homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Animalutzele Noatre!

#1 2012-01-12 19:50:42

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Animalutzele Noatre!

Buna,am vazut ca este un topic despre animalutze,insa acolo era cu poze.Aici vreau sa spunem ce animalutze avem,ceva ce ne face pe noi fericiti,cum am adus acele animalutze acasa si daca necesita mult timp big_smile .

Incep eu prin a spune ca am un porcusor de guinee,e o ea,are 7 luni.Are 3 culori lol ,alb,maro si negru si imi place ca are creasta lol ,e cu blana lunga si guita toata ziua.Am gasit-o pe net si adoptat-o imediat.Sincer,cred ca e cel mai simpatic animalut,e micuta si nu necesita asa mult timp,insa la 6 dimineata imi da desteptarea lol ,ii e foame lol .

Sper sa nu fie deranj de acest subiect puss .Astept animalutzele voastre puss

Two souls don't find each other by simple accident

#2 2012-01-12 19:52:28

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Animalutzele Noatre!

eu cred ca in topicul celalalt putem vb si descrie animalele care le avem, nu stiu daca era imperios necesar sa deschizi alt topic.

#3 2012-01-12 20:15:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Animalutzele Noatre!

posteaza mesajul aici
http://forum.anticonceptionale.ro/t2275 … astre.html
Topic inchis

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.