|
Nu esti logat.
Am uitat o pastila#1 2012-01-05 16:27:27
am uitat o pastilaam uitat sa iau o pastila si am luat o dupa 13 ore si urmatoarea la ora obisnuita .sunt in saptamana a treia a blisterului si pe prospect scria sa termin blisterul si sa nu mai fac pauza de 7 zile ci sa continui cu urmatorul blister.ma sfatuiti va rog kum sa procedez Offline #2 2012-01-05 16:32:52
Re: am uitat o pastilae ok asa al doilea blister ori il iei complet, ori iei atatea pastile cat sa se faca 7 pastile luate in zile consecutive (ex: presupunem ca de pe folia asta mai ai 4 pastile, de pe noul blister mai iei 3 pastile si abia apoi faci pauza). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2012-01-09 20:34:29
Re: am uitat o pastilabuna ma numesc Roxana sunt noua pe forum,am si eu o nelamurire...am luat diane 35 timp de 5 luni si in urma cu 19 zile am uitat sa iau o pastila...si am luat a doua zi seara 2 pastile dupa am continuat luand pastilele normal....in cele 7 zile de pauza nu mi-a venit menstruatia....si nici nu am continuat sa iau AC.sunt ingrijorata va rog sa ma ajutati Offline #5 2012-01-09 20:39:45
Re: am uitat o pastilanu trebuia sa iei 2 odata .... daca ai uitat mai mult de 12 ore pastiluta efectul e posibil sa se fi pierdut. contactele sexuale neprotejate pana la pastiluta uitata nu sunt o problema. Problema sunt cele de dupa pastiluta uitata. daca era in saptamana a 3a de administrare e un pic mai grav. un test de sarcina poti face dupa 1 saptamana dupa ce ti-a intarziat menstruatia sau dupa 3 sapt de la contactul sexual cu risc...informatiile nu sunt complete . Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-09 23:48:16
Re: am uitat o pastilada le-am luat la 24 de ore poate si mai mult....azi e a 9 zi de cand trebuia sa imi vina menstruatia.eu mi-as dori sa fiu pt ca asta imi doresc fff mult....am intrerupt anticonceptionalele trebuia sa iau de ieri si nu le-am luat din cauza asta.merci de rasp Offline #7 2012-01-10 16:27:10
Re: am uitat o pastilaindicat e sa astepti o menstruatie dupa ce intrerupi anticonceptionalele pana sa ramai insarcinata. Fa un test de sarcina. Offline #8 2012-01-10 22:04:00
Re: am uitat o pastilamerci de rasp o sa fac un test Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|