|
Nu esti logat.
Ni#1 2012-01-11 22:58:32
niBuna ziua. Am fost la un control ginecologic si in urma unei ecografii endovaginale mi-a reiesit endometrul de 11, 2 mm, specific ca ultima mesntrutiate am avut-o pe 27 decembrie si ultimul contact sexual pe 31 decembrie si a ejaculat partenerul in interior.(fiind oarecum inca pe perioada menstruatiei) Acum nu stiu ce sa zic, doamna doctor m-a speriat putin si a zis ca e cam mare, si ar fi bine sa asteptam sa imi vina menstruatia si sa fac un test de sarcina. Si apoi in urma analizelor de secretie sa imi dea un tratament. Offline #2 2012-01-11 23:24:51
Re: nimi se pare perfect normala grosimea endometrului pentru perioada ciclului in care esti Offline #3 2012-01-12 00:08:10
Re: niMultumesc mult pentru raspunsul tau. Oarecum ma linisteste. Acum astept ziua de 24 ianuarie, ziua prea-mareata sa vedem daca imi vine menstra sau nu. (iau in calcul si intarzieri/dereglari). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|