cum fac dus,sau cum o ud putin se ia....incontinuu ramane deschisa... Offline #2 2011-12-29 20:47:37
Re: Sfat... Herpes !du-te la dermato-venegolog sau la ginecolog sa-ti spuna ce este. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-30 15:39:58) Offline #3 2011-12-29 22:00:32
Re: Sfat... Herpes !Sper sa nu fie asta...... Ultima oara a fost editat de gargaritza_90 (2011-12-29 22:01:37) Offline #4 2011-12-30 15:39:41
Re: Sfat... Herpes !incearca banala crema de galbenele pentru cicatrizare, altceva nu cred ca este indicat sa pui nestiind ce este. pai la herpes am inteles ca se ia cand ies bubitele dar poate leziunile erau deocamdata prea mici sa se vada cu ochiul liber. mi s-a parut ciudat ca la papanicolau se amintea de herpes, eu stiam ca doar prin analizele la sange poti vedea daca ai virusul sau nu. oricum sa te testezi de herpes si hpv, daca ies ok, poti sa te linistesti. Offline #5 2011-12-31 11:50:13
Re: Sfat... Herpes !Nu mi-am mai dat cu nimic...s-a regenerat singur tesutu,abia ca se mai vede ceva. Saptamana viitoare ma duc sa-mi fac analizele ..sper sa fie bine. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-31 13:16:51
Re: Sfat... Herpes !te asteptam sa ne spui ca e bine. Offline #7 2012-05-22 12:27:31
Re: Sfat... Herpes !Buna, m-am pricopsit cu un herpes la coltul gurii, ma dau cu aciclovir, trece, greu dar trece, problema e ca reapare cam la fiecare luna. De la ce sa fie? Sau ce pot sa ii fac sa nu mai apara, ca e tot mai urat si mai intins de fiecare data. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #8 2012-05-22 13:18:49
Re: Sfat... Herpes !
sas iti cresti imunitatea, altceva nu ai ce sa faci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|