homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie anticonceptionale trifazice

#1 2012-01-02 18:38:51

pericol
New member
Inregistrat: 2010-02-18

Intarziere menstruatie anticonceptionale trifazice

Buna,

Am si eu o intrebare in legatura cu intarzierea menstruatiei. Eu iau anticonceptionalele Laurina, care au 3 tipuri de pastile din cate stiu eu, care au concentratii diferite (corectati-ma daca gresesc). Daca doresc sa imi intarzii menstra, am inteles ca sunt 2 variante:

1. unesc complet 2 folii
2. unesc o folie cu inca x pastile din urmatoarea folie..Asta insemnand ca sunt protejata pe perioada celor x pastilute, in pauza de 7 zile de dupa si pe perioada urmatoarei folii noi incepute..Aceasta varianta insa nu imi suna prea logica.

Eu am unit acum 2 folii, sunt la a 5-a pastiluta din cea de-a doua folie si as vrea sa opresc folia dupa 14 pastile, ca sa nu fiu pe ciclu de ziua mea.

E corect daca fac pauza dupa 21 (prima folie) + 14 (a doua folie) ?

Voi fi protejata pe timpul pauzei si cand incep folia noua?

#2 2012-01-02 19:53:32

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: Intarziere menstruatie anticonceptionale trifazice

nu știu cum e cu anticoncepționalele trifazice, cum să faci pauza după c?teva pastiluțe... eu cred că cel mai bine unești 2 folii și așa ești protejată fără nicio grijă.

Iubesc si sunt iubita

#3 2012-01-04 02:10:42

pericol
New member
Inregistrat: 2010-02-18

Re: Intarziere menstruatie anticonceptionale trifazice

your.dream a scris:

nu știu cum e cu anticoncepționalele trifazice, cum să faci pauza după c?teva pastiluțe... eu cred că cel mai bine unești 2 folii și așa ești protejată fără nicio grijă.

Multumesc de raspuns, asa ma gandeam si eu, dar problema mea e, mai mult decat povestea cu ziua mea, faptul ca starea mea generala nu e prea buna..Adica am dureri de burta (uneori ca inainte sa imi vina menstra, alteori o durere mai ciudata, infundata), o oarecare stare de greata... Acum chestia e ca am si o raceala foarte ciudata si nu imi dau seama exact de unde vin toate astea..

Azi am avut si spotting, si chiar as vrea sa le opresc cat mai repede, adica maine daca s-ar putea, dupa 7 pastile...

M-ar ajuta mult daca mi-ar spune cineva cum sa fac sad

Acum mi-e si ciuda ca m-am jucat asa cu organismul meu...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.