homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent! Cine ma poate ajuta?

#1 2011-12-29 23:02:57

merlinush
New member
Inregistrat: 2006-12-05

Urgent! Cine ma poate ajuta?

Buna seara. Nu am mai scris pe acest forum de un car de ani.... cica nu am mai avut probleme... pina acum. majoreta In urma unui contact sexual cu sotul meu la care am folosit un prezervativ cumparat la o promotie, am avut niste mancarimi o zi intreaga in zona genitala, apoi usturimi si de azi niste dureri si usturime jos. De-abia ma misc sa nu mai zic de mersul la baie... un chin .... L-am pus in seara asta pe sotul meu sa se uite si cica am niste bubite mici albe pe zona labiilor, si la dus a obsevrat ca si el are. Sa fie de la dubiosul de prezervativ? Eu m-am spalat in seara asta cu ceai de coada- soricelului si musetel si ieri mi-am pus un ovul de la Monofemina dar nu stiu daca au efect. Nu mai pot de durere si suntem in preajma Anul Nou, unde sa mai ajung la doctor....

#2 2011-12-30 14:56:42

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Urgent! Cine ma poate ajuta?

nu ai cum sa stii daca este de la prezervativ sau efectiv s-a suprapus aparitita unei probleme genitale cu folosirea lui fara nici o legatura. ce prezervative erau? ce promotie? oricum nu ai ce face decat medic amandoi imediat dupa sarbatori. pe el il mananca? nu stiu ce sa spun sa aplici bineinteles doar extern! pt mancarime ca nu stiu ce poate fii. cu bubite si mancarime... mai bine nu pui nimic ca vei influenta analizele.

#3 2011-12-31 11:43:46

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Urgent! Cine ma poate ajuta?

merlinush a scris:

Buna seara. Nu am mai scris pe acest forum de un car de ani.... cica nu am mai avut probleme... pina acum. majoreta In urma unui contact sexual cu sotul meu la care am folosit un prezervativ cumparat la o promotie, am avut niste mancarimi o zi intreaga in zona genitala, apoi usturimi si de azi niste dureri si usturime jos. De-abia ma misc sa nu mai zic de mersul la baie... un chin .... L-am pus in seara asta pe sotul meu sa se uite si cica am niste bubite mici albe pe zona labiilor, si la dus a obsevrat ca si el are. Sa fie de la dubiosul de prezervativ? Eu m-am spalat in seara asta cu ceai de coada- soricelului si musetel si ieri mi-am pus un ovul de la Monofemina dar nu stiu daca au efect. Nu mai pot de durere si suntem in preajma Anul Nou, unde sa mai ajung la doctor....

pare fi o candida prezenta acelor depozite albe. Poate ati facut si o iritatie de la prezervativ , daca ziceai ca-s la promotie , sa nu fi fost expirate. Incearca sa aplici bioclin gel pe vulva mai calmeaza iritatia.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-31 11:43:57)

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.