|
Nu esti logat.
VREAU BEBELUSS#1 2012-01-13 15:14:39
VREAU BEBELUSSAjutati-ma va rog frumos sa devin si eu mamika.......am 27 ani am grupa sangvina PRIMA negativa, acum recenta am facut un tratament am primit picuratori (metrogil) vitamina B4 B1 medicul me-a zis ca am sanse sa prind sarcina repede dupa tratament ......am avut ciklul pe 23decembr am socotit ovulatiea me-a fost incepind cu data de 3 ianuarie pina pe 8 ianuarie, masor temperatura bazala de citeva zile adika a 20 zi pina in prezent am temperatura 37, 4.......am sanse sa fiu insarcinata????????????????? VA MULTUMESC ANTICIPAT !!!!!!!!!!! si astept raspunsul cu nerabdare Offline #2 2012-01-13 16:50:51
Re: VREAU BEBELUSSIti dorim sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede si sa ai o sarcina si o nastere usoara.Eu zic sa nu mai pierzi vremea pe forum si sa treci la treaba pentru ca numai asa vei afla.Sa nu te descuajezi daca nu se va intampla luna asta,poate si luna viitoare,ai timp .Sa ne tii la curent peste cateva saptamani ce s-a intamplat Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-01-13 17:21:09
Re: VREAU BEBELUSSai lamurit-o Offline #4 2012-01-13 18:26:05
Re: VREAU BEBELUSSMultumesc mult pentru incurajare .......dar problema mea e ca nu mai am rabdare sa treaca mai repede inca 8 zile sa vad daca vine ciklul ori nu ca stiu ca daca faci test inainte de a avea retinere degeaba faci nu arata nimik ............si mai am o mika problema care ma framinta tare am grupa negativa si toti imi zik ka am sanse mici sa devin mamika Offline #5 2012-01-13 18:34:59
Re: VREAU BEBELUSSacei toti care isi dau cu parerea ar trebui sa isi vada de ale lor si sa nu iti mai poarte tie grija. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-13 18:40:22
Re: VREAU BEBELUSSmultumesc multtttttttt IONELA esti o dulce .............si asa voi face kear acum ...........sincer deamu nu pot sa-mi gasesc lokul peste tot caut si peste tot intreb oare este ori nu ........te tin la curent ce v-a fi peste o saptamina Offline #7 2012-01-13 18:43:33
Re: VREAU BEBELUSSnu mai intreba peste tot ca nu stie nimnei raspunsul Offline #8 2012-01-13 18:48:00
Re: VREAU BEBELUSS"ar trebui sa isi vada de ale lor si sa nu iti mai poarte tie grija".Cum adica Ionela?Am vrut doar sa o ajutam si exact ce am zis noi ai spus si tu. Two souls don't find each other by simple accident Offline #9 2012-01-13 19:55:00
Re: VREAU BEBELUSSaedan zicea am grupa negativa si toti imi zik ka am sanse mici sa devin mamika si de asta ionela i-a zis sa nu ii mai bage in seama pe acei oameni. ca in topic nu i-a zis nimeni ceva referitor la RH-ul negativ. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #10 2012-01-14 12:25:35
Re: VREAU BEBELUSSmersi mult ......asta ma ingrijora cel mai mult daca pot sau nu pot sa fiu insarcinata din cauza rezusului meu negativ.........azi iarasi am masurat temp bazala si am 37.4 pina cind se mentine me-a ramas doar 7 zile .........o sa ma rog lui dumnezeu sa fie bebelus ca mil doresc din suflet ...........................va tin la curent ...pa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|