|
Nu esti logat.
Interpretare Rezultat Medical#1 2012-01-03 22:59:58Interpretare Rezultat MedicalBuna Seara. Offline #2 2012-03-03 08:40:34
Re: Interpretare Rezultat Medicalde ce nu te adresezi unui medic cu acest rezultat ? hmmm cheag . .. mi-e nu prea-mi suna a bine . iar tratamentul numai medicul ti-l poate recomanda . Multa sanatate You know my name not my story ! Zambesc celor care ma urasc sa vada ura mea, zambesc celor care ma iubesc sa vada dragostea mea ,iar celor care m-au facut sa sufar le zambesc sa vada indiferenta mea... Offline #3 2012-03-05 12:22:20
Re: Interpretare Rezultat Medicalbuna Offline #4 2012-03-05 12:28:06
Re: Interpretare Rezultat Medical
In ce conditii a fost recoltata proba de analizat? Intrucit ma simt tentata sa iti spun ca raspunsul la ghicitoarea ta e ca esti sau macar ai fost gravida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2012-03-05 12:52:18
Re: Interpretare Rezultat Medicalmi-am facut analizele la ginecologie acum 5 luni Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-06 13:11:48
Re: Interpretare Rezultat Medicalbuna. .. Offline #7 2012-03-06 14:24:11
Re: Interpretare Rezultat Medical
Draga mea, ma vad nevoita sa iti spun ca asta e un forum nu8 un cabinet medical on-line, cauza din care e probabil ca, uneori, sa fie nevoie sa ai rabdare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2012-03-23 16:40:21
Re: Interpretare Rezultat MedicalBuna ziua. Va rog mult sa ma ajutati. As dori un raspuns la rezultatul unor analize de sange pe care l-am primit si ma ingrijoreaza foarte tare. mi-a iesit procentajul de neutrofile scazut - 41.1% (valori normale 45-80%) si TGO ffff crescut - 53 (valori normale 5-34/U/L). Am 30 ani, iau anticonceptionale de 10 ani si nu am luat niciodata hepato-protector. Acum citesc ca ar fi trebuit. Aceasta sa fie cauza? ce indica aceste valori?? Sunt si fumatoare si anticonceptionale am luat fara sa fi facut in prealabil analize de sange. Va rog din suflet da-ti-mi un raspuns!! Offline #9 2012-03-23 16:46:27
Re: Interpretare Rezultat Medicalsi mie mi-a iesit TGO 50, TGP e normal, si poate fi din cauza AC Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-03-23 17:25:02) Offline #10 2012-03-23 17:25:48
Re: Interpretare Rezultat MedicalNu credeti ca e risc de hepatita sau altceva? Aveam steatoza hepatica acum vreo 5 ani dar nu am facut nimic in sensu asta. Nivelul scazut de neutrofile ce indica? Am citit ceva de risc de infarct miocardic pt ambele valori. De aceea mi-e asa frica. Mai ales ca acum vreo luna am simtit un junghi f ciudat in piept+spate si a doua zi aveam degetele de la maini f umflate. nu stiu ce a fost. Acum cu analizele am luat panica Offline #11 2012-03-23 17:27:35
Re: Interpretare Rezultat Medicaleu nu sunt medic, sunt in aceeasi situatie cu tine si nu prea stiu ce sa cred, daca sa renunt la AC sau nu Offline #12 2012-03-23 17:33:44
Re: Interpretare Rezultat Medicaldar avand nu stiu ce hepatica ai spus acolo, nu ar fi trebuit sa nu iei ac in primul rand? le iei de capul tau sau medicul care ti le-a prescris este constient ca suferi de o afectiune hepatica? Offline #13 2012-03-23 17:41:05
Re: Interpretare Rezultat Medicalsteatoza hepatica inseamna grasime pe ficat, nu e o efectiune hepatica grava, in plus cred ca-i ieseau transaminazele mai mari daca chiar avea asa ceva + colesterolul si trigliceridele Offline #14 2012-03-23 17:58:44
Re: Interpretare Rezultat MedicalLuam deja ac de 5 ani cand mi-a iesit rezultat de steatoza hepatica Trebuia sa tin regim si nu am tinut... Eram mai tanara si mai aiurita. Mai e si problema cu simptoma aceea pe care am avut-o - junghiul - e posibil sa fi fost un pre-infarct miocardic? infarct? fumez destul de mult, sunt foarte alergata la munca. As fi mers la doctor dar de-abia am avut bani si de analizele acestea Am avut multe datorii si multe suparari in ultimul timp si nu sunt pregatita de inca una... Viata mea s-a schimbat radical in acesti 5 ani din pacate. De aceea speram poate sa fie pe forum si vreun doctor sa ma mai linisteasca sau sa-mi zica ceva, ce sa fac pe moment pana la salariu cand o sa ma duc la un medic - desi nici nu stiu inca la ce fel de medic ar trebui sa merg. Offline #15 2012-03-23 18:03:36
Re: Interpretare Rezultat Medicalla un medic de planning am fost eu cu analizele asa cum fac in mod regulat si m-a linistit Offline #16 2012-03-23 18:04:21
Re: Interpretare Rezultat Medicalinfarctul sau preinfarctul nu le simti ca junghiuri. de la un preinfarct ajungi automat in spital, nu stiu ce ai avut aoclo, dar asa ceva nu. stai linistita. Offline #17 2012-03-23 19:19:03
Re: Interpretare Rezultat Medicaleph..te contrazic..poti duce si pe picioare un preinfarct, fara sa stii, decat atunci cand e prea tarziu. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #18 2012-03-23 19:50:33
Re: Interpretare Rezultat Medicaloffff ma linistisem un pic din ce zisese eph, dar deci wild_wind, tu zici ca se poate sa fi fost un preinfarct acel junghi Offline #19 2012-03-23 22:13:21
Re: Interpretare Rezultat MedicalAm gasit cred si cum sa ii scriu doamnei doctor "Doctoressa" Sper sa imi raspunda. Daca imi raspunde va spun ce a zis poate va ajuta si pe voi raspunsul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|