homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme artizia

#1 2012-01-04 22:44:55

rucsy1992
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-01-04
Site

probleme artizia

Hello everyone  smile abia mi-am facut cont si este prima data cand postez. Am si eu o problemuta  sad  in primavara am fost diagnosticata cu chist pe ovarul stang si imi lipsea menstruatia de 2-3 luni. Am luat o luna niste pastilute cu hormoni care au provocat menstruatia, apoi am inceput sa iau anticonceptionale. 2 luni am luat Marvelon, apoi am facut pauza o luna . Din vara am inceput iar sa iau, dar la recomandarea doctorului am trecut la Artizia. In august , la a 2 a folie am inceput sa ma simt foarte rau si le-am intrerupt la terminarea foliei. Din noiembrie am inceput sa iau iar si iar au inceput simptomele : ameteli, dureri de cap si de cateva zile am observat ca am o scurgere maronie . Mai am 8 pastilute din folie. Intrebarea mea este daca este normal ce se intampla ? neutral

Si inca o intrebare big_smile Se mai fac consultatii gratuite la cabinetul doctoritei Cristescu ? Va multumesc   tongue

Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont.

#2 2012-01-04 23:01:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: probleme artizia

e normal, sunt efecte secundare normale la inceput, care ar trebui sa dispara dupa primele 3 luni, deci ar trebui sa ai rabdare macar 3 luni sa vezi daca ti se potrivesc
da, se mai fac consultatii gratuite la doctoressa cu carnet de elev / student / adeverinta de salariat smile

#3 2012-01-04 23:02:36

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Se mai fac. Iti trebuie adeverinta de elev/student sau de salariat. Eu te sfatuiesc sa mergi la dansa si sa hotarati impreuna care sunt mai bune pentru tine.

Daca ti-a fost asa rau la a doua folie de artizia, nu inteleg de ce ai mai luat tot asta in noiembrie.

Teoretic, 3 luni dureaza pana cand corpul tau se obisnuieste cu anticonceptionalele. Adica in astea 3 luni, ametelile, durerile de cap si spottingul sunt simptome probabile. Daca persista dupa 3 luni, atunci nu e bine si trebuie schimbate. Acum, nu stiu exact cat de rau ti-a fost ca sa spun daca ar fi cazul sa le schimbi. Ai putea sa mergi la doctoressa ca si-asa e gratuit smile

#4 2012-01-05 00:09:18

rucsy1992
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-01-04
Site

Multumesc mult >big_smile< trebuie neaparat adeverinta de elev/student? sunt studenta, am carnet si legitimatie.. adeverintele se elibereaza greu sad si vroiam sa fac programare la Dr pt zilele astea  cesafac

Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont.

#5 2012-01-05 10:59:30

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

aaa din cate imi amintesc merge si numai cu legitimatia ca am fost si eu si nu-mi amintesc sa-mi fi scos adeverinta. Cand suni sa faci programarea, intrebi daca poti veni numai cu carnetul si legitimatia... parca asa am facut si eu ca sa ma asigur.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.