Buna tuturor As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema ..
De cand m`am nascut [ sau in orice caz, de cand eram mica ], am o alunita pe mana stanga, ceva mai sus de unde punem bratari. Este foarte putin iesita in relief si nu este extrem de mare, dar pur si simplu nu o suport [ atunci cand ma epilez dau cu lama peste ea, iar cand parul incepe sa creasca, imi vine sa innebunesc .. ].
Nu este singura problema ca am O alunita ... dar anii trecuti am fost in Grecia la mare, unde soarele e mai puternic, si mi`au aparut pete mai micute deasupra omoplatilor, si cateva mai mari pe umeri . Pe umarul stang [ si pe toata mana stanga ] sunt PLINA . Una dintre cele de pe umar este mai mare si o frec constant, iar pe cea mai mare de pe mana [ despre care am vorbit la inceput ], o ascund mereu cu o bratara astfel incat 2-3 prietene mai apropiate si familia stiu de ea . Va jur ca atunci cand ma uit in oglinda ma apuca plansul ... La inceput mama zicea ca nu e mare chestie, dar a vazut cat sufar si acum imi da dreptate ... ... daca ar sti colegii mei de alunita aceea mare, as fi un nou subiect de barfa ...
1.AS VREA S`O SCOT IN PRIMUL RAND PE CEA MARE SI CEA DUREROASA. Dar mie foarte frica ... stiu cum se procedeaza si in general sunt curajoasa .. dar am vazut pe YT o postare [ cum se scoate cu bisturiu`] si am inceput sa plang de frica ... Eu una sunt sigura ca o sa ma doara . CINE SI`A MAI SCOS VREO ALUNITA [CHIRURGICAL] VA ROG PARERI .
si problema nr 2. Am un nas cam mare ... si imi strica tot aspectul ... cu siguranta as face o operatie ... dar eu sunt la canto si am mule concerte , iar daca operatia nu m`ar mai lasa sa respir cum am nevoie si nu as mai putea canta as fi distrusa ...
S`a mai operat cineva la nas sau stie cum ramane cu VOCEA ? HELP!!!