homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati auzit de everything5pounds.com?????????-2

#20 2012-01-19 11:21:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: ati auzit de everything5pounds.com?????????

tillfreds genti hjarta
mai ca ma bate si pe mine gandul.

LE: au ramas doar culorile ciudate lol

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#21 2012-01-19 11:41:57

ioana veja
New member
Inregistrat: 2012-01-06

OK,AM SA PUN....nu sunt eu asa o trendsetter-itza k altfel mi-as lua mai multe chestii "ciudate"..oricum cam ce e pe acolo e ceea ce poarta englezii..mi-a placut o gentutza cu maner mai ciudat si cu o floare,ceva cu blanitza,dar eu nu prea imi schimb gentile,imi iau una bunaaa si maaare sa-mi incapa toate

#22 2012-01-28 16:39:18

ioana veja
New member
Inregistrat: 2012-01-06

mi-a venit comanda luni..eu aseara am venit acasa si am vazut ce am pe acolo...foarte multumita de blanitzza lu fiicamea(3 ani) arata foarte bine....eu mi-am cam gresit marimile,am sa pun la bazar o pereche de blugi si o vestuta...calitatea nu este rea dar desi scrie s/m sunt mai degraba m/l sau pt niste persoane cu fund/sani mari,din cate am citit pe facebookul lor englezoaicele sunt cam grase si toate cereau marimi mari.eu desi am comandat aproape cea mai mica marime (10 uk) mi-s mari sad naspa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.