|
Nu esti logat.
Craciunita :)#1 2011-12-31 11:20:04
Craciunita :)am primit cadou o ..craciunita cred [ are flori mari, rosii - eu stiam despre alta ca se numeste asa, inf] If you take it personal, that's ok! Offline #2 2011-12-31 11:54:13
Re: Craciunita :)vani si eu am primit...nu prea stiu nici eu ce sa ii fac. Am inteles de la o tipa de la florarie ca o sa reziste cam pana dupa sarbatori. Am pus-o pe geam la lumina si ii pun apa in vasul pe care sta ea, nu ii torn direct la radacina, astfel isi ia cat are nevoie. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-12-31 13:44:53
Re: Craciunita :)Eu am primit parca anul trecut sau acum 2 ani o craciunita de sfantul andrei, nu a rezistat pana la craciun. Camera mea este foarte luminoasa asa ca nu am tinut-o la geam, ca din cate citisem nici prea multa lumina nu ii place, o tineam pe o masuta, o udam asa cum citisem pe internet si tot mi s-a uscat. Dar daca stau bine sa ma gandesc la mine in casa, nu stiu de ce, orice floare se ofileste, asta fiind si motivul pentru care tin numai cactusi, ei rezista chiar daca uit sa ii ud sau daca le pun apa de prea multe ori. Unul din ei e galben la baza de multi ani, iar acum cateva luni m-am trezit cu 2 puiuti langa el, fara sa ii pun eu si puiuti sunt tot galbeni la baza...Altul imi face floricele cand ma astept mai putin, altul a avut o perioada de un an in care a crescut in draci, cand l-am primit arata ca un cap de iepure, cu tot cu urechi... Offline #4 2011-12-31 14:02:45
Re: Craciunita :)Nu stiu multe despre craciunita dar cel mai important stiu ca nu e bine sa o tot muti dintr-un loc in altul adica acum sa o lasi intr-un loc cu lumina, peste 2 zile in alt loc, mai umbrit. Si eu am avut o craciunita, acum are mama grija de ea... aproape ca murise cat am avut eu grija de ea, cred ca ii puneam prea multa apa. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #5 2011-12-31 14:20:03Re: Craciunita :)noi avem craciunita de muuult timp. chiar s-a inrosit si vara asta nu stiam ce are noi o tinem pe o masuta in sufragerie, unde este si balconul, deci nu primeste super multa lumina directa.. prin zona e si caloriferul. ii merge bine, e mare, ptiu sa n-o deochi. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-31 16:30:02
Re: Craciunita :)pai nu am pus`o nici la geam, nici nu i`am mutat locul asta e de acum... nu ma omor dupa florile de apartament, dar asta imi era draga, ca am primit`o... pacat ca nu tine mai mult Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2011-12-31 16:38:49) If you take it personal, that's ok! Offline #7 2012-01-01 16:44:38
Re: Craciunita :)vani si eu m-am gandit tot la caldura, tocmai de aia am pus-o la geam ca e mai departe de sursa de caldura . O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|