homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie peste sarcina? gravida? URGENT VA ROG!!

#1 2011-12-30 15:18:51

mariaclara
Membru
Inregistrat: 2011-12-30

menstruatie peste sarcina? gravida? URGENT VA ROG!!

Buna,
Nu stiu daca sunt gravida. Am avut contact sexual neprotejat pe 29 septembrie(fara terminare) iar ciclul mi-a venit normal pe 16 octombrie. Dupa aceea mi-a venit ciclul pe data de 7 noiembrie, iar in 10 am avut din nou contact sexual neprotejat. Urmatorul ciclu mi-a venit in 1 decembrie, iar dupa aceea am avut ciclu in 15 decembrie, dar maro inchis si a durat mai putin ca de obicei. Mentionez ca in ultimele 3-4 luni am fost extrem de stresata cu facultatea, am dormit foarte putin si am avut un stil de viata extrem de nesanatos. Am citit pe forumuri despre menstruatia peste ciclu si am devenit extrem de paranoica, am mai avut contact sexual neprotejat chiar spre sfarsitul scurgerilor menstruale si nu am patit nimci pana acum. In ultimele 2 saptamani am facut 4 teste de sarcine care au iesit toate extrem de clar NEGATIVE. nici nu stiu cand ar trebui sa imi vina ciclul, daca mi-a venit mai neregulat in ultima vreme. oare sunt gravida sau pur si simplu e o dereglare din cauza stresului si a oboselii? va multumesc mult!

#2 2011-12-30 15:55:50

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: menstruatie peste sarcina? gravida? URGENT VA ROG!!

pentru ultimele doua contacte nu poti stii inca. peste exact 3 saptamani de la ultimul faci din nou un test. pentru celelalte, cel putin atunci nu ai ramas. mai ai si ciclu neregulat asa ca ce faceti voi este extrem de periculos, era oricum, dar cu ciclu neregulat cu atat mai mult. de ce nu va informati asupra metodelor contraceptive? ai citit pe forum despre mesntra peste sarcina, dar era mult mai util sa citesti despre metode, ca sa tratezi cauza nu efectul. mesntra peste sarcina intr-adevar dureaza mai putin, dar este din cate stiu eu mai rozalie, nu mai inchisa, si oricum poate fii menstruatia ta adevarata, pentru ca tinand cont de faptul ca abia-ti venise pe 1 si iar pe 15, cred si eu ca a fost mai scazut fluxul. tu in primul rand trebuie sa ajungi la medic, la giencolog, cu menstruatia asta neregulata si sa treceti imediat pe pastile, sterilet, prezervativ (desi e deja clar ca nu va 'place') sau variante ale metodei hormonale unde intra pastila adica inel vaginal, plasturi. este clar ca dereglarea nu are legatura cu vreo sarcina pentru ca tie iti vine ciudat de ceva vreme si pt. acele contacte trecute testele sunt negative. deci mergi te rog la emdic imediat dupa sarbatori si refa testul cand se fac 21 de zile de la ultimul contact.

#3 2011-12-30 16:18:41

mariaclara
Membru

Buna, m-am exprimat destul de neclar, ultimul contact sexual neprotejat a fost in 10 noiembrie chiar la sfarsitul sangerarii. In mod normal imi venea ciclul cam la 25-28 de zile, dar m-am speriat ca a venit la 2 saptamani ultima data si in cantitate redusa maronie. Iti multumesc pt ajutor, voi consulta un ginecolog imediat dupa anul nou. sper ca testele sa nu fie eronate si ca toata dereglarea sa fie cauza de oboseala si stres

#4 2011-12-30 16:38:09

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

pai daca ultimul contact neprotejat a fost pe 10 nov nu e nevoie sa refaci testul si daca ai facut mai multe si in ultimele 2 saptamani atunci este clar ca nu esti insarcinata. puss sa mergi la medic, si sa nu te multumesti cu scuza ca o fii de la stress. se poate, dar de ce sa-ti pui sanatatea in pericol. sarbatori fericite! puss

#5 2011-12-30 18:27:13

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca sangerarea aia n-a durat mai mult de 2 zile sunt sanse foarte mari sa fi fost din cauza ovulatiei.
LE hmmm... cred ca imi retrag ipoteza. daca era ovulatia atunci, pana acum cred ca ai fi avut menstra din nou.
nu stiu ce sa zic.... fa un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc. va cam jucati cu focul cu coit intrerupt si metoda calendarului sad

Publicitate

loading...

#6 2011-12-30 22:10:30

mariaclara
Membru

mersi mult de ajutor, m-am mai linistit..oricum voi merge dupa anul nou la ginecolog sa vad care e problema. sarbatori fericite  si voua!smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.