homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HISTEROSALPINGOGRAFIE

#1 2012-01-09 19:43:30

fiorela
Membru
Inregistrat: 2012-01-09

HISTEROSALPINGOGRAFIE

buna seara,sunt noua pe forum si sper sa nu fac vreo greseala.
am facut o  histerosalpingografie pentru ca mi sa spus ca am probleme la o  trompa  iar din cauza asta nu pot ramane insarcinata ( de un an si jumatate incerc sa am un bebe) si azi am primit rezultatele prin e-mail,problema e ca medicul meu a intrat in concediu si se intoarce in 3 saptamani.
va trimit rezultatele ce le-am primit:

-Sa injectat Ultravist 370 .

-Cavitate uterina triunghiulara dextro-deviata si retroversata .

-Trompe uterine permeabile bilateral  cu traiect modificat corespunzator in cadrul latero-deviatiei si calibru normal.

-Proba COTT pozitiva.

vreu sa stiu daca sunt ok si daca in perioada asta e indicat sa incerc sa raman insarcinata ( fiind la ovulatie acum)
va multumesc.

#2 2012-01-09 20:56:30

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: HISTEROSALPINGOGRAFIE

trompele sunt permeabile. pentru utereul retrovers e bine  ca dupa contact sa stai intinsa pe burta cu picioarele ridicate (pe o perna ) succes!

.

#3 2012-01-10 00:03:42

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

parerile medicilor sunt impartite. unii medici dau voie pacientelor sa incearca sa conceapa in aceeasi luna cu HSG altii nu. cred ca depinde si de aparatul pe care-l folosesc, cat de tare iradiaza. parerea mea este  sa-ti intrebi medicul iar daca nu ai cum, sa mai astepti o luna.
sotul tau a facut spermograma?

#4 2012-01-11 15:17:33

fiorela
Membru
Inregistrat: 2012-01-09

multumesc pentru sfaturi.
am omis sa precizez ca am un chist pe ovarul drept ,de aproape 2 ani mi-a fost depistat, am luat 6 luni jasmine si nimic. proba CA 125   6,500  Ul/ml.  mi s-a spus totusi sa incerc sa raman insarcinata ca nu-mi afecteaza sarcina ,  asa  am ajuns sa fac  HSG ca nu am ramas.

sotul a facut spermograma acum 3 ani. mai trebuie repetata?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.