|
Nu esti logat.
Probleme artizia#1 2012-01-04 22:44:55probleme artiziaHello everyone abia mi-am facut cont si este prima data cand postez. Am si eu o problemuta in primavara am fost diagnosticata cu chist pe ovarul stang si imi lipsea menstruatia de 2-3 luni. Am luat o luna niste pastilute cu hormoni care au provocat menstruatia, apoi am inceput sa iau anticonceptionale. 2 luni am luat Marvelon, apoi am facut pauza o luna . Din vara am inceput iar sa iau, dar la recomandarea doctorului am trecut la Artizia. In august , la a 2 a folie am inceput sa ma simt foarte rau si le-am intrerupt la terminarea foliei. Din noiembrie am inceput sa iau iar si iar au inceput simptomele : ameteli, dureri de cap si de cateva zile am observat ca am o scurgere maronie . Mai am 8 pastilute din folie. Intrebarea mea este daca este normal ce se intampla ? Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont. Offline #2 2012-01-04 23:01:06
Re: probleme artiziae normal, sunt efecte secundare normale la inceput, care ar trebui sa dispara dupa primele 3 luni, deci ar trebui sa ai rabdare macar 3 luni sa vezi daca ti se potrivesc Offline #3 2012-01-04 23:02:36Re: probleme artiziaSe mai fac. Iti trebuie adeverinta de elev/student sau de salariat. Eu te sfatuiesc sa mergi la dansa si sa hotarati impreuna care sunt mai bune pentru tine. Offline #4 2012-01-05 00:09:18Re: probleme artiziaMultumesc mult >< trebuie neaparat adeverinta de elev/student? sunt studenta, am carnet si legitimatie.. adeverintele se elibereaza greu si vroiam sa fac programare la Dr pt zilele astea Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont. Offline #5 2012-01-05 10:59:30Re: probleme artiziaaaa din cate imi amintesc merge si numai cu legitimatia ca am fost si eu si nu-mi amintesc sa-mi fi scos adeverinta. Cand suni sa faci programarea, intrebi daca poti veni numai cu carnetul si legitimatia... parca asa am facut si eu ca sa ma asigur. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|