|
Nu esti logat.
Pot fi insarcinata?#1 2012-01-08 01:03:54
pot fi insarcinata?am luat timp de 5 ani,anticonceptionale si le'am lasat cu un an in urma.in acest timp am incercat sa ne protejam prin alte metode lasand sa treaca efectul pastilelor.fiind tineri casatoriti ne dorim un copil dar tot il amanam din motive diferite.nu stiu cat ash putea sa cred in picatura minune deoarece am cateva zile de cand am stari de voma,ieri nu am putut manca nimic.ma gandesc ca poate o fi de la mancarea imbelsugata din preajma sarbatorilor deoarece tocmai ce am avut si perioada de ciclu.dar nu inteleg de ce ma simt slabita si cum bag ceva in stomac se creeaza ca o presiune,imi vine inapoi si am arsita.pot fi insarcinata??ash putea numi asta o minune?astept un raspuns,va rog! Offline #2 2012-01-08 01:35:45
Re: pot fi insarcinata?daca ai avut menstruatie normala pana acum nu esti insarcinata. folositi o metoda contraceptiva sigura? Offline #3 2012-01-08 01:43:04
Re: pot fi insarcinata?de cand m'am lasat de anticonceptionale nu am avut ciclu regulat...mereu au fost intarzieri;si culoarea mai inchisa.am specificat in mesaj de picatura minune deci nu folosim o metoda contraceptiva sigura. Offline #4 2012-01-08 10:54:48
Re: pot fi insarcinata?fa un test la 3 saptamani de la ultimul contact "protejat". daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-01-08 11:09:01
Re: pot fi insarcinata?eu cand am ramas insarcinata mi-am facut test de sarcina la 14 zile de la contactul neprotejat si a iesit pozitiv (l-am facut in ziua in care trebuia sa imi vina menstruatia). inainte facusem unul la 10 zile de la contact si a iesit negativ. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-08 11:11:16
Re: pot fi insarcinata?cine are un ciclu regulat, poate face testul si mai repede, mai ales daca isi monitorizeaza ovulatia; in rest, asa se recomanda - 3 sapt. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-01-08 11:17:15
Re: pot fi insarcinata?da, asa e. al meu era regulat. e aiurea sa iti faci mai devreme, sa iasa negativ si sa stai linistita, iar apoi sa te trezeste ca nu-ti vine ciclul si hopa, esti gravida! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|