|
Nu esti logat.
Candidoza ?#1 2012-01-10 13:16:32
candidoza ?Buna, as vrea sa stiu si eu ce inseamna "flora microbiana bogata mixta; frecvente leucocite ;celularitate bogata " astea sunt analizele de la laborator,doamna ginecolog nu mi-a spus de la ce s-a facut si cand mi-a dat tratamentul pentru partener nu a scris nimic sa ia,si i-am zis ca am. ce e ? de la ce s-a facut si lui de ce nu i-a dat nimic sa ia ? nu se transmite inapoi ? ...... Offline #2 2012-01-10 13:28:32
Re: candidoza ?de ce ai pus titlul "candidoza"? ti-a zis medicul ca asta ai? probabil ai o vaginita nespecifica, deci o infectie rezultata dintr-un dezechilibru al florei vaginale. daca e asa, nu trebuie tratat si partenerul, pt ca nu suferi de vreo bts. ce tratament ti-a dat? Offline #3 2012-01-10 14:02:56
Re: candidoza ?analizele pe care le-ai facut sunt insuficiente pentru a sti despre ce este vorba, daca partenerul are nevoie de tratament sau ce tratament ai tu nevoie. Offline #4 2012-01-10 16:58:51
Re: candidoza ?am pus titlul asa pentru ca pe fisa de analize nu scrie absolut nimica ce ar fi anume,doar atat.si ea nu prea mi-a spus multe,a zis ca nu e nimica grav, mi-a dat tratament , ovule macmiror complex,antibiotic levofloxacina actavis si antiinflamator rubifen, m-a intrebat daca pe partenerul meu il deranjeaza ceva si i-am spus k nu.si mi-a dat tratamentul asta sa-l repet de 3 ori.la farmacie mi-a zis ca poate sa fie si de la raceli ...am zis ca intreb si pe forum,sa stiu mai exact de la ce poate aparea infectia asta . multumesc ca mi-ati raspuns Offline #5 2012-01-10 17:05:11
Re: candidoza ?tu ai avut vreun simptom? secretie modificata sau dureri de burta? candidoza nu e, ca nu iti dadea antibiotic daca era candida. probabil asta e un tratament standard pe care il da doctorul la care ai fost atunci cand vede "flora microbiana bogata". desi normal, nu e. corect ar fi sa iti recolteze pt culturi (cum spune gargarita), inainte de a-ti da antibiotic. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-10 17:32:30
Re: candidoza ?daaa,m-a durut burta,eram mereu umflata ca o balonare , la burta si la ovare,si knd ma apasam ma durea putin iar scurgeriile erau destul de puternice , cand am avut contact sexual,era foarte deranjant si ma durea de ma lua toate frigurile prin corp m`am speriat putin ca nu am mai avut chestii de genul asta,dar ma bucur ca nu e nimic grav . si eu cand am intrebat-o pe mama mea si ea mi-a spus la fel , ca trebuia sa-mi faca si alte teste (astea nu spun prea multe) inainte sa-mi dea antibioticul , sa puna sa vada ce medicamente ar fi mai bune ,care ar distruge bacteriile ...vedem mai incolo dupa ce fac tratamentul asta cum va fi Offline #7 2012-01-10 17:43:30
Re: candidoza ?aha. deci ai avut semne de bip (boala inflamatorie pelvina), pt asta ti-a dat antiinflamator. dar antibioticul si ovulele era bine sa ti le fi dat dupa ce mai faceai niste analize. Offline #8 2012-01-11 12:45:52
Re: candidoza ?da... multumesc mult pentru raspunsuri Offline #9 2012-01-11 13:02:22
Re: candidoza ?app si pana la urma nu trebuia sa-i dea si la prietenul meu ceva tratament ? sau nu se mai transmite inapoi ? daca ar fi sa fie bip e prin transmitere sexuala, nu ? Offline #10 2012-01-11 14:20:56
Re: candidoza ?fara culturi, nu stim ce ai, deci nici daca se transmite sau nu. bip se poate face si dintr-o raceala si de la chlamydia sau alte bts. Offline #11 2012-05-10 22:00:06
Re: candidoza ?Buna, la prietenul meu anul trecut i-a aparut ceva in gura, a mers la medic, a fost diagnosticat cu candidoza, nu mai stiu tratamentul. Acum am facut amandoi, ce e de facut? Ceva tratament? Multumesc. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #12 2012-05-11 10:24:45
Re: candidoza ?buburuzza,din ce stiu eu trebuie sa faceti amandoi tratament(cu nistatin sau poate altceva prescris de medic bineinteles), gargara cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa sau ceai de musetel,sa evitati lactatele,ceva vit c pentru cresterea imunitatii. http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 Alexandru Gabriel din 8 nov 2013 Offline #13 2012-06-20 14:38:40
Re: candidoza ?Buna Offline #14 2012-06-20 18:08:48
Re: candidoza ?prima pastila de Desorelle adica ? le poti incepe oricand, daca nu le incepi in prima zi de menstruatie trebuie doar sa te protejezi suplimentar in primele 7 zile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|