homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

DURERI DE BURTA SI SECRETII ROSI-MARONI-4

#58 2012-02-06 18:13:49

denifasie74
New member
Inregistrat: 2012-01-08

Re: DURERI DE BURTA SI SECRETII ROSI-MARONI

heimdall, multumesc pentru raspuns, asa e , am avut CM, si mi-a venit mai putin cantitativ, si fara nici o durere de burta.

#59 2012-02-06 18:58:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ma bucur smile

#60 2012-02-16 17:32:38

alisa_005
New member
Inregistrat: 2012-01-11

am fost la doctor si am facut ecografie(si abdominala si vaginala) si mi a zis k nu am nmk la ovare ,si k am tot o inflamatie de la frigul asta....si nu mi a dat tratament decat tot k inainte niste antiinflamator doar 7 pastile...le am luat da  ink ma mai doare... ce tratament sa mai iau sa scap odata de durere?????

si mi a mai zis ca am uterul prea mic si k tre sa iau tratament knd vreau sa raman insarcinata k altfel pierd sarcina.
este periculosa treaba asta cu uterul mic?pot sa nu mai fac copii?? a mai avut cineva tot asa uter mic??

#61 2012-02-16 18:00:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

te-as sfatui sa mai ceri inca o parere; daca inflamatia aia e anexita, pe langa antiinflamator ar trebui prescris si un antibiotic.

cat despre uterul mic, stai linistita smile se poate duce sarcina sub supraveghere medicala si cu tratament aferent smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#62 2012-02-16 20:09:57

alisa_005
New member
Inregistrat: 2012-01-11

am intrebat o pe doctorita si a zis k nu e anexita...a zis k mai am pana se ajunge la anexita si i am zis sa mi mai dea si alt tratament dar nu a vreut...si e a 3 a oara knd ma duc la ea tot q problema asta...si imi da asa un antiinflamtor si gata...si am intrebat o ce sa fac dak tot nu mi trece si a zis sa ma duc iar la control...isi bate joc de mine....si m am saturat sa ma mai duc la doctor deci nu ma mai duc deloc

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.