|
Nu esti logat.
Am nevoie de ajutor....nu inteleg ce se intampla#1 2012-01-04 11:36:22
am nevoie de ajutor....nu inteleg ce se intamplaBuna ziua. Am o serie de intrebari la care nu pot raspunde. Incep cu o mica "poveste": am o fetita superba de 4 anisor, si imi doresc foarte mult un al 2-lea bebita. Am inceput din noiembrie sa lucram la noul proiect si in decembrie au aparut niste schimbari: am avut perioada de ovulatie in 12-16 dec, timp in care am avut zilnic contact evident neprotejat cu sotul meu. Ciclul trebuia sa imi vina(dupa calcule)pe 26-27 decembrie, nu a aparut acest ciclu timp in care toata aceasta perioada am facut o serie de teste de sarcina care au iesit usor pozitive(a doua liniuta foarte stearsa...o vezi daca te uiti la lumina puternica)...m-am bucurat intr_o mica masura. Pe data de 2 ianuarie m-am trezit cu o durere de burta si am constatat ca imi venise "menstruatia"daca o pot numi asa, dar ma tinut doar o zi si jumatate(mi-a curs ca niciodata cheaguri de sange inchise la culaore)dar slabe cantitativ...per total nu stiu daca am umplut 2 tampoane.M-am programat la doctor sapt viitoare si nu stiu ce sa mai cred. De ce imi ies testele slab pozitive, daca am avut aceste sangerarii?de ce mi-a curs asa de putin si doar o zi si jumatate? nu am patit asta niciodata....specific faptul ca imi doresc din tot sufletul meu un bebe...si nu vreau sa imi fac vise desarte....se poate sa fie ciclu peste sarcina? Offline #2 2012-01-04 11:48:21
Re: am nevoie de ajutor....nu inteleg ce se intamplabuna luciana, Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline #3 2012-01-04 11:52:48
Re: am nevoie de ajutor....nu inteleg ce se intamplamultumesc mult....sa de-a Dumnezeu sa fie bine. medicul este plecat in concediu din acest motiv abia m-am putut programa abia sapt viitoare.sa vad ce pot face...cred ca ma duc sa imi mai iau un test sa vad ce iese...daca va iesi negativ acum inseamna ca s-a intamplat exact ce ai spus tu, sper sa nu fie asa. Offline #4 2012-01-04 11:55:40
Re: am nevoie de ajutor....nu inteleg ce se intamplaluciana, exista spital de urgenta(sau chiar la meternitate poti merge pentru ca si ei primesc urgente), ce ai patit tu e o urgenta, asa ca nu mai sta pe ganduri, mergi mai repede la un control. Bafta! Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline #5 2012-01-04 13:32:20
Re: am nevoie de ajutor....nu inteleg ce se intamplaluciana, acum mai sangerezi? Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-04 13:49:46
Re: am nevoie de ajutor....nu inteleg ce se intamplada, vad ca sangerez iar. am facut acum o ora un test de sarcina sure check si a iesit clar negativ.oricum ma voi duce la doctor....si nu voi renunta la visul meu de a aduce pe lume un bebe...este minunat sa fii mamica!Voi munci intens si luna aceasta.... Offline #7 2012-01-04 15:25:29
Re: am nevoie de ajutor....nu inteleg ce se intamplaDa' mergi azi,luciana. Nu mai sta asa. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|